• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

40. Yıl…

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kuruluşunun 40. Yılını kutluyor. Sayın Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ''Bu yolculuk, yufka yüreklilerle çetin yolların aşılmayacağını bilenlerin yolcuğudur''. “Milliyetçi hareketin, 40 yıllık tarihinde hiç kimseye diyet borcu olmadığını, gücünü bilgelerinden ve Türk milletinden aldığını ifade eden Bahçeli, ''Yeri gelir Yunus olur gönüllerde, yeri gelir Yavuz olur uğraşır hainlerle'' diyerek, davanın ne şartlar altında bugünlere geldiğini vurgulamış. Ülkücüler orta halli insanlardır, onlar servet kazanma peşinde koşmayan yürekli insanlardır.

Marmaris'e baktığımızda, bir rahmetli Ömer Yalçınkaya'yı ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz İsmet Erdem'i unutmak mümkün müdür. Marmaris'te MHP'ye sahip çıkmış ve bu uğurda maddi ve manevi kayıplara uğramış bir sürü insanı çevremizde görmekteyiz.

Şimdi ülkücüler bir sınav verecekler. Yerel seçimlerde MHP'nin oylarını artırarak ve hatta seçimler de birinci çıkması için gece gündüz çalışmaları gerekmektedir. Geçtiğimiz günlerde yapılan sadece MHP'li partililerin katıldığı toplantı da yaptığım konuşmayı yüreklerinde ki vatan ve millet sevgisini alkışlara döndüren “Gönül Dostlarım”dan söz aldım. Bu söz MHP'yi daha yukarıya taşıma sözüydü. İnanıyorum ki, MHP'liler gece gündüz demeden.

Yılmak yok,
Usanmak yok,
Durmak yok,

Ümitsizliğe düşmeden çalışmalarını sürdürecekdirler.
Cemalettin Özdemir'i buradan anlatmama gerek bile görmüyorum. Marmaris'in efsane kaymakamı MHP'den belediye başkan adayı olması MHP'lilerin Marmaris ve çevre beldelerdeki başkanlık yarışlarında cesaretlerini daha çok artırmıştır.

MHP'nin 40. Yılını kutlarken, bütün siyasi belediye başkan adaylarına da başarılar diliyorum.

Sevgili dostumuz, Türk Halk Müziğin güçlü yorumcusu Mustafa Yıldızdoğan'ın MHP'nin kuruluşunun 40. Yılı olması nedeniyle yapmış olduğu marşın sözleriyle sizleri başbaşa bırakıyorum. Sevgili Ercümet Ekin aranjesini yapmış... 

 40.YIL MARŞI

Bin dokuzyüz altmış dokuz,

 Karanlığa düştü ferim.

 Hep ayakta hep dip diri,

 Kırk yıla sığmaz seferim.

Bir avuç kor yürektiler,

Umuttular, dilektiler,

Başbuğuyla bir can beden,

Ay yıldıza direktiler.

Direndiler susmadılar,

Sinmediler,pusmadılar,

Hak bildiği hak yolunda

Vurgun yeyip küsmediler.

Hareket,hareket Milliyetçi hareket.

Hareket,hareket Milliyetçi hareket.


Allah'a emanet olunuz!

[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141