Halil CANDA
KONFORLU
BİZ ONLARI KONFORLU CEZAEVLERİNDE BESLEYECEĞİZ,AB DENETÇİLERİ DE İYİ SEMİRMİŞLER Mİ DİYE GELİP KONTROL EDECEKLER
15 ocak 2003 te Türkiye Cumhuriyeti Devleti ,Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 6 nolu protokolünü kabul etti.Bu protokol İdam cezasının kaldırılmasını öngörüyordu.Bundan sonra Türk Ceza Kanununda da gerekli düzenlemeler yapılarak idam cezasının yerine Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası getirildi.
Abdullah Öcalan'ı teslim eden güçlere diyet borcu ödeniyordu.Öcalan bu sayede rahat bir nefes aldıktan sonra birkaç yıl içinde önce hücresini beğenmedi,sonra da terörün bitmesi isteniyorsa kendisinin muhatap alınacağını şart koştu.Bu talepler yakında daha da ileri gidecek.
Artık teröristlerin,terörden yana olanların sesleri daha gür çıkıyor.Devletin şerefli subaylarına balyoz darbeleri inerken,televizyon programlarında PKK lı olduğunu gizlemeyen kendisine aydın diyen maaşlı düşünürler Türkiye'yi adeta sözleriyle dövüyor.
Allah Korusun,yarın teröristler bir ilkokula girse ve bir sınıftaki çocukları rehin alsalar ve 24 saat içinde Öcalan'ı bırakmazsanız tüm çocukları öldürürüz deseler ne yaparız?
Söz konusu terörse her türlü vahşeti her türlü felaketi beklemek durumundayız.
Geçtiğimiz günlerde Hatay Dörtyol'da 4 polis memuru vatandaşımız şehit edildi.Diyelim ki katilleri yakaladınız.Ne yapacaksınız?Yargılayacaksınız.Suç sabit görülürse ne ceza verilecek?Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası.Yani sinsice,planlayarak 4 aile babasını şehit eden,çocukları yetim bırakan,ocak söndüren katilleri cezaevinde besleyeceksiniz.Yıllar geçecek.Belki de birkaç yıl.Genel af çıkartacaksınız.Bu adamları serbest bırakacaksınız.
Münevver Karabulut'un başını canavarca bir zevk duygusuyla kesen Cem Garipoğlu da idam cezası almayacak Zaten olay tarihinde 18 yaşın altında olduğu için verilen cezadan indirim yapılacak.
Türkiye'de suç işleyenlerin yaptıkları yanlarına kar kalıyor.
PKK yı savunanlar ,hala bölge hakkının demokratik hakları diye zırvalıyan ,insan hayatına saygısı olmayanlar da sırıta sırıta bu ülkenin vatandaşlarına hakaret etmeye devam edecekler.
Hatta alışveriş merkezlerinde bombalı eylemler yaparak 100 kişiyi öldürecekler ama biz onları cezaevlerinde besleyeceğiz.Hatta A.B. temsilcileri gelip bu teröristler iyi semirmiş mi diye bizi denetleyecekler.
Çünkü devlet büyüklerimiz bizi Avrupa Birliğine sattı.
Geldiğimiz bu nokta, Atatürk'ten sonra ki tüm devlet adamlarının marifeti.
Türk Ceza Kanunu ,idam cezasının kalkmasından sonra teröriste cesaret verir hale gelmiştir.
Bu da ülkemize demokrasi getirmek kandırmacısıyla kucağımıza terörü bırakan A.B.D. ve A.B.nin hediyesi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.