• BIST 9926.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

CHP İlçe Başkanı Çimen, "Var gücümüzle çalışacağız"

CHP İlçe Başkanı Çimen, Var gücümüzle çalışacağız
CHP Marmaris İlçe Başkanı Fatma Gebeş Çimen, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Çimen, "Seçimi kazanmamızda desteklerini esirgemeyen Marmaris halkına teşekkür ederiz. Verdikleri görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fatma Gebeş Çimen, basın toplantısı düzenledi.  31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Fatma Gebeş Çimen, Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Mehmet Oktay'ın seçim kazanmasında destek ve emek veren herkese teşekkür etti. Çimen şöyle konuştu: "Marmaris'te Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Mehmet Oktay, seçimi kazandı. Bu seçimin öncesinde partimizde aday belirleme süreci yaşandı. Aday gösterilmeyince başka bir partiye geçip aday olan başkan, parti yönetimine de müdahale ederek  yönetimi istifa ettirdi. Bu süreçte kayyum atandı. Yeni bir yönetim oluşturulması için görevlendirildim. İki ay önce çıktığımız bu yolda, ilçe yönetimimizle birlikte yeniden örgütlenmemizi tamamladık. Örgütlü yapıya verilen zararı tamir edip, kısa zamanda partimizi seçime hazırladık. Propaganda sürecinde kadınlarımız, gençlerimiz ve yönetimimizle hep birlikte insanüstü bir çabayla çalıştık. Bugünkü seçim başarımızda en fazla pay sahibi onlar oldular. Seçim sonucu CHP'nin örgütlü gücünü önemsemeyip kendisini partinin üstünde görenlere de bir ders niteliğindedir. Marmaris için aydınlık dönem başlamıştır. Ülkemiz için de umut verici gelişmeler yaşanmıştır. İttifakımızın 3 önemli büyükşehiri kazanması Türkiye'de AKP'ye karşı yeni bir dönemin başlangıcıdır. Umutlar yeşermiştir. Kesin olmayan sonuçlara göre; 212 sandığın bulunduğu Marmaris'te seçim sonuçları şöyledir:

Seçmen sayısı: 68. 515 kullanılan oy: 56.151, geçerli oy: 54. 751, geçersiz oy: 1200 katılım oranı yüzde 81.85'tir. Büyükşehir Osman Gürün oyları: yüzde 35.28. Marmaris Belediye Başkanlığı  Oyları: CHP yüzde 44.68, AKP  yüzde 34.78, DSP yüzde 19.73. Belediye Meclisi: CHP yüzde 45.45, AKP yüzde 33.14, DSP yüzde 17.63, HDP yüzde 1.48.

Sandık başında görev yapan tüm parti üyelerimize, oylarımız ve hakkımızı korumak için büyük fedakarlık yapa hukukçularımıza emekleri için çok teşekkür ederim. Seçim sürecinde yasaların uygulanmasını sağlayan İlçe Seçim Kurulu'na ve emniyet görevlilerine teşekkür ederiz. Kamuoyunu bilgilendirmek adına haber yapan basın mensuplarına teşekkür ederiz. Desteklerini esirgemeyen Marmaris halkına da teşekkür ederiz. Verdikleri görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız"

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141