• BIST 9808.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

KUTSİ Dolu Dolu Bir Albüm Oldu

KUTSİ Dolu Dolu Bir Albüm Oldu
Efendiliğiyle beğeni toplayan, romantik şarkıların yorumcusu Kutsi “Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim” adlı dördüncü solo albümünü anlattığı sohbette
Efendiliğiyle beğeni toplayan, romantik şarkıların yorumcusu Kutsi “Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim” adlı dördüncü solo albümünü anlattığı sohbette müzik ve oyunculuk kariyerinden bahseden Kutsi, korsan müzikten dert yanarken, internetteki sahte Kutsi profillerine karşı da hayranlarını uyardı.

Dolu Dolu Bir Albüm Oldu

Geçen albümde oluşturduğumuz sound Erol Köse'nin fikriydi. Bana çok doğru bir proje getirdi. Aranjör Osman İşmen de müzikal anlamda açılımı çok iyi yapan, armoniyi çok iyi kullanan bir piyanist aranjör. O albümü onunla çalıştık. Bu albümde de benim müzik piyasasında büyücü olarak tabir ettiğim aranjör arkadaşımız Suat Aydoğan var. Sonra Erman Tazegül'le çalıştık. İkisi de çok iyi aranjörler. Tufan Taş da mixlere ve masteringe imza attı. Güzel bir ekip çalışması oldu. Kendi bestelerimin haricinde Rıfat Güneş ve Adnan Fırat besteleri var. Kısa, öz ve dolu dolu bir albüm oldu.

 

Oyunculuk Devam Edecek

Dizi oyunculuğunda iki sezon bitti, üçüncüsü devam edecek. Bu arada doktorluk çok kutsal bir meslek, hastanede neyin ne olduğunu daha iyi gördüm, sinirlerimiz çelik oldu. Onların o soğukkanlılığı ve insancıl yaklaşımı her şeyi bitiriyor. Ben ilk başta benim ne haddime dizi oyunculuğu diyordum. Benim bir tiyatral geçmişim yok. Orada oynadığım sanatçı ağabeylerim var, onlar yıllarını vermişler. Onların yanında ayakta durabilmek benim için çok zordu. Fakat sordum öğrendim, duruş öğreniyorum, bakış öğreniyorum, oyunculuk öyle kolay değil ama Levent karakteri Kutsi'nin özel hayatındaki karakteriyle hemen hemen aynı. Belki ben başka bir rolü oynayamayacağım, belki bu son dizim olacak belki de çok iyi olacak bilemiyorum. Hem vizyon anlamında hem bir ekran yüzü olarak albümle beraber çok iyi götürdüğüm işlerden biri oldu. Bunları da ben söylemiyorum, geri dönüşleri söylüyorum.

Korsan İndirenler Ne Çektiğimi Bilmiyorlar


Müzik sektörü bu kadar kötü durumdayken ne yaptınız dediler. Dizi oyunculuğu yaptım dedim, niye dediler, ekmeğim için dedim. Korsan almış başını gidiyor. Korsanı çıkarıp da indirenlere ne yapabilirim ki? Benim stüdyoda neler çektiğimi, sabahlara kadar ağlayıp sızladığımı, iğnelerle şarkı söylediğimi bilmiyorlar. Bilmedikleri zaman da bir düğmeye basıyorlar iniyor, bizim de gözyaşımız iniyor. Biraz bilinçlendirmek lazım insanları ama böyle gidiyor. Ama üretime sonuna kadar devam.

 

“Gamzeli Sendromlular” Benim İçin Bulunmaz Nimet

Bizim fan club için site yöneticileri çok güzel bir sayfa hazırlamışlar. İçeriği o kadar güzel ki, o kadar seviyeli ki anlatamam. Onlarla buluştum, her televizyon programıma geliyorlar, beni sonuna kadar destekliyorlar. İyiyi kötüyü birebir söylüyorlar, burada bunu yaptın hatalısın, burada bunu yaptın çok iyi oldu falan… Bu benim için bulunmaz bir nimet. Üye sayımız da 4 binin üstünde bu da çok iyi bir rakam. Bende bir gamze var, soldaki daha belirgin… Fanlar “gamzeli sendromlular” diye çıktılar karşıma çok güzel bir slogan yakaladılar, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Bizim dergimiz de var “Gamzeli Sendromlar” diye.

Büyücü Farkı


“Ağlama Kalbim”in yeni düzenlemesinde büyücü farkı yani aranjör farkı oldu. Bu şarkıyı okurken çok hastaydım Suat Aydoğan'a herhalde bu çıkmayacak dedim. O da hayır bugün bu şarkı çıkacak dedi. Şarkının sözüyle müziği Ceyhun Çelikten'le ikimize ait. O zaman ilk kısmını dinletmiştim Ceyhun'a. Ceyhun şu şarkıyı yapalım dedim. O zaman da “Sana Ne” albümünü yapıyoruz. Şarkıyı toparladık ve güzel bir şarkı oldu.

 

Biz Ne Yapmışız

Şu anda nereden baksan kırka yakın şarkı var albümlerde. Etraftan gelen duyumlar şöyle; klasik şarkılarım ne dedim? Dediler ki “Doğum Günü”, “Aşkın Gururu”, “Geçer”, “Ağlama Kalbim”, “İlan-ı Aşk Ediyorum”, “Aynı Şehirde Nefes Almak”… Bir baktım biz ne yapmışız dedim. Bunları yaparken fark etmiyorsun. Büyük harflerle söylüyorum; Erol Köse farkı…

Kendimi Dışarıdan da Görebiliyorum


“Mutlu musun Güzelim” Bengü'nün albümünde vardı, ben de bu albümde tekrar bir kendim yorumlayayım dedim, böyle bir şarkı daha var önümüzdeki albümde, sürpriz… “Helal Etmiyorum”un girişinde yaylı tambur kompozisyonu var. Musiki enstrümanlarımız var içerisinde. Böyle bir kompozisyonla bir sound yakalamak güzel oluyor. Bir müzisyen olarak dinlediğim zaman güzel bir albüm diyorum. Kendimi dışarıdan da görebiliyorum. Bu albümün masteringi bitmişti ben hala stüdyoya gidip geliyordum. Dinliyordum, dinlemek zorundayım.

Facebook'taki Kutsi Ben Değilim


Facebook'ta görmüş olduğunuz Ahmet Kutsi Karadoğan ben değilim, benim MSN adresim bile yok. Biri üye oluyor 1500 tane arkadaşı oluyor. Bu çok büyük bir saygısızlık, gittiğim her programda deşifre edeceğim bunu. Etmek zorundayım, kimse benim adıma sayfa açıp da haklarıma saldıramaz. Bu benim en yakınımdaki insan da olabilir, bir gün onun başına geldiği zaman anlar.

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141