• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Mesut Kaya: "Sabır`ın sonu selamettir"

Mesut Kaya: Sabır`ın sonu selamettir
TÜRKİYE`NİN EN BAŞARILI TOP MODELİ MESUT KAYA YENİ RÖPORTAJIYLA GÜNDEM DE....

TÜRKİYE`NİN EN BAŞARILI TOP MODELİ MESUT KAYA YENİ RÖPORTAJIYLA GÜNDEM DE....


emir-kesan.jpg

  

Mesut Kaya`yı az çok biz tanıdık, bir de henüz tanımayan okuyucularımıza kendinizden bahseder misiniz ?

Öncelik ile benim ile bu röportaj'i yapmak istediğiniz için çok teşekkürler. Ben Hamburg/Almanya doğumluyum. Rahmetli babam
Münih'de başka bir is bulduğu için ailece Münih'e taşındık. 5 kardeşiz en küçügü benim. Üniversite'den sonra Metro'da tüccarlık mesleğine başladım. Almanya`nın en çok satılan gençlik dergisinden (Bravo dergisi) teklif gelince yanisira modelliğe'de başladım.
Hoşuma gittigi icin profesyonel modelliğe karar verdim PS Models Münih'e başvurdum ve seçildim. Ilk çekim'im C&A kampanyası oldu..ondan sonra başka katalog çekimlerde ve defilelerde yer aldım. Alman Telekom'un (Deutsche Telekom) reklam yüzü oldum.



Mesut kaya günlük yaşamında neler yapar ?

Güzel bir fizig'e sahip olmak zorunda olduğum için tabiki haftada en az 4 kere Fitnes'e giderim (zaman'im olursa). Sehir disi cekimlerim
oldugumda gidemiyorum tabiki (öyle durumda şınav ve mekik çekerim). Yüzmeyi severim. Arkadaşlarımla buluşurum. Zamanım olursa kitap okurum... Internet'e takılırım... Facebook hesapım var. Yalnız yasadığım için ev temizligim'de maalesef var :)yani canim hic sikilmiyor...is cok.


Biraz özel hayatınızdan bahseder misiniz ?

Özel hayatımda şuan kimse yok. Aşkın ne zaman ne olacağı belli olmaz tabiki. Lakin şuan kariyerim daha önemli benim için dolayısıyla şimdilik ne bir ilişki nede evlilik düşünüyorum. Bir ilişki ilgi ister.. zaman ister..


Kaç yıldır modanın içerisindesiniz ve ne zaman başladınız ?

Ilk moda çekim'im 1999 yılında önceden bahsettiğim C&A kampanyası oldu ondan beri bu işin içindeyim.


Geçmişten bugüne nasıl geldiniz ? Başarınızın sırrını bizimle paylaşır mısınız ?

Sabir, hırs, kararlılık, öz güven ve şükran ile diyebilirim. Bu 5 kelimenin en önemlisi yalnız sabır... Sabır`ın sonu selamettir... Hiç bir zaman pes etmedim
her zaman kendime inandim ve savaştım! Cok kötü günlerde yaşadım bu dönemde ailem bana destek çıktı... Onlar olmasaydı buraya kadar gelemezdim.
Beceremeyeceğim diye bir şey yok benim icin...istemiyorum diye bir şey var! Ne olursa olsun insan bir şey isterse ve bütün yüreği ve gücü ile buna inanırsa becerir! Yalnız hiç bir şey kendiliğinden'de sana gelmez tabiki... Koşturman lazım.




Top Model olma yolunda en büyük destekçileriniz kimler oldu ?

Öncelik ile Allah.. O bana sağlık vermeseydi zaten hiç bir şey olamazdı dolayısıyla ilk önce ona şükür etmem gerekiyor! Ondan sonra dediğim gibi..

ailem arkadaşlarım model ajansları fotoğrafçılar...


Moda sizce nedir ? Takip ediyor musunuz ve en sık kullandığınız model ve renkler hangisidir ?

Moda bir sanat'dır. Bu sektörün içinde olduğum için ister istemez takip ediyorum modayı ve trendler'i. Internet de de fashion-blogglarn da takip ederim...özelik ile modazonu severim.

Ama abartiılı değil tabiki..arada bir. Daha çok slim fit' tercih ederim... İşim olmadığı günlerde sportif'de giyinirim.

Renk takıntım fazla yok bana ne yakışırsa onu giyinirim.


Bu zaman kadar aldığınız en iyi teklif ve projeler hangileriydi ?

Yurt dışında bir Türk olarak Alman Telekom'un reklam yüzü olmak beni cok gururlandırdı.. Türkiye de de Cemil Ipekçi 'nin baş mankenlik teklifi beni çok mutlu etti.


Modellik dışında yaptığınız başka bir iş var mı ?

Evet ayni zamanda oyuncuyum. Değerli hocam Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimini aldım ve bir çok dizilerde yer aldim. Örneğin Detektif Memoli, Yahşi Cazibe, Leyla ile Mecnun, Kalbim seni secti ve Mavi Kelebekler'de. Dizilerde'ki başarılarım Ayla hocam'in sayesinde... Ondan çok şeyler öğrendim ve ayrıca buradan'da çok çok teşekkür etmek istiyorum hocama ! Modelliği zaten 1-2 sene sonra tamamen bırakıp ve tamamen oyunculukla devam edeceğim.


Almanya`da yaşadığınız dönemden bahsetmek ister misin ? Yaptığınız işler, yaşam tarzınız gibi...

Almanya'daki hayatin buradaki ile büyük bir fark yok bence. Bende her çocuk gibi iste ailesi ile arkadaşlarıyla zaman geçirdim. 10 yıl takımda futbol oynadım aynı zamanda Tae-Kwon-Do ve Kickboks yaptım...turnuvalara katıldım... Klasik bir hayat iste. Hayat hayat'dır nerede olursan olun.

 

Herkese sevgiler...

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141