• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Süleyman Taşkın’la

Temel IRMAK /Gönül Dostu
Süleyman Taşkın'la…..
 

Geçen hafta Marmaris ve çevresini MHP Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Süleyman Taşkın bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştirdi. Marmaris İlçe Başkanı Gürbüz Gürçoşkun, Armutalan Belde Başkanı Muzaffer Ustabaş'ın yanı sıra partilerde esnaf ziyaretlerine eşlik ettiler. MHP`nin ülke genelinde olduğu gibi Muğla`da da oy oranını her geçen gün yükselttiğini görmemek elde değil. 1999 Genel seçimlerinde Muğla`da 61 bin oy alan MHP, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde oy oranını 120 bine çıkarmayı hedefliyor. Ve Muğla`da 4 tane milletvekili çıkarmak istediklerini MHP İl Başkanı Ferhat Kırtaş açıkladı. Sayın Kırtaş'ın 4 tane çıkaracağız iddiasına katılmamak elde değil. Çünkü Süleyman Taşkın'ın Armutalan gezisine eşlik ederken, insanların MHP'yi nasıl karşıladıklarını gördüm. Sanki bir sevgili bekliyormuşlar gibiydiler. Süleyman Taşkın ve arkadaşlarına çaylar söylendi, dilekler ve temennilerde bulundu. Sayın Süleyman Taşkın'ı Fethiye MHP ilçe başkanı seçildiğinde tanımıştım. Onunla sık sık görüşemesekte, onun yüzünün hep güleç olduğunu bilirim. Bu güleç yüzlü adam, Armutalan sokaklarını gezerken, herkesimden destek aldığı gördükçe daha bir yüzü gülüyordu. Ara sıra ziyaretlerin hemen orada kritiğini yapıyorduk. Süleyman Taşkın'ın gözlerindeki ışığı, mutluluğu ve başarıyı gördükçe bende mutlu oluyordum. O sıcağın altında saatlerce dolaştık. Hiç yorulmadan usanmadan partisinin fikirlerini her selam verdiğini insanlara tekrar anlatırkende, Muğla, Fethiye, Bodrum, Milas, Yatağan ve Marmaris'e hiçbir ilçeyi ayrı tutmadan nasıl hizmet edeceğini üstüne basa basa vurguluyordu.
Ülkemizin her yerine Şehit gelirken MHP haksızlığa uğruyor, önlemek için olağanüstü çaba harcadığı etnik ayrışmanın tarafı olarak gösteriliyor. Türkiye'de huzura katkıda bulunmanın yollarından biri de bu konuda hakkı teslim etmek olmalı.
MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli'nin bugün ne kadar haklı olduğu ortada. Asla Milliyetçileri sokağa dökmedi. Asla fikirlerinden taviz vermedi. Ülkenin bütünlüğü savundu. MHP il başkanı Ferhat Kırtaş'ın 4 milletvekiline talibiz demesinin ana nedenlerinden Devlet beyefendinin “Devlet Adam”lığıdır.
Bugün ülkemizin her yerinde MHP Milletvekili adayları sokakta rahatça dolaşıyorsalar, bunu sayın Devlet Bahçeli'nin dik duruşuna borçludurlar. Gelecek günler neyi getirecek hep beraber göreceğiz. Ama MHP'nin suan baraj maraj sorunu yoktur. Bunu çok kez sayın Süleyman Taşkın da, ziyaretleri sırasında sık sık dile getirdi.


Yine MHP İl Başkanı sayın Ferhat Kırtaş'ın, 22 Temmuz tarihinin bir kader oylaması olduğuna dikkat çeken bir açıklaması gazetelerde yer aldı. “Türk milletinin yapacağı iki şey var. Bu seçim halkımızca ya teslimiyet ya da milliyetçilik oylaması olarak görülmesi gerekmektedir. Bu nedenle halkımızdan 5 yılda bir gelen seçim sandığına oy atarken sağlıklı karar vererek oylarını ona göre kullanmasını istiyoruz”. Diyen Kırtaş'a katılmamak elde değil. Fethiye'li MHP'in ikinci sıra adayı Süleyman Taşkın'ın TBMM'sinde yer alması Muğla için bir kazanç olacağını düşünüyorum. Ama tabiki karar seçmenlerimizindir.
(Arşinden)
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141