• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

KÖYLÜLER DOĞAN TUGAY’I BAĞRINA BASTI!

KÖYLÜLER DOĞAN TUGAY’I BAĞRINA BASTI!
Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, köy mgezileri kapsamında ziyaret ettiği Orhaniye, Hisarönü, Değirmenyanı, Karacasöğüt, Çetibeli ve Çamlı köylerinde büyük ilgi ile karşılandı.

Gittiği her köyde vatandaşın yoğun ilgi ve alakası ile karşılaşan Doğan Tugay’a Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Engin de eşlik etti.

 

Sabah saatlerinde köylere doğru hareket eden Doğan Tugay ve ekibinin ilk durağı Orhaniye Köyü oldu. 1/25Binlik imar planlarının müjdesini vermek için ziyaret ettiği köylerde Doğan Tugay aynı zamanda her köy için ayrı ayrı hazırladığı projeleri sundu.

 

 

TUGAY ORHANİYE DE KÖYLÜLELERE SESLENDİ;

“ İKTİDAR DESTEĞİ ALMAMIZ ŞARTTIR “

 

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, her köyde imar durumlarını ve iktidarın bugünlerdeki kıyı kenar çizgileri ve tapularla ilgili açıklamalarında bulunduktan sonra şunları söyledi; “İktidarın desteği olmadan, belediye imkanları ile bazı büyük yatırımları yapmak kolay değil. Onun için Marmaris’in iktidar desteğine ihtiyacı var. Bu sebeple özellikle köylerde yaşayan insanlarımızın de tarım desteklerine çok ihtiyacı olacaktır. Bunun elçisi ise biz olacağız.

AK Parti Muğla milletvekili Ali Boğa ise şunları söyledi. “Acar gibi diğer belediye başkan adayları sizlerden oy istiyorlar. Peki onlar daha önce hiç size gelip oy istediler mi istemediler. Neden? Çünkü artık büyükşehir olunuyor. Onun için onların sizlerin oylarına ihtiyaçları var. Peki ben size şunu söyleyeyim. CHP ve diğer muhalefet partileri Büyükşehir Yasasını biz çıkarttıktan sonra Anayasa Mahkemesine iptali için dava açtılar. Şimdi sizden oy istiyorlar.” Dedi.

 

“Makamda Bozulmayacak aday; Doğan Tugay”

 

AK Parti Muğla milletvekili Ali Boğa köylülere hitaben yaptığı konuşmasında; “Hata yapmayın Tugay’a oy verin dedi.

 

AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve kadın ve gençlik kollarından, belediye meclis üyelerinin bazılarınında bulunduğu köy gezileri Orhaniye’den başladı.

 

ARTIK CUMHURBAŞKANINI DA SİZ SEÇECEKSİNİZ.

 

Ak parti Muğla Milletvekili Boğa, “Bu bir insan sevgisi işidir bunu onlar anlayamazlar.Onlar küçük olsun benim olsun sevdasındalar. Muğla’nın büyümesini istemezler.Şimdi ilk defa Cumhurbaşkanını da sizler seçeceksiniz. Muhalefet ile kavgamız bizim millete inanmamızdan dolayı çıkıyor. Onlar millete inanmıyorlar. Ali Boğa kürsüye çıktığı zaman ise köylülerden birisi “Beşkazanın efesi yörüklerin efendisi“ cümlesine teşekkürle karşılık verdi. Muğla Büyükşehir Adayımız bir köylü çocuğu Harmandar’dır. Ben de bir köylü çocuğuyum. Başbakan da Rize’nin çay bahçelerinden çıkan bir köylü çocuğudur. Siyasi parti bir dini tarikat değildir. Memnun değilseniz sırtınızdan atarsınız. 41 yıldan bu yana Muğla’yı yönettiler çivi çakmadılar. Hizmet işi sevda işidir. Milleti sevmeyenler hizmet edemezler.

 

“SSK HASTANEMİZİ BAĞKURLUYA YEDİRMEYİZ” BİLE DEDİLER

 

Boğa açıklamalrına devam etti; “Eskiden Bağ-Kur’lu olmak kötü bir şeydi. SSK’lı sizi hastanesine almazdı. Biz bunu birleştireceğimiz zaman “SSK hastanelerimizi size

yedirmeyiz” bile dediler. 31 Mart günü keşke dememek için kararınızı doğru verin.. Mahalli seçimler önemli. Kişiler önemli. Ona göre oy verin. Biz ayrım yapmayan bir partiyiz. 650 milyar Ula Belediyesine gölet için yardımda bulunduk. Ula CHP’ li bir belediye iken. Önemli olan hizmettir.,Zilliyet konusu için 2004 te ve 2007 de çıkan yönetmeliklerle konu çapraşık hale geldi. Torba yasaya koyduk. Ancak Kültür ve Turizm Bakanlığı memurları konuyu iyi anlamadılar. İş bu ay içindeki torba yasaya kaldı. Bunu daha sonra Kültür Bakanlığı’na anlattık. İnandılar. Şimdi Yüksel beyle birlikte verdiğimizi kanun teklifi ile sorun çözülüyor. Muğla işgal edilmiş bir bölge değildir. Muğla’ya yazık etmeyelim. CHP iktidara geldiğinde bu konuların çözüleceğini anlatıyorlar. Acaba CHP kaç yıl sonra iktidara gelebilir. Torunlarınızı CHP iktidarını görebilirlermi. Bizler hizmet için geliyoruz. 12 yıldan bu yana nasıl hizmet yaptığımız görülmüştür.

 

MARMARİS’TE 7 OTEL YIKILDI YERİNE KONUT YAPILIYOR

 

Doğan Tugay da şunları söyledi. “Marmariste 7 otel yıkıldı. Yerine konut yapılıyor. Turizm ne halde size örnek olarak anlatıyorum. Hem de yaptıkları inşaatların yapı ruhsat tabelalarını saklayarak yapıyorlar bunu. Gözlerini köylere diktiler. Büyükşehirlerde köylülerin hakları korunacak. Köyün camisinin onarımı için ricada bulunan köylüler, Tugay, Söğüt köyünde ve Turgut köyünde cami yenilenmesi için hayır yaptım. Burada da yapmaya söz veriyorum” dedi. Ayrıca Hisarönü köyünde bir köylünün imam hatip lisesinde okuyan çocukların 45 kişilik sınıflarda okuduğunu söyleyince bu konuda karayollarına yazı yazıldığını ve gelecek yıl yeni bir imam hatip lisesi yapılana kadar buradaki binaların imam hatip olarak kullanılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

 

BAL SORUNU TARTIŞILDI!

 

Karacasögüt’te ise köylülerin bal sorunları konuşuldu. Milletvekili Ali Boğa; “Makamlar insanların ayarını ortaya çıkarır. Makam insanı bozmaz. Biz makamda bozulmayacak güzel bir adayla Marmaris’te yola çıktık. Size inanıyoruz. Ayrıca Afyon’a giden bir bal kovanı kamyonunun 300 kilo olan kovanlarının dönüşte 500 kilo olmasından dolayı tonaj cezaları olarak 9 bin liraya kadar ceza kesilmesinin çarelerini arayacağını bu konuda bakanlık ile görüşmelere başladığını açıkladı.

 

MİLLETVEKİLİ VE AYTEN NİNE ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

 

Doğan Tugay’ın köy gezilerine katılan Ali Boğa, 31 Mart günü “keşke” dememek için iyi düşünün” dedi. Çetibeli’nde ise 71 yaşındaki Ayten Nine ile milletvekili Boğa arasında ilginç bir diyalog yaşandı! Bir selinde Doğan Tugay’ın dağıttığı oyuncağı sıkı sıkı tutan Ayten Nine, “Bunu torunumun oğluna götürüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Çünkü bu hükümet; “Dul garılara maaş veriyor, yaşlılara bakıyor” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141