• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

HER İLÇEYE BİR ‘BAŞARAN’ LAZIM

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Bodrum MHP İlçe Başkanı Asım Başaran gibi “başkan”ların her ilçede olması lazım. Uzun zamandır takip ediyorum Başaran’ı. Bodrum’da MHP’yi birinci parti konumuna getirdi. Bununla da kalmayıp, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u, Bodrum Belediye Başkan adayı yaptı.

Asım başkanı uzaktan tanırım. Birkaç kez Muğla’da parti toplantılarında merhabalaştık. İkimiz de Karadenizliyiz. Bizler, doyduğumuz yere sahip çıkan insanlarız. İşte Asım başkan oluşturduğu ekiple, "İddia ediyoruz, Bodrum'u ayağa kaldıracağız" diyor. Gece gündüz demeden halkın sorunlarıyla ilgileniyor. Hizmet aşkıyla yanan bir ekiple Bodrum’dan mahalli seçimlerde yetki istiyor.

Asım Başaran:  "Bu tablo, Bodrum seçmeninin tek partiye şartlanmadığı gerçeğini gösteriyor. Şimdi sıranın MHP'ye geldiğini söylemek istiyorum" diyor. MHP İlçe Başkanı Başaran "Yerel seçimlerde kentin kaderini belirleyecek olan Bodrumlular, (Hangi parti kazanacak?) tartışmasına odaklanmak yerine ( Kim Belediye Başkanı olacak?)sorusuna cevap arayacaktır. Bodrum için Belediye Başkanlığına kimin geleceği ve o koltuğu layığı ile kimin yönetebileceğini ve kim hakkını verip Bodrum'u hak ettiği yere taşıyabileceğinin hesabını yapacaktır" diyor.

asim1.jpg

Bodrumlular MHP’nin başarısına destek olacaklar sanırım. Hiçbir şaibeye adı bulaşmamış bir belediye başkanı Konacık Belediye Başkanı gidin, Konacık yaşayanlarına sorun. İşte o başarılı belediye başkanı MHP’nin Bodrum belediye başkan adayı Mehmet Tosun. Allah yardımcıları olsun. MHP’li bir belediye başkanı Bodrum’u sorunsuz yönetebilir. Bunu da Mehmet Tosun yapabilir. Belediye başkanlığı döneminde hiçbir kimseyle şahsi sorunu bile olmayan dürüst bir aday olarak görünüyor.

Asım Başaran’ın son günlerde, MHP’ye çok sayıda insan kazandırdığını gözlemledim. İşte ondan diyorum ki, Asım Başaran gibi, ilçe başkanları çoğalmalıdır.    

30 Mart 2014 Mahalli seçimlerinde bütün ilçe adaylarına başarılar diliyorum. Çalmadık kapı bırakmayacaklarını hissedebiliyorum. Allah yardımcınız olsun. 

Siyaset insanlarla yapılan bir görevdir. İnsanları kaçırarak siyaset yaptığını sananlar sandıkta derslerini alıyorlar. Kırıcı olmadan, uzanan bütün elleri tutmalıdır siyasetçi.

“Allah’a Emanet Olunuz”

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141