Turgut Emrah ARDIÇOĞLU

Turgut Emrah ARDIÇOĞLU

MARMARİS’İN MAVİSİ

Marmaris’in mavisi Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı tüm birimlerindeki personeli neden mi mavisi onlar.

Çünkü onlar genelde kırsal alanlarda gözlerden uzak hudutlarda denizlerde zor arazi şartlarında elleri tetikte yedi yirmi dört görevlerin başında Jandarmalar. Temmuz ayında çıkan yangında en önde onlar gece gündüz yangının içinde yangını söndürme uğraşında. Yangından sonra yağan ilk yağmurda oluşan selde bu sefer ellerinde bizi koruyan silahları yerine ayaklarında çizmeleri ellerinde kürekleri vardı çamurla kaplanan evlerin içine girip çamurları temizliyorlardı. En son 80’li yıllarda yağan kar bu sefer bir daha yağdı yüksek kesimlerde kırsal alanlarda jandarma trafik olarak kapanan ve karın etkisiyle tehlikeli olan yol ve arazinde görevlerin başında gece gündüz yolları açmakta o bölgede yaşana vatandaşlarımızın mağduriyetini elinden gelenin fazlasıyla yapmaktadır. Ama en önemlisi her zaman olduğu gibi güvenliği sağlamakta bizim Marmaris’in mavisi İlçe Jandarma Komutanlığı personeli.

İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam tüm olaylarda ekibinin başında en ön safta ekibi ile birlikte vatandaşlarımıza yardımcı oluyor en önemlisi ise İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı tüm birimlerindeki personelin eğitimleri ve kendilerini geliştirme konusunda yakından ilgileniyor ve elinden gelenin fazlasını yaparak tüm personeline yardımcı oluyor.  

Başta İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam olmak üzere ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı olan ekiplerdeki Subaylar, Astsubaylar, Uzman Jandarmalar ve Uzman Erbaşlar yangında selde ve karda daha önemlisi her zaman gece gündüz güvenliğimiz sağlamakta oldukları için çok teşekkür ederiz. Ayağınıza taş değmesin.

Sağlıklı kalın huzurlu kalın hoşça kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turgut Emrah ARDIÇOĞLU Arşivi

HÜRRİYETİN SONSUZ ATEŞİ

29 Ağustos 2025 Cuma 20:30

KALDI İKİ HAFTA

17 Mart 2024 Pazar 19:42

BİRGÜN DEĞİL HERGÜN

07 Mart 2024 Perşembe 23:17

10 KASIM

09 Kasım 2023 Perşembe 10:28

100 YIL ÖNCEKİ YEMEK MASASI

30 Ekim 2023 Pazartesi 00:55

POLİS

08 Nisan 2023 Cumartesi 12:29

ÖĞRETMENİM

22 Kasım 2022 Salı 22:59

ATEŞ AVCILARI

27 Ekim 2022 Perşembe 23:53

MARMARİS SARILARI

16 Ekim 2022 Pazar 19:54