• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Isınıyor…

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Isınıyor…

 

Uzun bir süre ara verdiğim spora tekrar başladım. Yaz boyu koşuşturmalardan zamanımız olmuyordu spor yapmaya. Spor yapmasam da kilomu hep kontrol etmesini başarmıştık. Ama son 

Yıllarda biraz kilo almıştım. Yaz sezonu başladığı günlerde “bu göbeği eriteceğim” demiştim. Benim Özgür yiyenim “eritemezsin” demişti. Ama her şeye rağmen, Kurşat'ın  ısrarlı telefonlarıyla gittiğim denizde, kendimi Egenin serin sularına bırakıp saatlerce yüzüyordum.  Neden ki, yüzme, salata, benim rejimim olmuşta haberim olmamış. Bazı dostlarım, “zayıfladık, hayırdır hasta mısın” diye soruyorlar. Allah'a şükür hasta değilim, ama Allah'ım hasta kullarına sağlık vermesini diliyorum. İnsanoğlunun ne zaman bu dünyadan ayrılacağı belli değil. Ondan ki, yıllarca kul hakkına dikkat ederim.

 

Gazetemizin sitesini yeniledikten sonra okur sayımızda büyük bir çapta artmış olduğunu gördük. Bu artış bizleri mutlu etti. Merkezi Marmaris olup, ulusal haberlere de yer vererek, Marmaris'in tanıtımına katkı sağladığımızı düşünüyorum. Ve sitemizde bir anket yapıyoruz ve şuanda devam ediyor.

Anketin ciddiyeti olması açısından her adı aday adaylığında geçenlerin adlarını sıralamak  yerine, ciddi aday olma ihtimali olanları yer vermeye karar verdik.  Üç tane ismim yer aldı. Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar, Marmaris eski Kaymakamı Cemalettin Özdemir ve Turizmci İşadamı Doğan Tugay.

 

Doğay Tugay…

Şimdi asıl bir konu var. Ona değeceğim, Bir dostumuz Doğan Tugay aday olmayacak neden onu ismini ısrarla gündeme getiriyorsun diyor. Bu bana bir anımı anımsattı. Dönemin belediye başkanıyla bir gün bir yerde karşılaştık bana bakıp şöyle dedi: “karşıma rakip çıkarıyormuşsun” deyince, “ben ilçe başkanı değilim gazeteciyim. Halkın düşüncesini dile getiriyorum” demiştim. Şimdi aynı şey sayın Doğan Tugay için deniyor. Gülüyorum kendi  kendime bu satırları yazarken, demek ki benim dediğim belediye başkanı oluyormuş. Sayın Tugay'ı Mehmet Tetik'in iftarında gördüm. Sadece “merhabalaştık” o kadar, ama bakınız şimdi yurtdışında yaşayan bir Marmarisli  arkadaşla msn de yaptığım konuşmaya yer vereceğim. 

hasan-abi selam

  -adaylar kimler bu sene

Temel- Ali Acar, Mustafa Karacan, Mehmet Tetik ve Doğan Tugay

       Ama net değil suan

Hasan:Doğan Tugay aday oldu mu yaa

Temel: adı geçiyor

Hasan :eğer o olursa alır bence

     benim oyum aday olmaz ise Ali Acar' a

     yani Doğan Tugay aday olmaz ise

Temel: herkes senin gibi diyor

Hasan: Ali Acar bir dönem daha kalması lazım

Temel : seçmenler karar verecek artık

Hasan:sen bilirsin halkın nabzını

    millet nedio

    gerçi kimin çıkarı daha çoksa millet ona oy atıyor

   kim is verirse filan

Marmarisli Hasan kardeşimiz şimdi yurtdışında ama yazları burada. Benim en az 10 yıldır  tanıdığım şuan 25'li yaşlarda olan bir gencimiz. Oralarda keyfine bakacağına benle saatlerce Marmaris'i ve ülkemizi konuşuyoruz. Bu konuşmayı 14 Ekim 2008 yani Salı gecesi yaptık. Bende bunu köşemde yer vereyim dedim. Israrla Doğan Tugay deyişimi belki anlarlar diye. Ama anlamazlarsa sorun değil benim için. Hiç kimseye gebeliyim yoktur. İlkeli gazetecilik yapmaya çalışıyorum. O arkadaşım Hasan'ın dediği gibi, eğer Tugay aday olmazsa Ali Acar bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak için şansı artmış olur. Sevgili dostum Hasan diyor ki:”sen bilirsin halkın nabzını” ben asla kendimle övünmeyen birisiyim. Ben bir düşünürüm, düşündüğümü ürettiğimi sayfalara taşırım, yorumu okuyanlara kalmış. Ama bu güne kadar düşüncelerimde yanılmadım. Çünkü halkın içindeyim. Onların sesiyim.

Bu günlerde çok dolaşmaya başladım. Her yerde karşınıza çıkabilirim. Sizleri de dinleyeceğim. Sizlerinde görüşlerine yer vereceğim. 

Dün gibi Marmaris'in ileri gelenlerinden birisi: “AK Parti Mehmet Tetik'e kalacak” dedi.

Neden dedim.

-“Baksana adayları yok ortada, o ismi geçenlerle olmaz bu iş” dedi.

Evet adam haklı. Ak Partinin adayı çok önemli. Merakla bekliyoruz kim olacak diye. İnşallah aday yapacakları kişi Marmaris'i tanışabilecek mi. Yoksa Marmaris o adayı mı taşıyacak. Hep beraber göreceğiz.

 

Spor…

Ben her aksam 17:00'dan sonra Hotel Grand Azur'da  Relax Fitnes İşletmeciliği ayrıca Marmaris Tenis Kulübü başkanlığı da yürüten  İbrahim Dili'nin işlettiği, Isıtmalı kapalı havuzu olan, hamamı, fitness merkezi, saunası, buhar banyosu'yla kendimi buluyorum. Siz kendinize 1 saat ayrın ve spor yapınız…

 

Allah'a Emanet Olunuz!...

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141