• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

“Anayasa değişikliği demokrasi ve uzlaşı getirecek”

“Anayasa değişikliği demokrasi ve uzlaşı getirecek”
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “Bizim Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PYD), PKK,DEAŞ ve tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Fetullahçı terör örgütüyle mücadele de kararlığımızı herkes biliyor” dedi.

“Bizim Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PYD), PKK,DEAŞ ve tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Fetullahçı terör örgütüyle mücadele de kararlığımızı herkes biliyor”

“Marmaris Devlet Hastanesi projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz. Eski hastaneyi ise sağlık turizmi amacıyla kullanacağız”

“Spor turizmine ivme kazandırmak için Beldibi’ne spor tesisleri yapılacak. İçmeler’de de Yüzme Federasyonu ile işbirliğinde eğitim ve kamp merkezi yapmayı planlalıyoruz”

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Öğretmenevinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öztürk, haftasonu anayasa komisyonu çalışmalarına katıldığını belirterek,  Anayasa değişikliğinin demokrasi ve uzlaşı getireceğini söyledi.

Milletvekili Öztürk, Marmaris’in köylerindeki imar ve su sorunu için de Muğla Büyükşehir belediyesine çağrıda bulunarak, “Bölgeye özel çalışma yapılması için ortak hareket etmeye hazırız” dedi.

Öztürk, Fettullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PYD) yönelik mücadeleden de bahseden Milletvekili Nihat Öztürk, “Bizim Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PYD), PKK,DEAŞ ve tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Fetullahçı terör örgütüyle mücadele de kararlığımızı herkes biliyor” diye ifade etti.

 Geçtiğimiz günlerde Marmaris’e gelen darbe komisyonu üyesi AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın Marmaris’e gazi ünvanı verilmesiyle ilgili önerisi hakkında değerlendirme yapan Öztürk “Bu önerinin halkımız tarafından konuşulması gerektiğine inanıyorum” diye ifade etti.

Öztürk 2017 ‘de Marmaris’te hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında ise şunları söyledi:

“Marmaris Devlet Hastanesi projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz. Eski hastaneyi ise sağlık turizmi amacıyla kullanacağız. Spor turizmine ivme kazandırmak için Beldibi’ne spor tesisleri yapılacak. İçmeler’de de Yüzme Federasyonu ile işbirliğinde eğitim ve kamp merkezi yapmayı planlalıyoruz”

Hükümetin esnafı ayakta tutacak ek desteklerle ilgili bir çalışma olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Milletvekili Öztürk,bu konuda hükümetin hazırladığı ekonomi paketlerini hatırlatarak, “Marmaris’teki esnafın bir talebi olması halinde elimden geleni yapmaya hazırım. Bazı ilçelerde esnaf odaları ve ticaret odaların gelen destek talepleri konusunda üzerimize düşeni yaptık” diye kaydetti.

Toplantıda, bir basın mensubu tarafından Muğla bölgesinin fuarlarda farklı standlarda tanıtıldığı ifade edildi. Tanıtımda birlik çalışması yapılıp yapılamayacağı sorusuna  Nihat Öztürk, bu konuda büyükşehir belediyesinin öncülük edebileceğini söyledi.

Öztürk’e Marmaris’in mahalleye dönüşen köylerindeki imar, su ve altyapı sorunları da hatırlatıldı. Bu konuda bir çalışması olup olmadığı soruldu. Öztürk, bu bölgelerin özel bir çalışma istediğini belirtti. Büyükşehir belediyesine çağrıda bulundu. “ Bu sorunların giderilmesi için ortak hareket etmeye hazırız” dedi.

Bölgedeki imar sorunlarınada değinen Öztürk, yeni SİT düzenlemesiyle ilgili de görüşlerini paylaştı, yeni taslakta itiraz ettiği bazı noktalar olduğunu söyledi.

 Öztürk, Muğla’da yapılmasını planladıkları TOKİ Konutları hakkında da Marmaris, Fethiye ve Bodrum için Çeşme Alaçatı’daki TOKİ konutlarını örnek gösterdi.,

Marmaris’e de TOKİ konutu yapacaklarını, yer arayışı içinde olduklarını dile getiren AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla’daki küçük sanayi sitesinin TOKİ vasıtasıyla taşındığına işaret etti. Marmaris Sanayi Sitesi için de böyle bir çalışma yapılabileceğini açıkladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141