• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

ENDER ÇAĞIR: ’’Zor Durumlarda Kendinden Emin Olmak Harika Bir Oyuncunun İşaretidir’’

ENDER ÇAĞIR: ’’Zor Durumlarda Kendinden Emin Olmak Harika Bir Oyuncunun İşaretidir’’
Ender 14 Şubat 1998’de İstanbul’da dünyaya geldiğinde ailesi ona Ender ÇAĞIR adını verdi. Hareketli bir çocuktu.

Top oynamak hayatında müthiş bi tutkuydu. Futbolcu bile olmayı hayal ediyordu. İlk ve ortaokulu İstanbul’da tamamlayan Ender liseyide İnönü Anadolu meslek lisesinde okudu. 10-17 yaşları arasında okulda profesyonel olarak futbol oynadı. Basketbol’da oynuyordu bi yandan. Bir yandan da sinemaya aşıktı işte. Hiçbir filmi kaçırmıyodu ileride bir röportajda oyunculuğuna olan yatkınlığını en saf haliyle dile getirecekti. Böylece düşüverdi oyunculuk hayalinin peşine. Ettiği duaların gerçek olması için biraz zamana ve çokça çabaya ihtiyacı vardı. Her insan gibi Best model of Turkey yarışmasına katılmaya karar verdi. Fakat yapması gereken fiziğini düzeltip ve bunun için yapması gereken spora başlayıp Menejer bulup yarışmaya başvuru yapmaktı. Başvuruyu yapıp 1 sene hazırlandıktan sonra yarışmaya katılıp 2021 Best model of Turkey 3’sü oldu.

ender-cagir-foto-2.jpeg

 

Aldığı eğitimler

Silah

Ok

Piyano

Saz

Mikrofon ve sunuculuk

 

Yetenekler

Futbol

Yüzme

Basketbol

Voleybol

Fitnes

Araba+Motor

 

Oyunculuk eğitimi

Tümay Özokur akademi

Burak sarımola-Kamera önü oyunculuk

Kubilay Karslıoğlu-Diksiyon

Ayşe Tunaboylu-Doğaçlama

ender-cagir-foto-5.jpeg

ENDER ÇAĞIR: ’’Zor Durumlarda Kendinden Emin Olmak Harika Bir Oyuncunun İşaretidir’’

 

Best Model Of Turkey 2021 3. sü Ender Çağır modellikten sonra şimdi de oyunculuğa soyunuyor. Oyunculuk eğitimleri için Tümay Özokur akademi ile Burak Sarımola’dan kamera önü oyunculuk, Kubilay Karslıoğlu’ndan diksiyon ve Ayşe Tunaboylu’dan doğaçlama eğitimleri alan genç oyuncu ve model Ender Çağır küçüklüğünden beri sinema aşığı ve hiçbir filmi kaçırmıyor.

İyi bir dizi ve sinema projesinde yer almak istediğini belirten genç model ve oyuncu ayrıca silah, ok ,piyano, saz ve mikrofon – sunuculuk alanlarında da eğitimler alarak kendini her anlamda geliştirmeye devam ediyor. Oyunculuk alanında da gelecek olan tekliflere açık olduğunu belirten Çağır ‘‘İyi ve kalıcı bir oyuncu olmaya adayım ,Her geçen gün kendimi biraz daha geliştiriyorum’’ diyerek oyunculuktaki iddiasını da ortaya koyuyor.

Futbol oynamanın hayatında büyük bir tutku olduğunu ve küçüklüğünde futbolcu bile olmayı hayal ettiğini belirterek futbolun yanı sıra yüzme, basketbol, voleybol, fitness ve araba-motor alanlarında profesyonel bir kullanıcı olan genç model ve oyuncu gerçek hedefinin modellik ve oyunculuğu beraber yürütmek olduğunu açıklayarak ‘’Bence zor durumlarda kendinden emin olmak harika bir oyuncunun işaretidir’’ dedi.

ender-cagir-foto-4.jpeg

ALPER ERGEZ PR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141