• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

SİZİ KİM BEĞENSİN!

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Ofisimin penceresinden bakıyorum kızıyorum, üzülüyorum ve bağırıyorum. Kendilerini bir şey sananlar oturmuşlar bu mübarek günlerde bilmem ne masalarına ahkam kesiyorlar.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ortak Cumhurbaşkanı adayı sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’a dil uzatmaya başladılar. Bunlar kendilerini bir de CHP'li sanıyorlar.

Yerel seçimlerde bu şahıslar Marmaris Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Acar'ı, Muğla Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Osman Gürün'ü, CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'ı hatta Kılıçdaroğlu'nu bile beğenmiyorlar.

Sorarım size sizi kim beğensin. Tak kartı bankamatiğe al emekli maaşını hükümet kur ve yık.

Of güzel hayat. Bırakın artık boş konuşmaları, bakın Ak Parti Lideri Erdoğan nasıl başarıya ulaştı. Birincisi tek seslilik. Anladınız mı, lider ne diyorsa arkasından onlarca adam onu tekrar ediyordu. Bekara karı boşaması kolaymış. Size göre hayat güzel ama belki bize göre değil.

Bu şahıslar internet kahramanı oldukları için şimdi de, 20 onurlu şerefli milletvekili arıyorlarmış. Başka birisini aday yapmak için. Artık boş işlerle uğraşmayı bırakın. Siz bunları başka partide yapın sizi partiden içeri sokmazlar.

Sizin gibi zihniyetlerin yüzünden partileriniz iktidara gelemiyor. Bu gidişle de, gelemeyecek.    

Lider ne diyorsa o'dur.

Gerisi boş konuşur.

'O Cumhurbaşkanına oy vermeyiz' diyorlar. Vermeyin, bizim için sorun değil. Ama senin için ileride sorun olabilir. O ahkam kestiğin masayı bulamayabilirsin. Anladınız siz demek istediğimi. Allah sizleri de hidayetine erdirsin. Bu günlerde şeytan bağlandı. Ama hala bunu anlayanlar insanlarımız mevcut. Allah'ım sizlerinde gönül gözünüzü açsın.

Bir partiye mensupsan o partinin liderini dinleyeceksin. Eğer işine gelmiyorsa, o partiyi terk edeceksin. Boşa gazel okumayacaksın. Nefesine yazık.

CHP ve MHP'nin ortak adayı seçilir veya seçilmez. İnsanoğlu dik duruşunu nereden olursa olsun göstermelidir. Oy verirsin veya vermezsin. O sizin bileceğiniz iştir. O kadarına karışamam Allah herkese eşit derece de akıl vermiş.

Şimdi o akıllınızı kullanma zamanı.

Salı günü Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklayan sayın Erdoğan'a başarılar diliyor. Allah bütün adaylar için hayırlıysa nasip eylesin.

Allah'a emanet olunuz.    

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141