• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Ahmet KOÇ: ‘’Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u 21 yaşında fethettiği sahneyi oynamayı çok isterim’’

Ahmet KOÇ: ‘’Fatih Sultan Mehmet’in  İstanbul’u  21 yaşında fethettiği sahneyi oynamayı çok isterim’’
Dergi Suare de ‘’Alper Ergez ile Soruyor’’ programının bu haftaki konuğu 2023 Best Model Türkiye 3. Sü Ahmet Koç oldu.

Ahmet Koç, modellikten oyunculuğa uzanan hayatıyla ilgili dergi suareye samimi açıklamalarda bulundu.

screenshot-20231130-092618-gallery.jpg

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

 

Best model Türkiye yarışmasına katılmaya nasıl karar verdiniz Yarışmaya katılımınızda ailenizin rolü ne oldu? Sizi destekledi mi Biraz bahsedebilirmisiniz?

ahmet-koc-2.jpeg

Best model benim çocukluğum hayalidir, podyumda yürüyüp fotoğraf çektirip jüriye karşı poz vermek birazda büyüyünce fiziğim oturdukça, yüz şeklim olgunlaştıkça yarışmaya katılma hayalimi gerçekleştirmek istedim ve hayalime ulaştım gerçekleştirdim.

Ailem kesinlikle hep yanımdaydı Best model hakkında hep arkamda durdular katı bir diyet dönemine girdim birlikte girdik hatta onlarda benimle birlikte yağsı, tuzsuz, şekersiz yemekler yediler benim Best model 3. lüğümün en çok katkıda bulunanlar ve hakedenler ailemdir

ahmet-koc.jpeg

 

Bu arada mankenlikte yaptığınızı biliyoruz Peki devam ediyor musunuz? Ve bugüne kadar defilelerinde yer aldığınız projelerden biraz bahsedebilirmisiniz?

 

Evet mankenliğe devam ediyorum mankenlik benim için çok ayrı bir boyut podyumda yürümeyi çok seviyorum hayat podyumlara aşığım bişe diyebilirim. Bugüne kadar Fashion week İstanbul, fenerium, 100. Yıl cumhuriyet defilesi, Şinasi günaydın smokin defilesi gibi ve  bir çok defilede boy gösterdim.

 

ahmet-koc-3.jpeg

Bugüne kadar çeşitli spor dallarıyla ilgilendiğiniz ve birçok yarışmada şampiyonluğa imza attınız. Profesyonel Wushu Kungfu Milli sporcusu olduğunuzu biliyoruz. 2019 yılında katıldığınız uluslararası Wushu Kungfu branşında üst gençler A klas branşında şampiyon oldunuz. Peki spor hayatınız şimdilerde nasıl geçiyor. Wushu Kungfu alanında devam ediyormusunuz?

screenshot-20231130-092751-instagram.jpg

Evet aynı zamanda milli sporcuyum wushu kung-fu branşında Kickboks ta profesyonel sporcuyum onun dışında önceden hep futbol oynardım çok severdim hatta ortaokulda okul takımında stoperdim ve bir çok branşta sporlar ilgilendim futbol, voleybol, yüzme, badminton, masa tenisi, yani kısaca hayatım sporla geçti diyebilirim şuan da da zaten spor bilimleri fakültesinde okuyorum ancak müsabık sporcu değilim şu an için vücut geliştirme, fitnes ve crosfit ağırlıklı antrenmanlarımı sürdürüyorum.

screenshot-20231130-092811-instagram.jpg

Oyunculuğa dair planlarınız var mı düşünüyormusunuz. Özellikle oynamak istediğiniz bir rol var mı? Ve gelen her rolü oynarmısınız? Kurallarınız var mı?

screenshot-20231130-092838-instagram.jpg

Elbette oyuncu olmayı istiyorum az öncede söylediğim gibi oyunculuk derslerim devam ediyor her önüme gelen rolü elbette oynamam herkesin olduğu gibi benimde kırmızı çizgilerim var. Özellikle oynamak istediğim rol ‘Fatih sultan Mehmed han’ ın İstanbul’ u 21 yaşında fethettiği sahneyi’ oynamayı çok isterim en büyük hayallerimden birisidir.

Alper Ergez PR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141