• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

ARES KIVANÇ DÖNMEZ ÇOK YAKINDA!!!

Ares Kıvanç D.- Kıvanç Kafası!

 ARES KIVANÇ ÇOOOOK YAKINDA!!! 

Bireye ve topluma dair sentezleri, ülkeye ve dünyaya dair bütüncü yaklaşımı ile o, geri döndü! Gündem Gazetesi’nde yazdığı dönem, ‘yercilik’, ‘kişicilik’ ve ‘sistemcilik’ yapmadan yazdığı yazılarla iyi bir okur kitlesi edinen ve dört sene boyunca yazılarına ara veren yeni nesil yazar Ares Kıvanç Dönmez yeniden gündemim adresi; Gündem Gazetesi’nde.

img-20240122-200113-248-004.jpgGörsel: Ares Kıvanç Dönmez’in Gündem Gazetesi’ndeki yeni köşesi ‘Kıvanç Kafası’ nın resmi fotoğrafı.

 

Gündem Gazetesi Bağımsız Eski Yazarı, İletişmci ve Dijital İçerik Üreti- cisi Ares Kıvanç Dönmez, uzun bir aranın ardından yeniden, aklın üstünlüğünü temel alarak ve farkındakılığı yüksek boyutlara taşımayı amaç- layarak yazacağı yazılarla,  dinamik bir köşe için kalem oynatacak.

screenshot-20240115-131349-instagram-002.jpg

Görsel: Uluslararası Sportif Kişisel Gelişim &Değişim Koçu, Performatif Müzisyen ve Yazar Ares Kıvanç Dönmezin, geçmiş sezonlardaki köşesinin, Gündem Ga- zetesindeki, köşe içi sabiti.

 

Dönmez, ‘Hayattan Biraz’ adlı köşesine yeni yazı döneminde, yakın zaman önce açtığı ‘you tube’ kanalının da adı olan ‘Kıvanç Kafası’ adıyla devam edecek! ‘Kıvanç Kafası’,  takipçilerine müziğin yanı sıra ‘kişisel gelişim ve değişim’ ile ilgili dikkat çekici içerik videoları da sunacak. Kanal ve köşenin aynı ismi taşımasının nedeni de bu!

screenshot-20240115-124403-instagram-005.jpg

Görsel: Uluslararası Sportif Kişisel Gelişim &Değişim Koçu, Performatif Müzisyen ve Yazar Ares Kıvanç Dönmez.

 

-ARES KIVANÇ DÖNMEZ- (28)

Uluslararası Koçluk Federasyonu ‘ICF’ Ünvanlı Sportif Kişisel Gelişim ve Değişim Koçu- Dijital İçerik Üretici, ve Bağımsız ‘Yeni Nesil Yazar.’

covid-19-vaccine.jpg

Görsel: Covid 19 Pandemisi/Gündem Gazetesi-Arşiv.

 

 

Pandemi dönemi instagramında, Dijital İçerik Üreticisi ve İletişim Koçu kimliğiyle bir fiil Türkiye’nin tepe noktasındaki isimleri ağırladığı, zamanla bir pandemi trendi haline gelen, ‘Kıvanç’la Bende Bağımsız İnstagram Ortak Canlı Yayınları’ adlı ödüllü ‘haber-tartışma’ programı ve ‘Kıvanç’la Sıfır Müzik Şarkılar’ adlı ‘alternatif dijital müzik-canlı performans’ programının yapımcısı.

screenshot-20240122-174339-gallery.jpg

Görsel: Resmi instagram hesabı @kvncdnmzofficial da çektiği selfielerden birinde, kendi ifadesi ile, bir popüler kültür öğesinin öznesi olmuş olan bir Ares Kıvanç Dönmez.

 

İlk öğrenimini çeşitli illerde tamamladıktan sonra, Orta öğrenimini sanatçı Hülya Avşar’ın babası adına yaptırdığı Celal Avşar İlköğretim Okulu’nda, liseyi ‘Özel Marmara Eğitim Kurumları’na bağlı ‘Marmara Koleji Radyo TV Gazetecilik Anadolu Lisesi’nde ve üniversiteyi İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi&Performans Sanatları’ nda, ‘yüzde yüz kişiye özel

uluslararasi-hareketlilik-1-002.jpg

Görsel: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Santral İstanbul, Kampüs.

 

 

geri dönüşümsüz bursla okuyan Dönmez, on-on iki yaşları arasında ‘dahi çocuk sedromu’ ile teşhis edildi. Yüksek IQ ve EQ’sü,  nedeniyle konan bu teşhis, genç yaşta çağdaş sanatçı ünvanına kavuşarak ‘Arascan Dönmez;Bir Performans Projesi’ adlı, büyük performans projesini inşa etmesinde çok önemli bir faktör oldu.

screenshot-20240122-214134-gmail-001.jpg

Görsel: Ares Kıvanç Dönmez’in proje mimarı olduğu, ‘Arascan Dönmez; Bir Performans Projesi’ adlı projenin süreç görseli.

 

NOT: Projeyi gerçekleştirdiği zaman aralığında saptanan Türkiyenin ‘ilk’ ve ‘tek’ erkek performans sanatçısı etiketini, aynı eksende iş yapan başka bir erkek performanscı çıkmadığı için korumaya devam ediyor.

unnamed-008.jpg

Görsel: Assosicition For Coaching’in (AFC) resmi logosu.

 

Ululslararası Koç Akademisi olan ‘Assosiction For Coaching  (www.associationforcoaching.com) de, profosyonel koçluk kariyeri için, dünyada temel sayılan uluslararası koç eğitimini almak için, üniversite eğitimi henüz bitmeden ilk büyük adımı attı. “Advanced Coaching Training” ve “Advanced Training Intensive” eğitim programlarını başarıyla tamamlayan Dönmez, bununla yetinmeyerek Actor Studio’da,

screenshot-20240123-173512-gallery-001.jpgGörsel: Uluslararası Sportif Kişisel Gelişm&Değişim Koçu Ares Kıvanç Dönmez. (NOT: Fotoğraf, Dönmezin resmi instagram hesabından alınarak kullanılmıştır.) Fotoğraf: Cenk Alyanak.

 

 

dünyaca ünlü oyuncuların eğitim aldığı ‘Eric Morris Tekniği’nin New York Resmi Temsilcisi&Oyuncu Koçu Anthony Vincent Bova ile bire bir olarak ‘Alt kimlik ve Sesli Diyalog’ üzerine çalıştı.

screenshot-20240114-011717-facebook-007.jpgGörsel: Ares Kıvanç Dönmez, Anthony Vincent Bova ile çalışırken, eğitim sırasında çekilmiş olan bir kare.

 

Dönmez, Bova’dan ayrıca Bova’nın kendisi tarafından özel olarak seçtiği kişilere verdiği ‘Perspektif Kişisel İletişim’ eğitiminden geçti. ‘Eric Morris Teknikleri ve Alt Kimlikler Çalışma Modeli’ üzerine oyuncu Meltem Cumbul ile de çalışan Dönmez, bu tekniğin uygulama aşamasında doğurması muhtemel kişisel psikozların beden üzerinde yaratcağı tahribatları aza indirmek için Klinik Psikolog Alanur Özalp ile tekrar üzerinden geçti ve durumu yeni açılarla etüt etti. 

alanurrrr-004.jpg

Görsel: Uzman-Klinik Psikolog, Eğitmen ve Televizyoncu Alanur Özalp.

 

Anthony Vincent Bova’dan ve ICF’ten aldığı eğitimi, kendi metodoloji- sini ortaya koymak için özel olarak mesai yaptığı Ayla Algan’dan edindiği büyük öğretisel birikimle bütünleştirerek, kendini aşmak ve hedeflediği noktaya ulaşmak isteyenler üzerinde uygulamaya karar verdi.

screenshot-20240123-021618-instagram-002.jpgGörsel: Uluslararası Sportif Kişisel Gelişm&Değişim Koçu Ares Kıvanç Dönmez. Birleşik Arap Emirlikleri,Dubai-UFORM GYM. (NOT: Fotoğraf, Dönmezin resmi instagram hesabından alınarak kullanılmıştır.)

 

Davranış Değişim Teknolojisi olan “Advanced Behavioral Modeling” ve “Time Line” (Zaman Çizgisi) eğitimlerinin büyük yaratıcılarından biri olan Dr.Wyatt Woodsmall’dan almış olan Ege Kişisel Gelişim Merkezi’ nin kurucusu NLP Uzmanı ve Üst Düzey Yaşam Koçu Saadet Şen ile “bireysel koçluk ve ruhsal liderlik” üzerine saha çalışması yaptıktan

277771271-539841340839015-6510435601810680200-n-003.jpg

Görsel: NLP Uzmanı ve Üst Düzey Yaşam Koçu Saadet Şen.

 

sonra ‘Türkiye Fitness Federasyonu’ nun lisanslı Fitness Koçu olarak tanımladığı Dönmez ayrıca Amerikalı Holistik Beslenme Uzmanı Karen Hill ve Fitness Koç Tony Hill ile bir yıl saha, bir yıl da kendi kişisel dönüşümü için çalıştı. Dönmez, çiftin Türkiye’den ayrılmadan önce yüksek başarısı nedeniyle burslu olarak kabul ettiği son proje öğrencisiydi.

 

            screenshot-20240116-163114-chrome-010.jpgDönmez daha sonra, ‘Sporcu koçluğu’ ile ‘bireysel yaşam koçluğu’nu bir araya getirerek ‘Sportif Kişisel Gelişim ve Değişim Koçu’ olarak ‘ICF’ tarafından ünvanlandırıldı. Bu aşamada Karen&Tony Hill çiftinden büyük destek alan Dönmez için çift, onun üzerine çocuğumuz gibi eğildik. Bizi hiçbir zaman yanıltmadı ve katı kurallarımıza uyarak onu soktuğumuz zorlu kamptan başarıyla çıktı’ demişti. 

screenshot-20240116-163917-instagram-009.jpg

Şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nin altı emirliğinden birisi olan Dubai’de aktif olarak çalışan Dönmez’in, performatif müzik alanında deneysel bir iş olarak, pandemi döneminde, kişisel instagram hesabında hayata geçirdiği, ‘Kıvanç’la Sıfır Müzik Şarkılar’ ı ilgili kitle ile buluşturmak üzere açtığı, ‘Kıvanç Kafası’ adında bir de ‘you tube’ kanalı var. Dönmez, dört sene önce yazarı olduğu Gündem Gazetesi’ne 24 Ocak Ocak 2024’de kaleme alacağı ilk yazısı ile de tekrar geri dönüyor.

 


screenshot-20240116-171351-youtube-002.jpg

Dönmez, yeni sezonda ‘kişisel gelişim ve değişim’ üzerine ülkeden ve dünyadan güncel konuları ele aldığı bir formatla okuyucu karşısına çıkacak. Köşesi ile Dönmez, seçkin ve farkındalığı yüksek okuyucu kitlesine bambaşka bir pencere sunmayı hedefliyor.

channels4-profile-005.jpgGörsel: Ares Kıvanç Dönmez’in, ‘Kıvanç Kafası’ adını taşıyan ‘you tube’ kanalının resmi kapak fotoğrafı.

 

LÜTFEN BEKLEYİN...

 

Kaynak: https://www.gundemgazetesi.net/

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141