• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

“KALAN İZ”

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Geçtiğimiz pazar günü MHP Marmaris İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresini gerçekleşti. 4 aday yarıştı ve Ali Aygün, MHP’in Marmaris’teki yeni patronu oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Kongre çok heyecanlı ve katılımın yüksek geçtiğini gözlemledim. İnşallah yeni yönetim diğer aday arkadaşlarımızla dialog halinde olur, ilişkilerini kesmezse, MHP’nin geleceği parlak olur. Çünkü önümüzdeki yerel seçimlere Muğla ili Büyükşehir olarak seçimlere girecektir. Marmaris’te belde belediyeler kapatılacak ve Marmaris Belediyesine bağlanacaktır. O yüzden ki, MHP’nin kıymeti binlerce kere artmaktadır. Partinin iyi bir aday çıkarması halinde belediye seçimlerini zorlama ihtimalinden uzak değildir. Sayın Ali Aygün, iyi niyetli bir kardeşimizdir. Bütün MHP’lilerin yeni başkana destek vermeleri halinde, Marmaris’te bu değişimin önüne kimse geçemeyecektir. İnanıyorum ki, MHP’ye sempati her geçen gün artacaktır. Aygün’ün partiye yeni kazandırdığı insanlarla, MHP’liler kaynaşmalı, birleşmeli ve işbirliği içinde olmaları halinde, MHP’ye katılımlar artmaya devam edebilir. İnsanların beklentisi bu yöndedir. Artık “ben” değil, “biz” deme zamanıdır.

Kongrenin bir başka boyutu ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem’in divan başkanlığı sırasında yaptığı konuşma, insanlarımızda iz bırakmıştır. Sayın Erdem konuşmaya başladığında salon dışında olan insanlar bile salona girip, konuşmayı dinleyip Erdem’i ayakta alkışlamıştırlar. Benim bile tüylerimi diken diken eden bu güzel insan, ilim insanı hocamıza teşekkür etmek istiyorum. MHP’nin yönetim kadrosunda Prof. Dr. Mustafa Erdem gibi büyüklerimizin sayıları artmalıdır. Dinden uzaklaşan bir MHP değil, dinle iç içe olan bir MHP olmalıdır artık. 80 öncesi camii kapılarında nöbet tutarken şehit olan ülkücü kardeşlerimizin ruhları Erdem’in konuşmasına huzura ermiştir.

Bilindiği gibi MHP’in logosu üç hilalden oluşmaktadır. Üç hilalin anlamı ise şöyledir; İMAN - AHLAK – ADALET’dir. Ve rivayetlere göre de İslam’ın üç kıtada yayılışını temsil eder. Osmanlı bu bayrağı benimseyip, kullanıp bu üç kıtaya da hükmetmiştir. Diğer bir rivayete göre de kutsal olan üç ayları temsil eder.

Parti bayrağı üç hilalden oluşan MHP’nin Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Erdem gibi olmalıdırlar. Bu kongrede sayın Erdem’i tanıma sansına erdim. Ve MHP’nin üst düzey yönetiminde, konuşmaları pür dikkat dinlenen yöneticilerin artmasıyla, MHP’nin iktidara yaklaşması demektir.  

 Sayın hocamız Mustafa Erdem’in "Bir Müslüman’ın başka bir Müslüman’ın kanının akmasına vesile olması utanç vericidir" sözüyle makaleme noktayı koyuyorum.

“ALLAH’A EMANET OLUNUZ”

 

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141