• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

CHP’li Vekiller…

Temel IRMAK /Gönül Dostu
CHP'li Vekiller…
 
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Dr. Ali Arslan, Prof. Dr. Gürol Ergin ve Fevzi Topuz'un Marmaris'te yaşayan sel felaketiyle ilgili geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Vekiller önce Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir'i makamında ziyaret ederek yaşayan sel felaketiyle ilgili bilgi aldılar.
 
Kaymakam Özdemir sel felaketiyle ilgili olarak hazırlandığı dosyayı milletvekillerine sundu. Vekiller daha sonra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'a ziyaret gerçekleştirdiler. Acar'ın milletvekillerine dönerek sanki Ankara'da ne iş yapıyorsunuz dercesine. Şu Mariç-Bel-Bir'in borçlarını çözmek için yardım edininiz. Bu konuyu sayın Başbakan Tayip Erdoğan ve dönemin bakanı Ali Babacan'a anlatmıştım. Başbakan yardımcı olacağını söylemişti. İki kez tatili burada geçiren başbakanımız gereken yapılır demişti. Ama araya seçimler girdi. Şimdi tekrar bu çalışmayı başlatmalıyız. Sizlerde bizlere yardımcı olunuz diye başladı konuşmaya detayları haber olarak zaten okuyacaksınız. Ama dikkat çekmek istediğim Marmaris'ten çıkıp da Ankara'ya giden İktidar partisi Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır'ın da, bu konuya destek vermesinin Marmaris'te yaşayan herkesinin takdirini kazanmasına sağlayacaktır. Seçim gecesi Kanal 48 ekranlarındaki programa katılan sayın Hıdır'a dönerek şunları söylemiştim. “Artık milletvekilisiniz ve Marmaris'ten ilk kez bir milletvekili çıkıyor. Bunu çok iyi değerlendiriniz. Buralarda ki belediyeler bizden değil diye gelecek yatırımlara sahip çıkmazsanız. Ve destek olmazsanız. Kendi yaşadığınız gölgeye ihanet etmiş olursunuz” demiştim. Hıdır'da her türlü desteği vereceğinin altını çizmişti. Marmaris'e gelecek yatırımlara ve hizmetlere Hıdır'ın sahiplenmesi gerekir. İnanıyorum ki, sayın Milletvekili Hıdır'da Ankara'dan Marmaris için çıkacak her türlü yatırımlara destek oluyordur. Çünkü onunda ailesi burada yaşıyor. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'la çeşitli konulardan dolayı dargın veya küskün olabilirsiniz, ama Marmaris'e gelecek yatırımlara destek değil de, köstek olursanız bunun vebalini ödeyemezsiniz.

* * *
CLUB ALEM

Marmaris geçen Cumartesi gecesi yeni bir mekana kavuştu. Sevgili dosttunuz Volkan Yaylalı'nın önderliğinde “CLUB ALEM” kapılarını eğlence hayatına açtı.
Volkan kardeşimiz eğlence dünyasında sürekli kendisini ve mekanlarını yenilene özelliğine sahip bir arkadaşımızdır. Armutalan sınırları içinde açılışını yapacağı mekana Yazı İşleri Müdürümüz Kurşat Keskin'le gittiğimizle şaşkınlığını gizleyememiştim. Henüz hazırlığını bitirmemiş mekanı dolaşırken, Marmaris'e böyle bir Club'un ilk kez yapıldığını ve nasıl altından kalkılacağını merak ettim. Cumartesi akşamına yetiştirilmesi için gece gündüz demeden çalışan başta mekanın sahibi Volkan ve Kardeşi Serkan niye uzun yıllar Alem çatısı altında bulunan Barborus'un açılış gecesi mutlulukları gözlerinden okunuyordu. “CLUB Alem”in eğlence hayatında uzun soluklu olmasını dilerken, Volkan Yaylalı ve ailesine hayırlar getirmesini diliyorum.
Kıbrıs'ın Tarkan'a olarak bilinen sevgili dostumuz Koray'ında açılışında sahne alması ise açılışa farklı bir ses getirdi. Sanırım Koray haftada iki gece sahne alacak. Yine Volkan'la yaptığımız görüşmelerde farklı sanatçıları da en az hafta da bir olmasa da, sıkça sahneye çıkarmasını düşünüyor. Marmaris'in magazin dünyasında yer almasını sağlamak istediğini de söylemişti.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141