• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

MASAL GİBİ ÇOK YAKINDA!!!

Ayse Keskin Kılıç (Masal Prensesi)-Masal Gibi!

‘MASAL GİBİ’ ÇOOOOK YAKINDA!!! 

Pandemi instagramında, ‘Kıvanç'la Sıfır Müzik Şarkılar’ adlı ‘alternatif dijital müzik-canlı performans’ programının dikkat çeken sunucusu, aktivist ve canlı hakları savunucusu Ayşe Keskin Kılıç, gündemin adı; Gündem Gazetesi’nde!

img-20240116-231329-799-001.jpgGörsel: Aktivist ve yazar Ayşe Keskin Kılıç. (Masal Prensesi)

 

Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF’ ünvanlı Sportif Kişisel Gelişim ve Değişim Koçu ve Performatif Müzisyen Ares Kıvanç Dönmez ile bu kez de aynı gazetede mesai yapacak olan Kılıç, ‘Masal Gibi’ isimli köşesinde yaşama ve insana dair yazılarıyla gerçeği görüp göstermeye çalışacak. Kılıç, köşesine verdiği ismin neden bu olduğunu ise okuru ile ilk yazısında paylaşacak ve sorulması muhtemel bir soruya önceden cevap verecek.

screenshot-20240115-124403-instagram-004.jpgGörsel: Uluslararası Sportif Kişisel Gelişim &Değişim Koçu, Performatif Müzisyen ve Yazar Ares Kıvanç Dönmez.

 

AYŞE KESKİN KILIÇ’A KISA BİR GİRİŞ!

Gündem Gazetesi çalışanı, aktivitist ve iletişimci Ayşe Keskin Kılıç, çok yakında gündemin adı; ‘Gündem Gazetesi’nde! 23 Ocak 2024’de sizlere ilk yazısı ile ‘www.gundemgazetesi.net’ de seslenecek olan Kılıç’ a kısaca bir giriş yapalım.

 

‘Covid 19 Pandemisi’ boyunca instagramda dijital yayıncı Ares Kıvanç Dönmez’ in program koordinatörlüğünü  üstlenen Kılıç, program deneyimlerinden, işin mutfağında edindiklerine kadar ne varsa, köşesini zenginleştirmek için kullacak.

screenshot-20240116-174259-instagram-003.jpg

Görsel: Dijital Yayıncı Ares Kıvanç Dönmez’in, pandemi istagramında ekrana taşıdığı, Ayşe Keskin Kılıç’ın koordinatörlüğünü üstlendiği ‘Kıvanç'la Bende Bağımsız İnstagram Ortak Canlı Yayınları’ adlı yayının genel tanıtım postu.

 

-AYŞE KESKİN KILIÇ- (45)

Pandemi dönemi instagramında, Dijital İçerik Üreticisi ve İletişim Koçu Ares Kıvanç Dönmez tarafından, ‘Kıvanç'la Bende Bağımsız İnstagram Ortak Canlı Yayınları’ adıyla ekrana taşınan, ödüllü ve büyük ses getiren ‘haber-tartışma’ programının koordinatörlüğünü, ‘Kıvanç'la Sıfır Müzik Şarkılar’ adlı ‘alternatif dijital müzik-canlı performans’ programının ise sunuculuğunu üstlenen, kullandığı sosyal medya hesaplarında, ‘Masal Prensesi’ kullanıcı adıyla tanıyıp sevdiğiniz Ayşe Keskin Kılıç artık yazılarıyla, Gündem Gazetesi’nde!

masall-kosee-son-001.jpgGörsel:Ayşe Keskin Kılıç (Masal Prensesi)-Gündem Gazetesi Studyoları, Marmaris.

 

Gazetenin merkezinde, seneler içinde biriken düşünce ve fikirlerini, bu kez çalışanı olduğu gazetede, uzun bir bekleyişin ardından edindiği köşesinde sunacak sizlere. ‘Yaşam’ ve ‘insan’ ekseninde kaleme alacak olduğu yazıları, içinde bulunduğumuz sosyal medya çağının sunduğu dinamikler ile büyük ölçüde örtüştürerek ve merak uyandıracak olan gözlemlerini bunun üzerinden pekiştirerek, ‘Masal Gibi’ diyecek!

img-20240122-200113-248.jpgGörsel: Ares Kıvanç Dönmez’in Gündem Gazetesi’ndeki yeni köşesi ‘Kıvanç Kafası’nın yeni sezon resmi fotoğrafı.

 

 Kılıç, ‘Masal Gibi’ adlı köşesinde, ‘Corona Virüs  Pandemisi’ nde moderatörlüğünü üslendiği, ‘Kıvanç'la Bende Bağımsız İnstagram Ortak Canlı Yayınları’ nda dirsek temasında bulunduğu Uzman Klinik Psikolog Alanur Özalp’ a danışacak. İletişimci ve Koç Ares Kıvanç Dönmez’in yayına hazır hale getireceği köşe, genel okuyucu kitlesine hitap edecek.

alanurrrr.jpgGörsel: Uzman-Klinik Psikolog, Eğitmen ve Televizyoncu Alanur Özalp.

 

‘Masal Gibi’ adlı köşesiyle Kılıç, haftanın dört günü ‘Gündem Gazetesi’ nde ‘insan’ diyecek ve  ‘okuyan insan’ için okuduğunu söze dökecek! Kitap önerisinde bulunacağı bir bölüme de köşesinde yer verecek olan Kılıç, okuyan bir toplum için kitap okuma alışkanlığını köşesi aracılığıyla büyük ölçüde teşvik edecek.

covid-19-vaccine-001.jpgGörsel: Covid 19 Pandemisi/Gündem Gazetesi-Arşiv.

 

Kılıç, Covid 19 Pandemisi’nde olduğu gibi yine, ‘kadın’, ‘hayvan’ ve ‘çocuk’ için uzun yıllar verdiği mücadelenin izlerini de sürecek olan köşe, kadınları olduğu kadar erkekleri ve çocukları da çok yakından ilgilendirecek!

screenshot-20240122-113704-whatsapp-2-003.jpgimg-20240116-231329-799.jpgGörsel: Ayşe Keskin Kılıç (Masal Prensesi) ’ın, Gündem Gazetesi’ndeki köşesi ‘Masal Gibi’ nin resmi fotoğrafı-Gündem Gazetesi Studyoları,Marmaris.

 

 

Ayşe Keskin Kılıç (Masal Prensesi) 24 Ocak 2024’de ilk yazısı ile ‘www.gundemgazetesi.net’ de,  ‘Masal Gibi’ adlı köşesinde, sizlerle!

LÜTFEN BEKLEYİN...

 

Kaynak: https://www.gundemgazetesi.net/

Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141