• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Öztürk: AK Parti’nin Zaferi

Öztürk: AK Parti’nin Zaferi
AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, Fethiye’de teşkilat mensuplarıyla buluştu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİHAT ÖZTÜRK, FETHİYE’DE TEŞKİLAT MENSUPLARI

İLE BULUŞTU

ÖZTÜRK, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARININ VERİLDİĞİ TOPLANTIYA KATILANLARDAN

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE FETHİYE’DE AK PARTİ’YE REKOR OY SÖZÜ ALDI

 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, Fethiye’de teşkilat mensuplarıyla buluştu. Öztürk, Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde desteklerini istediği teşkilat mensuplarından 7 Haziran seçimlerinde Fethiye’de AK Parti’ye rekor oy sözü aldı.

Çalış Plajı’ndaki bir restoranda düzenlenen kahvaltıya katılan teşkilat mensuplarına yoğun katılımları nedeniyle teşekkür eden Öztürk, toplantıya katılanların birlik ve beraberlik mesajları verdiğine işaret ederek, “Bende sizlerden 7 Haziran seçimlerinde Muğla’da ve Fethiye’de AK Parti’ye rekor oy sözü istiyorum. Gördüğüm kadarıyla bu birlik ve beraberlikle, coşkuyla AK Parti’nin 7 Haziran’da Ankara’ya 400 Milletvekili göndermesine ciddi katkı sağlayacağınıza inancım tam” dedi.

 

AK Parti’nin Zaferi

 

Öztürk, AK Parti’nin kuruluş sürecinden itibaren teşkilatın farklı kademelerinde görev yaptığını anlatarak, “Bu milletin şahlanışına sizlerle birlikte şahitlik ettik. Milletin umutlarının yeşermesine birlikte katkı sağladık. Biz, bu kutlu yolculuğa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la başladık ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz, AK Parti’nin zaferi. Bende 7 Haziran’da AK Parti’nin zaferi için sizlerle birlikte ter akıtacağıma söz veriyorum. Bu davanın bir neferi olarak çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

 

Ankara’yı Muğla’ya Taşıyacağım

 

AK Parti’de 4 yıl Muğla İl Başkanı olarak görev yaptığını ve bu süre boyunca özellikle kadın ve gençlik kolları ile başarılı çalışmalar yaptığını vurgulayan Öztürk, şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi partime hizmet için Milletvekili Aday Adayı oldum. 7 Nisan’da Partim bize görev verirse ve Milletvekili seçilirsem Ankara’yı Muğla’ya taşıyacağıma söz veriyorum. Bölgenin turizm ve tarımla ilgili meselelerinin çözümü için gece, gündüz çalışacağım.

Biz teşkilatlar omuz omuza birlik ve beraberlik içinde çalışırsak, her zoru başarırız. Ben buna gönülden inanıyorum. 7 Nisan’da bize Ankara vizesi verilirse sizlerle birlikte siyaset yapacağıma söz veriyor ve yoğun katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bugün Fethiye’de birlik ve beraberliğimizi gösteren bir fotoğraf verdik. Bu güzel tablo için Fethiye’de bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum”

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk’e  İlçe Başkanı Kadir Saruhan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141