• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ak Parti: “Sayın Zeybekoğlu’nun arası tarihle iyi değildir”

Ak Parti: “Sayın Zeybekoğlu’nun arası tarihle iyi değildir”
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adem Zeybekoğlu tarafından yapılan yazılı basın açıklamasına AK Parti Muğla İl Tanıtım Medya Başkanlığı cevap verdi.

           Açıklamada CHP’nin ve CHP il başkanının ilkesiz bir siyaset güttüğü ifade edilirken “Netice olarak biz sizi ilkeli bir siyasete davet ederek sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz. Siz Muğla’ya getirdiğimiz ve getireceğimiz hizmetlerin Kanalizasyon konusunu çözün yeter.” Denildi.

 

 Yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.

 

  “Dev reklam panolarına para harcanmasın”

   “Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Muğla’mız, deyim yerindeyse bir yeryüzü cenneti. Amacımız odur ki bu güzel topraklarda yaşayan insanımızın yaşam kalitesi artsın. Yerel yönetimdeki idarenin yanlış ve keyfi uygulamaları son bulsun. Ülkemizin en çok yağış alan şehirlerinden bir olan bu şehirde insanlar fahiş fiyatlara su tüketmesin.

 

         Plansız düzenlemelerle şehir trafiği keşmekeş olmasın. Dev reklam panolarına şahsi reklamlarla Muğlalı vatandaşımızın parası harcanmasın. Şoför esnafına eziyet çektirilmesin. Kanalizasyon ve alt yapı artık tamamlansın. Bu yüzyılda sokaklarda hala vidanjörler dolaşmasın. Devletimizin devasa yatırımlar yaparak şehrimizi bir eğitim kentine dönüştürmesine yerel yönetim de destek versin. Öğrencilerimiz pahalı ulaşımdan kurtulsun.

 

İl Başkanı mı belediyenin basın danışmanı mı ?”

        Her fırsatta dile getirdiğimiz doğruları yine dile getireceğiz. Öyle ki ne vakit Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin beceriksizliğini dile getirsek il başkanlığından çok belediyenin basın danışmanı gibi çalışan, tek faaliyeti belediye başkanı tarafından eline tutuşturulan basın açıklaması ile bir şeyler ifade etmeye çalışan CHP ‘nin il başkanını karşımızda buluyoruz. Öyle zannediyoruz ki oturduğu koltuğun bedelini, kendisini o koltuğa getirene bu şekilde ödüyor.

 

“Sayın Zeybekoğlu’nun arası tarihle iyi değildir”

        Basın açıklamasında tüm dünyada takdirle karşılanan bir sağlık sistemini eleştirmeye kalkan Sayın Zeybekoğlu’na Genel Başkanlarının geçmişine bir baksın diyeceğim fakat tarihle de arası pekiyi değil.  O yüzden fazla değil sadece birkaç ay önce Adana’daki fuar alanını şehir hastanesi diyerek tüm ülkeyi kahkahaya boğan, katıldığı bir televizyon programında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelere okullar yaptığını, hatta daha da ileri giderek bir okulun açılışını da kendisinin yaptığını iddia eden ve bu iddiası İle Muğla yaşayanlarını şoka uğratan genel başkanlarını hatırlatmak isteriz.

 

“Gafların partisi Cumhuriyet Halk Partisidir”

           Siz her ne kadar kabul etmeseniz de farkındasınız ki Gafların Partisi Cumhuriyet Halk Partisidir.  Bu milletimizin takdiridir. Kâğıthane’ye, kağıttepe diyen, Mersin’i Güneydoğu’da zanneden ve daha nice gaflarına  örnek verebileceğimiz bir genel başkan tarafından yönetilmektesiniz.  Tüm bunların yanında Sayın Genel Başkanınızın zaman zaman doğruyu söylediğine de şahidiz. Zira İstanbul'daki referandum mitinginde yaptığı konuşmasında "Biz öyle Sayın Erdoğan gibi söz verip de sözümüzün arkasında duran bir insan değiliz!" diyerek bunu milyonlara ilan etmiştir.

 

 “ Sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz”

  Sayın Adem Zeybekoğlu’nun bizi anlayacak yeterliliğe sahip olduğuna inanmıyor fakat partisinin ilkesiz siyasetini güttüğünü de çok iyi biliyoruz. Nitekim CHP’li Engin Altay partisinin ilkesiz siyasetini “Hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile alkışlamayız” diyerek ortaya dökmüştü.

 

Netice olarak biz sizi ilkeli bir siyasete davet ederek sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz. Siz Muğla’ya getirdiğimiz ve getireceğimiz hizmetlerin Kanalizasyon konusunu çözün yeter.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141