• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

MARMARİS’İN YENİ BAŞKANI ACAR ÜNLÜ GÖREVE BAŞLADI

MARMARİS’İN YENİ BAŞKANI ACAR ÜNLÜ GÖREVE BAŞLADI
Haber Merkezi

Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Marmaris Belediye Başkanı olarak seçilen Acar Ünlü mazbatasını alarak Marmaris Belediye Başkanlığı görevine başladı.

baskan-acar-unlu-goreve-basladi-2.JPG

31 Mart Yerel Seçimleri’nde yüzde 44.75 oranında oy alarak Marmaris Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP Adayı Acar Ünlü, mazbatasını alarak görevine başladı. Meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim alan Başkan Acar Ünlü daha sonra onlarca araçtan oluşan konvoyla Marmaris Belediye binasına geldi. Başkan Acar Ünlü’ye CHP’li Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan Sayar, Cumhur Uzun, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris CHP İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Ayrıca Başkan Ünlü’yü eşi Aylin Ünlü, kızı Ayperi Ünlü, annesi Şennur Ünlü ve Armutalan Beldesi’nin CHP’li olarak ilk ve son Belediye Başkanı olan babası Muhammet Ünlü de yalnız bırakmadı.

baskan-acar-unlu-goreve-basladi-13.JPGDESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Datça Yolu üzerindeki yeni hizmet binasında binlerce vatandaşın davul zurna eşliğinde coşkuyla karşıladığı Başkan Acar Ünlü, alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye çıktı. Başkan Acar Ünlü konuşmasına kendisini bu göreve layık gören Marmaris halkına, CHP örgütüne ve CHP’li Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan Sayar, Süreyya Öneş Derici, Cumhur Uzun’a, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e teşekkür ederek başladı. Belediye Başkanı Acar Ünlü ayrıca demokratik bir ortamda iradelerini ortaya koyan, diğer parti adaylarına da teşekkürlerini iletti.  

baskan-acar-unlu-goreve-basladi-6.JPG“PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM, ARTIK BİZİM ROZETİMİZ TÜRK BAYRAĞI’DIR”

Konuşmasında “Artık rozetimizi çıkardık. Cumhuriyet Halk Partisi adaylığından Belediye Başkanlığı’na geçiş törenindeyiz” ifadelerini kullanan Başkan Acar Ünlü, “Artık bizim rozetimiz Türk Bayrağı’dır. Bizim rozetimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür” dedi. Başkan Ünlü konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bundan 10 yıl, 20 yıl sonra çocuklarımıza anlatacağımız bir anımız olacak. Marmaris’te yeni bir dönem başlatıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da kendilerini bu göreve layık gören vatandaşlara teşekkür etti.  

baskan-acar-unlu-goreve-basladi-11.JPG

DEVİR TESLİM TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Acar Ünlü,  eski dönemi temsilen Başkanvekili Burak Demirtaş’a 5 yıllık hizmetleri için teşekkür ederek, bir plaket sundu. Daha sonra tüm konuklar devir teslim töreni için başkanlık makamına geçti. baskan-acar-unlu-goreve-basladi-1.JPGDevir teslim töreninden sonra Başkan Acar Ünlü tekrar kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek, başkanlık koltuğuna oturdu. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Acar Ünlü’yü belediye personeli de sırayla tebrik etti.

HABERİN VİDEOSU...

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141