• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Erdoğan nankörlükle suçladı

Erdoğan nankörlükle suçladı
Erdoğan'ın hedefinde hoşgeldin pankartını indiren belediye başkanı vardı. Başkanı başkanı nankörlükle suçladı.

Araba yakmakla barış gelir mi?

Başbakan Erdoğan, ziyaret ettiği Tunceli'den kendisini protesto edenlere tepki gösterdi. Daha Ankara'da Tunceli Belediyesi Başkanını kabul ettiğini hatırlatan Erdoğan, belediyenin ayağa kalkması için her ay ekstra yardım yaptıklarını söyledi.

Erdoğan yardım yaptıkları belediyenin o araç-gereçleriyle pankartları indirmesini eleştirdi.

Başbakan Erdoğan Tunceli'de partisinin merkez ilçe kongresinde konuştu:

Bunların esenlik diye bir derdi yok. Biz ise esenlik içinde huzur içinde olsun istiyoruz. Milletimiz daha gelişmiş demokrasiye gelişmiş yaşam standartına kavuşmuş olsun. Çocuklar daha iyi eğitim alsın.

Hastalarımıza daha iyi sağlık hizmetlerine kavuşsun, her türlü ihmali haksızlığı gidermek istiyoruz. İlerlemeden rahatsızlık duyanlar bu milletin hayrını düşünmüyorlar.

BU TOPRAKLARIN MAKİNE SESİNE İHTİYACI VAR

Son zamanlarda da halkımızın arasına fitne tohumu ekmeye, milleti kamplara bölmeye çalışanlar milletimizin engin sağ duyusu ve basireti sebebiyle yine akamete uğramaya mahkumdurlar. Güç gösterisi yaptıklarını sananlar gaflet içindeler. Araba yakmakla bu ülkeye barış gelir mi? Bu toprakların silah sesine değil, fabrikalardaki makine sesine ihtiyacı var

DERDİMİZ İNSANA HİZMET

Bu milletin menfaatini düşürmüyorlar. Hak ve hukukun gelişmesinden rahatsız olanlar bölgenin selametini düşünmüyorlar. Bizim derdimiz insana hizmet etmek efendi olmak değil. Bölge insanının gözünde telaş korku karamsarlık değil daima iyimserlik ümit, heyecan görmek istiyoruz

TUNCELİ'YE EKSTRA YARDIM GÖNDERDİK

AK Parti'li belediyeler olarak Tunceli Belediyesi'ne, Tunceli halkına bizler araç gereç yardımlarını her ay aldığı yardımın dışında, ekstra olarak gönderdik ki belediye bir an önce ayağa kalksın.

BELEDİYENİN ARAÇ GERECİYLE

Fakat bazı gazetelerde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Tunceli'ye gelişini haber veren veya halkın 'hoş geldiniz' davetini ortaya koyan veyahut da mensubu bulunduğu partimizin pankartlarını belediyenin araç gereçleriyle toplamanın hangi insani yaklaşım tarzına uyduğunu ben Tuncelili kardeşlerime bırakıyorum.

Halkımızı hükümete, devlete karşı ayaklanmaya davet etmek, ayaklanmaya çağırmak, olumsuz çirkin yaklaşımlar sergileyici bazı haberleri içeren veya düşünceyi içeren bir açıklama yapmak bu ülkenin barışına katkı değildir. Bunlar çok yanlış şeylerdir.

Tunceli bizim dönemimizde üniversite ili haline geldi. Turnceli'yi çok sevdiğini sözleyen şu Munzur deresine niçin köprüyü yapamadılar

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141