• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Kaplan: Gümbür gümbür geliyoruz

Kaplan: Gümbür gümbür geliyoruz
MHP Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan, Marmaris Belediye Başkanlığın seçiminden ‘Zafer’le çıkacaklarını, ilk genel seçimde partilerinin iktidar olacağını iddia etti,

MHP Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan, Marmaris Belediye Başkanlığın seçiminden ‘Zafer’le çıkacaklarını, ilk genel seçimde partilerinin iktidar olacağını iddia etti, “Devletin de milletin de kurtuluş reçetesi bizde. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Fatih Kaplan, Genel Yayın Yönetmenimiz Temel Irmak’ın sorularını yanıtladı. Kaplan’ın hayli iddialı açıklamalarda bulunduğu söyleşi şöyle:

 HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Temel Irmak: Geçtiğimiz eylül ayında partinizin ilçe başkanlığına getirildiniz. Aradan yaklaşık 6 ay geçti. Geldiğiniz noktayı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Fatih Kaplan: Bize görev verildi. Biz de bu göreve layık olabilmek, en iyi şekilde yerine getirebilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, artık Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris'te daha fazla söz sahibidir. Herkese kapımız açık. Bizler hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin Marmaris'te gücüne güç katmak için buradayız.

 

SEÇİMDEN ‘ZAFER’LE ÇIKACAĞIZ

Temel Irmak: 30 Mart yerel seçimlerindeki şansınızı nasıl görüyorsunuz?

Fatih Kaplan: Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli, adayımız Zafer Alkan'a destek vermek için Marmaris'e geldi.  Marmaris 'zaferle zafer kazanacak' dedi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli adayımıza olan güveni kamuoyuna sunmuştur. Adayımız çalışmalarına aralıksız devam ederken, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Biz iktidara oynuyoruz, belediyeyi alacağız.  30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkacağız. Biz seçimi alacağız diye yola çıktık. Sonuna kadar da aynı düşünce ve anlayışta uğraşlarımızı sürdüreceğiz.

1901542_271831542973074_712495407_n.jpg

İTTİFAK SÖYLENTİLERİ YALAN, DOLAN

Temel Irmak: Marmaris’teki yerel seçimlerde bazı partilerin ittifak yapacakları yönünde dedikodular var ve bunların bazılarında partinizin de adı geçiyor. Bunlar gerçekleri yansıtıyor mu?

Fatih Kaplan: Her görüştüğümüz insana, her tarafa mesajımızı ilettik, birleşmenin adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. ‘Gelen bize gelsin, üç hilalin altında birleşsin’ dedik. Bunun dışındaki, bizlerle ilgili tüm söylemler yalan, dolan..

 

ÜLKÜCÜ PARTİSİNE SAHİP ÇIKAR

Temel Irmak: Bazı ülkücülerin, başkan adaylarınıza oy vereceği, ancak belediye meclis üyeliği listesine oy vermeyecekleri konuşuluyor. Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Fatih Kaplan: Bu söylentilerin doğru olduğuna inanmak istemiyorum. Eğer doğruysa, söz konusu kişilerin ülkücülüğünü tartışmak lazım. Meclis üyesi adaylığında sıra bulamadıkları yada sıralarını beğenmedikleri için kırılmış kızmış olanlar olabilir. Ama bu, partiye küskünlüğe yol açmamalı. Bu listeler, Belediye Başkan Adayımız Zafer Alkan’la, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatının ortak kararıdır. Milliyetçi Hareket Partisi geleneğinde parti kararına saygı vardır. Bu saygının sandıkta tecelli edeceğine inanıyorum.

 

KURTULUŞUN REÇETESİ BİZDE

Temel Irmak: 30 Mart yerel seçimlerinin, genel seçimleri de yakından etkileyeceği düşüncesine katılıyor musunuz?

  Fatih Kaplan: Yapılan anketler de gösteriyor ki, zaten ülkede Milliyetçi hareket Partisi’ne giderek artan bir teveccüh var. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de açıklamaları ortada, gümbür gümbür iktidara geliyoruz. 30 Mart yerel seçimleri de bizi iktidara taşıyacak genel seçimlerin bir provası. Bunu da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsi görecek. Görünen köy kılavuz istemez. Vatandaş artık biliyor, devletin de milletin de kurtuluş reçetesi biz de. Bu yüzden de, sandık başında evet mührünü MHP logosunun altına basacak.

1475954_10152033448158104_924592089_n.jpg

VATANDAŞI BIKTIRDILAR

Temel Irmak: Gerek sizin gerekse adayınız sayın Zafer Alkan’ın siyasi rakipleriniz hakkında sert söylemlerde bulunmamanız dikkat çekiyor. Bunun sebebi nedir?

Fatih Kaplan: Genel Başkanımız Devlet bey, ‘Siyasetiniz yapın. Rakiplerinizle yarış içindeyken tabii ki bir şeylerin vurgulayın ama kesinlikle kavga ortamına girmeyin’ dedi. Biz tepeden talimatı aldık. Bizim hiç kimseyle alıp, veremediğimiz yok. Doğan Tugay’ı da, Ali, Acar’ı da, hepsini tanıyoruz. Hepsiyle de her yerde tokalaşırız, konuşuruz. Kavgayla, gürültüyle, küfürle, belden aşağıya vurmakla bu işler olmuyor. Vatandaş da bunun bilincinde, bu işlerden bıktı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141