• BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül: Turizmcinin 2020'deki kösteği de anlaşılan CHP'li Belediye Başkanlarıdır.

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül: Turizmcinin 2020deki kösteği de anlaşılan CHPli Belediye Başkanlarıdır.
27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül yazılı bir basın açıklması yaptı.

 

 

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül: "Türkiye'nin en uzun kıyı şeridinin sayısız koylar ile süslendiği Muğla'mızın, turizm gelirlerini yıllardır potansiyeline layık bir seviyeye çekememesinin sebebi CHP'li Bodrum Belediye Başkanının yaptığı son açıklamayla bir kez daha ortaya çıkmıştır.

2015'de Rus uçağının düşürülmesi,2016'da FETÖ'cü işgalcilerin Sn. Cumhurbaşkanımıza suikast girişimi ve 2017'de Muğla'mızda yaşanan depremlerin “kara propaganda" malzemesi yapılmasıyla beli bükülen turizmcinin 2020'deki kösteği de anlaşılan CHP'li Belediye Başkanlarıdır.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanının yaptığı "lüzumsuz" açıklama her şeyden önce; hizmet anlayışlarını mükemmel seviyeye ulaştırmak için yıllardır çaba sarf eden, iş ahlakına sahip yüz binlerce turizmciye ve bu sektörden ekmek yiyen milyonlarca vatandaşımıza haksızlıktır.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanının sözleri Muğla'da turizme yıllarını vermiş sektör temsilcilerini kesinlikle temsil etmemektedir. Çünkü misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için aylarca hazırlık yapan ve dört gözle sezonun açılmasını bekleyen her bir turizmcimiz "serbest piyasa ekonomisinin" turiste "kazık atılması" için bir araç olarak görmemekte, daha kaliteli hizmet sunmak için uygun bir saha olarak görmektedir.

Her birey alacağı hizmeti seçme özgürlüğüne, her işletme de vereceği hizmetin bedelini belirleme hakkına sahiptir. Ancak size "Şehrül-Emin" sıfatıyla bir kentin en önemli makamı emanet edildiyse ağzınızdan çıkan her söz adalet dağıtmalı, hakkı savunmalı, kaliteyi çağrıştırmalıdır. 

Yıllardır; CHP'nin ilginç, çarpık, anlamsız belediyecilik anlayışının pençesinde kıvranan Muğla'mız bir de CHP’li Belediye Başkanlarının sorumsuz açıklamalarıyla muhatap bırakılınca "Muğla'da Yerel Yönetimlerde Vizyon" tartışmasının tekrar açılması zaruri bir ihtiyaç halini almıştır.

Hem Muğlalı hemşerilerimin hem de Muğla'ya sevdalı misafirlerimizin Belediye Başkanlarından beklediği yegane hizmet; "Belediyecilik Hizmetleri" dir. Fazlası değildir.

Bu vesileyle;

Muğla'yı ağzından düşürmeyen, Bodrum ile yatıp kalkan vatandaşlarımıza mahcubiyetle sormak istiyorum: Yokuşbaşı'na geldiğinizde, yemyeşil ormanın masvavi deniz ile kucaklaştığına değil de hayatın betona kurban edilişiyle karşılaşınca hiç mi canınız acımıyor?

Bodrum'u mesken tutan, Bodrum ve Muğla'ya tanımı olmayan bir aşkla bağlanmış vatandaşlarımıza yine büyük bir mahcubiyetle sormak istiyorum: Begonvillerin kucakladığı Bodrum evlerinin çarpık kentleşmeye kurban edilmesi hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor?

Muğlalıyı ideolojik bir kamplaşmaya mecbur bırakarak(!) yıllardır yerel iktidarı elinde tutmayı maharet sanan CHP'ye sormak istiyorum: Bodrum dahil olmak üzere her köşesi bir kişiliğe sahip Muğla'mızın ruhunun acı çeke çeke öldüğünü görmüyor musunuz?!

CHP'li Bodrum Belediye Başkanına ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanına naçizane tavsiyemdir: Muğla'yı korumak mı istiyorsunuz? O halde; lütfen "Muğla'yı bir "bütün" halinde nasıl “marka" haline getiririz?" sorusuna cevap arayın. Turistin cebindeki son kuruşa değil Bodrum'a gelmeyen her bir turistin "neden" sorusuna cevap aramaya odaklanın!" dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141