• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

DİLARA KIRMIT: “Kazanmam yetmez,kaybetmeleri gerekir.”

DİLARA KIRMIT: “Kazanmam yetmez,kaybetmeleri gerekir.”
“MODEL DEĞİL OYUNCU OLMAK İSTİYORUM .”

1-Sizi aslında  insanlar röportajlarınızdan ve kaleminizden dolayı tanıyorlar ama yeterince değil siz kendinizden bahsetmek isterseniz “Dilara KIRMIT” nasıl biridir ? nasıl bir yaşantı sürer sabahları americanosunu mu içer yoksa çay mı ?

(Gülüyor.) tabii ki çay ! Çay ve türk kahvesiz günüm geçmez.Dilaraaa aslında herkes gibi mükemmel bir insan değil kendini herşeye rağmen kusurlu hatta çirkin hatta yetersiz görür ne kadar donanımlı olsamda çünkü “Değişim,cesaret ister.” Değişim eksik yanlarımızı gördüğümüzde başlar  ve ben bu dilara ile çok mutluyum kendime yeni şeyler katmayı seviyorum hırslıyım özgüvenim her konuda yüksektir.Zaaflarım vardır her insan gibi en duygusal yanımdır.

63ca1f4c-a624-471b-b2e7-a130e7012850.jpeg

“HAYATIMDAKİ İNSANIDA BİR SEÇİM VE SEÇENEK OLARAK KULLANMAM.”

2)İşinize tutku ile bağlı olduğunuzu biliyoruz bu kaleminizede yansıyor.Peki Dilara KIRMIT AŞK MI YOKSA KARİYER KADINI MIDIR ? İkisi arasında kalsa hangi tarafı seçer ?

Böyle bir seçim yapmak arasında kalmak her insan için kesinlikle kötü bir şey hayatıma beni seçim yaptırmak zorunda bırakan birini zaten hayatıma alamam.Beni anlayan bana güvenen beni olduğum gibi seven bir adama ve dostlara ihtiyacım var herzaman.Aşk benim için çok kutsal ama hayatım boyunca kariyerime sarılıp uyuyamam…hayatımdaki insanı da bir seçim ve seçenek olarak kullanmam bu çok büyük haksızlık olur.

“HAYATIMDAKİ İNSAN BİR HİKAYE SONU DEĞİL,BİR HİKAYE OLSUN İSTERİM.”

3)Bu sorudan sonra özel hayatınızda biri var mı diye sormasak olmaz ? Çünkü bir kitap yazıyorsunuz aşk üzerine bir kitap muhakkak etkisi oluyordur ?

Aşka aşık bir kadınım ben…özel hayatımda biri var yazmaya kıyamadığım bir hikayeye sahip.Ben herşeyden bütün hikayelerden etkilenip yazabiliyorum insanlar hatta bazen bildiğiniz inanıyor elbet yaşanmışlığı vardır ama benim yaşadığım aşikar gerçeklik payını kimse bilemez.Hayatımdaki insanın etkisi evet daha iyi yazmamı sağlıyor ama kitabımın devamında yer almayacak çıkacak 2.kitabım bize ait olabilir özel olmasını isterim bir hikaye sonu değilde bir hikaye olsun isterim.

img-0002.jpg

”TAÇ sadece bir etiket, ben o etiketi yeteneğim ile yaptım.”

4)Ne güzel dediniz “Bir hikaye sonu değil,bir hikaye olsun.” Bizlerede mutluluklar dilemek düşer.Çok amaçlı dedikleri bu olsa gerek hem yazar hem tasarımcı hem model hem tiyatro oyuncusu ? Şuan devlet tiyatrosundasınız oyunculuğa ilginiz ne zaman başladı ?

(Gülüyor.) Çok teşekkür ederiz muhakkak şuan okuyordur.İlgim kendimi keşfettiğimde başladı diyebilirim.Yenilenmeyi seviyorum kendimi geliştirmeyi kendimi keşfetmeyi sadece istemek yetmiyor bunun için savaşmak lazım gereğini yapmak lazım model olmak asla istemedim ünlü bir top model olma derdinde hiç olmadım Miss Turkey geçmişim var biliyorsunuz elendiğime şuan gerçekten seviniyorum asıl hedefimden şaşacaktım zaten”taç sadece bir etiket.” Ben o etiketi yeteneğim ile yaptım,devlet tiyatrosuna girdim 23 Martta önce Bursada sonra İstanbulda sahnem var günde 6 saat prova alıyoruz çok yoğun çalışıyoruz çünkü baş karakterlerden biriyim.

“Podyumdan ziyade sahneye daha yakıştığımı düşünüyorum.”

5)Gerçekten harikasınız ! Sahnede Dilara Kırmıt’ı da görmek podyumdan daha farklı olsa gerek. Peki oyundan biraz bahseder misiniz ? Hangi oyun ? zor bir karakter mi ?

Podyumdan ziyade sahneye daha yakıştığımı düşünüyorum.Oyun Yazar ünlü Oktay Arayıcı’nın oyunu zamanında Türkan Şoray gibi bir ismin yer aldığı bir türk filminde tiyatro sahnesinde yer almak gurur verici goncagülün annesi insafı canlandıracağım ve bunun için gerçekten çok çalıştım günde 6 saat bazen gecelere kadar prova alıyoruz.İlk olacağı için çok heyecanlıyım evet zor bir karakter çünkü ben oyunda hem Dilarayım,hem İnsafım ve canlandırmam gereken 2 tipleme daha var.Provadan çıkınca birkaç saat o şiveden ve rolden çıkamıyorum çok garip bir duygu.Tiyatro hocam çok eski dönemin Tiyatro hocalarından en büyük desteği ondan gördüm “Sen yaparsın.”dediğinde herşey benim için o zaman başladı.

img-0014.jpg

“İç dünyam bazen karışık olabiliyor bazen kendimi tanıyamıyorum.”

6)Bizlerde sinema ve oyunculuk sektörüne yeni bir isim eklenmesinden sizin adınıza gurur duyarız.Başarılarınızın devamını dileriz.En can alıcı soruyu sormak istiyorum Dilara Kırmıt’n hiç pişman olduğu yada pes ettiği bir dönem  oldu mu ? iç dünyasında nasıl biri ?

Evet oldu pes ettiğim bir dönemim oldu sadece 3 ay sürdü…evden çıkmadım yazarlığa ara verdim herşeyden elimi ayağımı çektim ama içimdeki güç beni bırakmadı silkelendim ve toparladım o 3 ay süreçte büyüdüm.Pişmanlığım hiçbir konuda olmadı aksine pişman olmak bile beni güçlendirirdi pes etmezdim o saatten sonra çünkü “Kazanmam yetmez,rakiplerimin kaybetmesi gerektiğini düşünüyorum.”İç dünyam bazen karışık olabiliyor bazen kendimi tanıyamıyorum çok çok derin konular…(gülüyor)

7)Çok iddialı bi cümle gerçekten “Kazanmak yetmez,kaybetmeleri gerekir.”hayran kaldım açıkcası…

Örnek aldığınız bir oyuncu var mı ? Bundan 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ?

Var…Serenay Sarıkaya çünkü kendime çok benzetiyorum hedefleri konusunda ilerlemeyi çok biliyor tarzınıda çok beğeniyorum ve tarzımızda aynı umarım onun gibi bir oyuncu olabilirim.Hiç hesap yapmıyorum ve akışına bırakıyorum hayatı iyisi ile kötüsüyle yaşamam gerektiğine inanıyorum.

img-0001.jpg

“Hayalleri için bir insanı taçlandırmaya layık görülmek büyük gurur benim için.”

8)Böylesi daha güzel değil mi ? akışına bırakıp yaşamak bende öyle düşünüyorum.Dikkatimi şu durumda çekti Bursada gerçekleşecek olan güzellik yarışmasında jüri üyesisiniz bir yarışmadan sona jüri de olmak nasıl bir duygu dün taç almak için yarışıp daha sonra jüri olmak ?

(Gülüyor) banada sürpriz oldu sanırım ait olduğum yer orası diye düşünüyorum hayatın sundukları işte böylesi daha güzel hayalleri için bir insanı taçlandırmaya layık görülmek büyük gurur benim için.9 martta bursada gerçekleşecek benim çok yakın kız arkadaşlarımda katılıyor tabi gönlüm ne olursa olsun hakedenden yana.TORPİL YOK DUYURULUR ! (GÜLÜYOR)

9)Bu özel,samimi ve güzel röportaj için gerçekten çok teşekkür ederiz.Son cümlelerinizi alabilir miyiz ?

Ben çok teşekkür ederim yaptığım nice röportajlar gibi çok güzel benim için.Görüşmek üzere.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141