• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Bu da Geçer...

Temel IRMAK /Gönül Dostu

 

 

 

 

 

Yalan, iğne deliğinden geçer de doğru, kapılardan sığmaz imiş!” demişler.Covid19 2019'un aralık ayında Wuhan'da görülmeye başladığında youtube kanalımız Tem Tv için takip edip, önemli videolarını kanalımızda paylaşıyordum.

Corona Virüs bir şekilde dünyayı eser alıp milyonları evlerine hapsetmişti.Olur gider dedik, bize bir şey olamaz deyip, coronayla dalga geçenleri sosyal medyada görmeye başladık.

Ve ülkemizde Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu kurup sıkı tedbirler alınıp, vatandaşlarımız sürekli bilgilendirildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca süreci çok iyi yönetti. Yabancı ülkelerde sağlık sektörü tamamen çökerken, ülkemizde sorumsuz bir şekilde devam ediliyor. Bütün sağlık çalışanlarını ve emniyet teşkilatımızı gösterdikleri üstün çalışma azminden dolayı kutluyor.

İnsanlarımız yardımlaşma örneğini en kutsalını gösterdiler. Devletimizi yönetenler siyasiler sosyal devlet nasıl olduğunu dünyaya gösterdiler.Şöyle oldu. Böyle oldu. Hastane kapısından dönen sokaklarda ölenleri gördünüz mü?...

Koca bir hayır.

*                          *                                     *

Gelelim Marmaris'e…

Ekmeği poşetle satışa sunulmasını sağlayan Türkiye'de ilk belediye Marmaris'tir. Aferin belediyemizi yönetenlere.

Ve Pazar yerlerinde sebze ve meyvelerine poşetlere satılmasını sağladılar. Vatandaşa ekmek dağıttılar. Engellemeler oldu. Bırakın vatandaşa ekmek ve kumanya paketleri dağıtsınlar neden engel oluyorsunuz diye Tem Tv kanalımızda, siyasilere seslendim.Türk Milleti bir olmayı özlemişti. Parti gözetmeksizin belediyeler üzerine düşenleri yaptılar.Ocak ayından beri esnaflarımızın çoğunluğunun dükkanları kapalı.

Turizm beldesi olan ilçemize turistte gelmeyince, işler karışmaya başladı. Otellerimiz ve özellikle de, Barlar sokağımız açılmayınca onlarca çalışanlar işsiz kalmaya devam etti. Sonuç olarak dünyayı esir alan, korona virüs tehdidi hala ortadan kalmış değildir.

Önlemlerimiz alıp hayatımızı sürdürmeye devam etmeyiz. Hep beraber bu salgından da kurtulacağız.

31 Mart 2019 mahalli seçimlerinden zaferle çıkan CHP adayı sayın Mehmet Oktay projeleri ertelemek zorunda kaldı.

Haklı da sayılır, şimdi başkan Oktay bunu niye yapmadın, şunu niye hayata geçirmedin diye yazmak için erken diye düşünüyorum.Sabırla ülke olarak salgından kurtulup normal hayata geçtikten sonra işlerimize dört elle sarılıp, hedeflediğimiz işleri yapmak zorundayız.

Marmaris şuana kadar başarıyla korona virüsle mücadele etmeyi başardı.

Okurlarımız adına, başta sayın kaymakamız Ertuğ Şevket Aksoy'a, Belediye Başkanımız Mehmet Oktay, sağlık çalışanlarına, özel hastanelerimize, emniyet teşkilatımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder, sevgilerimi sunarım.

(Allah'a emanet olunuz)

 

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141