• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Dilara Kırmıt ile 10 soru 10 cevap

Dilara Kırmıt ile 10 soru 10 cevap
Sosyal medyada görünen pozitif duruşu, renkli hayatı ve farklı stili ile dikkatleri üzerine çeken Genç Yetenekli Modacı Kırmıt ile hem özel hayatını hem de moda tutkusunu konuştuk.

1-Moda yazarlığına nasıl başladınız ?

Çok değişik ve zamansız gelişen bir durumdu.Hayatımda bir "yazar" kavramı vardı ama bunu moda ile ben birleştirdim.
Hayatım boyunca psikolog olmak istemiştim.Moda aklımın köşesinden geçmiyordu küçük çaplı bir gazetede bir köşe yazarı olarak başladım sonra devamı geldi çok güzel bir sonuç alıyorum kariyerimin her bölümünde.

2-Miss Turkey aday adayı olmaya hak kazandınız ama elendiniz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? Ve neden başvuru yaptınız ?

(Gülüyor)hiç aklımda yoktu inanır mısınız? Ümidim bile yoktu başvurduğumu bile unutmuştum tabi ilk çok şaşırdım karışık bir duyguydu bütün sosyal medyada etiketleniyordum genelde miss universe sayfaları daha aktifti güzel bir heyecandı.. ııı..herşeyden önce çok güzel bir deneyimdi 3000 kişiden 226 hemcinslerimin arasında olmak gurur vericiydi.Çok güzel deneyimli,kültürlü,eğitimli ve bir çok alanda başarısı olan hemcinslerimin elenmesine anlam veremeyip üzüldüm.Yanii (gülüyor) yorum yapılacak bir durum dahi göremiyorum ortada izleyip görmek lazım halk herşeyin farkında.

3-Bir sinema filminde rol aldınız oyunculuğa ne zaman karar verdiniz bir eğitim alıyormusunuz bu yönde ?

Evet..evet.Ufak bir rolüm vardı benim için güzel bir başlangıçtı herşeyden önce bir set ortamını görmek kamera arkasını izlemek uykusuz kalmak saatlerce beklemek ve bunların hepsini yapabilmek çok zor bir zanaat.Oyunculuk içinde olabileceğimi hissettiğim zaman yeteneğimi keşfettim biraz psikolojik bakıyorum oraya orada olmam gerektiğini hissettim kamera önü ve sahne...bana iyi geleceğini hissettim ve gerçekten geliyor.
Şimdi drama ve tiyatro eğitimi alıyorum devlet tiyatrosundayım.

 

received_244417382906930.jpeg

4-Instagramdaki sözleriniz çok beğeni alıp paylaşılıyor nasıl yazıyorsunuz ilham kaynaginiz nedir ?

Ben herşeyden ilham alabiliyorum..tabi yaşamak hissetmekte önemli.Başka insanların hayatlarından da etkilenip yazabiliyorum..acıyı melankoligi seviyorum bazen üzsede iyi gelebiliyor.

5-Moda dünyasında en beğendiğiniz modacı ve model kimdir ?

Model:Kendall Jenner
Modacı:Ellie Saab

6-Hep moda moda moda..soruları ile karşılaşmak sıkıcı olsa gerek peki bir Dilara Kırmıt bir gününü nasıl geçirir?

(Gülüyor)...evet haklısınız gerçekten bir saatden sonra zamanında uzun uzun cevap verdiğim sorulara artık kısa kısa cevap veriyorum.Bu soruyu daha önce kimse sormadı bu arada teşekkür ederim.
Evcil bir yapım var aslında yani çok gezmeyi seven bir insan değilim..bana birşey katmadığı sürece.
Film izlemeyi kitap okumayı şiir yazmayı ve interneti güzel kullanıp araştırmayı seviyorum hatta itiraf etmek gerekirse stalk yapmayı bile..(Gülüyor.) Bol bol yürüyüş yapmayı evde değişik tatli tariflerini denemeyi seviyorum.

received_1929950553764431.jpeg

7-Pekii..biraz özel hayatınız ile konuşalım sosyal medyada ve güncel hayatınız da aşk ile gündeme gelmiyorsunuz ? Yalnızlık tercihiniz mi yoksa hayatınız da gizli bir aşk var mı ?

Hahaha...(gülüyor) yalnızlık bir tercihtir kesinlikle katılıyorum.Çok seçiciyim açıkçası her başarılı güçlü yakışıklı veya zengin bir adamı hayatıma alan bir insan değilim.Zaten sevince inanın konumu vs pek bir alakadar etmiyor..bir insanın sesini bile sevip aşık olabilirsiniz..yaşamış ve yaşayan bir insan olarak (gülüyor) sosyal medyada paylaşan bir insan değilim açıkçası..sevdiğim insani paylaşamam herşeyimi paylaşırım ama kimse benden bunu beklemesin çok sahiplenici ve kıskancım.

8-Ünlü dünyasında oyunculuğunu beğendiğiniz ve kendinize idol belirlediğiniz bir isim var mı ?

Evet var..Serenay Sarıkaya gerçekten başka bir isme ilgi duymuyorum tabii yanlış anlaşılmasın bütün oyuncularımız harika ama kendime en uygun gördüğüm hayata bakış açısı ve duruşu kariyerinde ilerleme tarzı kişiliği konuşması beni çok etkiliyor.Tabi giyim tarzıda keza aynı şekilde.. hatta onun stilini kalemime konu olarak almıştım twitter dan bana cevap vermişti haber bile olmuştuk beraber o günden beri ayrı bir sempati duyuyorum kendimi onda görüyorum.

9-Erkek modası hakkında ne düşünüyorsunuz peki sizi bir erkeğin stili etkiler mi ?

İlk bakış olarak düşünürsek etkiler..ama kişiliğinden konuşma tarzından daha çok değil.Stil sadece kıyafetler oluşan bir tarz değildir..kültür diksiyon eğitim bunları komple barındıran bir kavramdır.Bunlardan sonra bir erkekte dikkat ettiğim yüz tipi ve saçları ve ayakkabı seçimi önemli..eyvah ! Sevgilim bu bir sadece soruydu beni affet ! ( Gülüyor)

received_1057387377769547.jpeg
10-Son olarak sizden başarılı bir kişi olmanın sırlarını alabilirmiyiz güzel bir örneksiniz deneyimlemek isteyen elbet olur Dilara Kırmıt'n başarı sırları nelerdir ?

Çok teşekkür ederim ne mutlu bana..kesinlikle hayal etmek bir hayali olması bir hedefi olması gerekir insanın.


Yolu çizmek ve koşmak koşarken düşsek bile vazgeçmemek.. kendimizden başka kimseyi dinlememek herseyden önce kendimize inanmak..baska bir insanın başarısını güzelliğini alkışlamak ve her zaman yaptıklarımızın daha iyisini yapmak.Hepsi bu...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141