• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İyi ki Doğdun Doruk

Emir Keşan

Bir adam doğdu. Aslında yıllardır yaşıyordu.

Olması gerektiği bedene kavuştu. Daha bir güven geldi, olması gereken buymuş dedirtti.

 

Aslında değinmek istediğim başka bir şey var. Şöyle ki;

İnsanların bu kadar klavye manyağı olup. Kolay kolay insanları yargılıyor olması. Bu insanların bir çoğu real yaşamlarında iki lafı bir araya getiremeyen. Üç beş kelimeyle yaşayıp, aynı kelimelerle hayatlarını devam ettiren insanlar bunlar. Çok önemi var mı? Bana sorarsanız umrumda bile değiller. 

Doruk hakkında yapılan yorumları okudum. Adamlık değil insanlığımdan utandım. Her zaman içimde Türkiye’nin daha iyiye gittiğini, insanların daha bilgili olduğunu düşünmeye başlamıştım. Ama yine beni şaşırtmadılar. İnsanları aşağılamakta, sanki hiç kendi çocuklarının yada sevdiklerinin başına gelmeyecekmiş gibi yaşıyor olmalarını gördükçe hem şaşırıyor, hemde düştükleri duruma gülüyorum.

 

Bence Doruk her zaman adam gibi adammış dedim. O çok yakışıklı bir adam oldu, olmadı bence hep yakışıklıydı. Onda ben hiç bir zaman güzel bir kadın göremedim. O hep yakışıklıydı ve şuan kendi benliğini buldu. İlk ve son olmayacak. Bunun gibi bir çok örnek var. Belki de bir çok kişiye güven verdi. Belki de bir kaç kişi daha onun sayesinde ilk adımlarını atmaya başladı. Sizi uyarayım belki de onlardan biri hemen yanınızda oturuyordur! 

 

Doruk ve dorukların hayallerini yıkmaya, vicdanlarını sızlatmaya kimsenin hakkı yok! Bel altı vurarak sadece kendi kişiliğinizi yerle bir edersiniz. Sizin tek probleminiz bilinçsiz olmanız. Biraz bu konularda eğitilmelisiniz. Çünkü her an neyle sınanacağınızı bilemezsiniz ve şunu asla unutmayın; “ Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz! “. 

 

Allah gizli kalmış ruhların, olması gerektiği bedenlere kavuşmasını nasip etsin. Her zaman söylediğim gibi; “ Çocuklarınıza cinsiyetçiliği değil, insanlığı aşılayın. Şayet Allah öyle bir sınava sokar ki, ne evladınızdan nede evladınızın ruhundan vazgeçebilirsiniz...” Toplum olarak İNSANLARI hiç bir şekilde ayırmadan yaşayabilirsek TOPLUM olabiliriz. 

 

Yani iyi ki doğmuşsun Doruk, iyi ki doğmuşsun ki insanlara öncü olmuşsun. İnsanlar isterlerse istediğini yapabiliri gösterdin ve yine iyi ki doğmuşsun dünyadan çok yakışıklı bir adamı eksik etmemişsin. Yolun ve geleceğin aydınlık olsun... 

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141