• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Ak Partili Gökmen, Acar Ünlü'yü tebrik etti

Ak Partili Gökmen,  Acar Ünlü'yü tebrik etti
! Ak Parti Marmaris ilçe Başkanı Ceyhun Gökmen 31 Mart 2024 mahalli seçimlerini kazanan CHP belediye başkan adayı Acar Ünlü"yü tebrik etti.

Başkan Gökmen yayınladığı basın açıklamasında: "Hemşehrilerimizin takdiriyle Marmaris Belediye Başkanı olmaya hak kazanan Acar Ünlü'yü, ekibini ve Cumhuriyet Halk Partisini tebrik ediyorum.

Aslında hepimizin olan, Marmaris Belediyesi'ni, parti rozetini çıkararak, diğer paydaşları dışlamadan, tarafsızca, Marmaris'in menfaatleri doğrultusunda yönetmesini, tüm Ak Parti teşkilatımız adına rica ediyorum. 

Talep edildiğinde, Marmaris'imiz faydasına olacak projelerde, bugüne kadar olduğu gibi, gelecekte de, başta Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetimizin bakanlıkları ve diğer kurumları ile iletişim kurmak adına, her türlü katkıyı sunmaya hazır olacağımızın bilinmesini isteriz. 

 

Seçim çalışmaları boyunca Marmaris'in her bir köşesindeki yaşayanlarına, Serkan Yazıcı'nın ne kadar kişiliği düzgün, vizyoner ve memlekete katkı sunacak bir aday olduğunu anlatmaya çalıştık. Bu süreçte bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. 

 

Hiçbir seçim sonucu, Marmaris'e olan aşkımızın önüne geçemez. Görev süremiz boyunca Ak Parti teşkilatı olarak, Marmaris'imize katkı sunmaya devam edeceğiz. Bizim başarı kıstasımız, hiçbir zaman yalnızca seçim kazanmak olmamıştır. Biz, bugün sandıktan belki birinci çıkmadık ancak eminiz ki, her bir Marmaris'linin takdirini kazandık, çünkü kavga etmedik, sığ siyasetin polemikleriyle değilde, projelerimiz ve gelecek projeksiyonumuz ve vizyonumuzla kendimizi anlatmaya çalıştık. Nezaket kurallarına riayet ederek, sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürdük. 

Tek derdimiz Marmaris daha iyi olsun ve hakettiği değeri görsün düşüncesiydi. 

Göreve geldiğimiz günden beri, ayrım gözetmeksizin, hangi partiden olduğuna bakmaksızın, her bir vatandaşımızı dinledik, selamımızı ve samimiyetimizi eksik etmedik. Buna tüm Marmaris şahittir. 

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren sandıkta görev yapan,sandık kurullarımıza, okul sorumlularımıza, avukatlarımıza, 88 gündür evinden, işinden, ailesinden feragat eden tüm teşkilat mensuplarımıza, başta güzel insan gönüllerin başkanı Serkan Yazıcı abimize, ailesine harika ekibine ve çalışanlarına, ilçe yönetim kurulumuza, kadın kolları başkanımıza ve yönetimine, gençlik kolları başkanımız ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza, mevcut meclis üyelerimize, müstakbel meclis üyelerimize, il başkanımız ve yönetimine, milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, geçmişte sayısız görev alan ve hala devam eden, ünvanına bakmaksızın bizimle birlikte yol yürüyen, güzel bir marmaris hayali için çalışan, çabalayan, her bir kardeşimize, çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 

Başta eşim, oğlum, ailem ve yakın çevrem olmak üzere, tüm emek veren insanlarımızın ailelerine bu süreçte sabır gösterdikleri için teşekkür ederiz. Haklarını helal etsinler. 

Bu yoğun süreçte kalp kırdıysak, birisini unuttuysak özür dilemeyi bir borç biliriz. 

Cumhur İttifakımızın, tüm paydaşlarına özellikle çok değerli, kardeşim bildiğim, MHP ilçe başkanımıza ve ailemiz gibi olan teşkilatına, ve MHP il başkanımıza, ülkücü kardeşlerimize, müthiş gayretleri ve destekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Seçim boyunca yönettiği müthiş kampanya için Muğla Büyükşehir Belediyesi başkan adayı, çok değerli ve donanımlı bir insan olan sayın Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kendisine hayran kaldık. Muğla çok değerli bir insanı kaçırdı. Kendisiyle çalışmaktan büyük şeref duyduk. 

İnşallah, memleketimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için, bu çaba ve çalışmayı aynı gayretle sürdüreceğiz.

 

Bugünü bir milat olarak kabul edip, eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla ve paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak , bu süreçte seçilen, Muğla büyükşehir belediye başkanını, meclis üyelerini, muhtarlarımızı tebrik ediyor, bu seçimlerin, Marmaris'imize milletimize ve tüm Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi. 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141