• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Ak Parti - MTO

Temel IRMAK /Gönül Dostu

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanlığına tekrar atanan, Kadem Mete geçtiğimiz günlerde yönetim kuruluyla basımızın karşısına çıktı. Bendeniz şehir dışında olduğumdan, toplantıya katılamamıştım. Mete, açmış ağzını yummuş gözünü. 3-4 kişi yönetime girmeyi kabul etmemişler, ya da isimlerini listeden çıkarmışlar. Neymiş efendim, belediye başkanı bu şahısların işyerine yaptırım uygulamasından korkmuşlar.  Sayın Mete, acaba bu adı geçen kişilere sormuş mudur; “Nedir sizin işyerinizin sorunu”diye.

 

Kadem Mete ''Korkarak, saklanarak siyaset yapılmaz'' diyor. Aynen katılıyorum.

İsmet İnönü'nün, "Bu ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır." sözünü hatırlattı.

 

Mete, ''Listede adı olan 3-4 kişi, işyerleriyle ilgili yaptırıma uğrayacaklarını düşünerek özür dileyip isimlerini sildirdiler. Herkesin artık şunu çok iyi bilmesi gerekiyor; korkarak, saklanarak siyaset yapılmaz ve yaşanamaz. Siyaset yapmak mert olmayı gerektirir. Bundan dolayı bu 25 mert arkadaşını kutluyorum'' demiş.

 

Mete'den cesurca yaklaşımlar. Ama o 3-5 kişi onun kadar cesur değilmişler. Şimdi merak ediyor. Bu kişiler kim ve işyerlerinin problemleri nedir. İktidar partisinin yönetimine girecek olan, bu adı geçenlerde hiç mi cesaret yokmuş. Keşke Mete'den birazcık cesaret alsaydılar. Yazık oldu şimdi, Ak Parti büyük  bir kayıp yaşamış.

 

Ak Parti'nin yeniledikleri yönetim listesine baktım. GETOB Başkanı olduğu dönemde Turizmi şahlandıran Cengiz Aygün.  Yolda kalmışları, bilet alamayanları memleketine yollayan Ali Murat Akın. Marmaris Belediyesinin başarılı tuttuğunu koparan eski avukatı Murat Muhammet Kahveci. Gazetecilerin abisi usta Gazeteci haber yorumcusu Sadi Tonbul.

Duayen Turizmci Birol Türemiş.  İlçe başkanlığı döneminde başarılara imza atan Süleyman Eroğlu.

Bu kadro genel seçimlerde AK Partinin oylarını 10 binlere çıkar. Ardından da bütün belediyeleri kazanırlar. Şimdiden zaferlerini kutlayayım.

 

Marmaris Ticaret Odası

 

Mehmet Baysal, Oda başkanlığına seçildikten sonra, birçok bankayla oda üyelerine kredi verilmesi yönünde anlaşmalar imzalandı.

Sonuç ortada...

Hüsran...

Ve üstelik Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, “KOSGEB üyelerine borçlu dahi olsalar kredi verin” şeklinde açıklaması olmasına rağmen.

Sayın, Baysal'a sadece bankasının reklamını yapmak için odamızı kullanan bankalardan uzak durmasını tavsiye ediyorum.

(Allah'a Emanet Olunuz)

 

 

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141