• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ak Parti de 3 İsim Öne Çıkıyor!

Temel IRMAK /Gönül Dostu

 

 

 

 

 

 

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin gayretli çalışmalarını hep beraber görüyoruz. Ayrıca İl yönetimine giren eski ilçe başkanı Osman Ülgen’de bazen yönetimle bazen de kendi çalışmalar da bulunuyor. Bir başka isim de, belediye meclis üyesi Avukat Ayşegül Mungan. Ak Parti dört koldan 2024’e hazırlanıyor.

Sayın Serkan Yazıcı’nın 2019 Mahalli seçimlerde ki başarısını görmezlikten gelemeyiz. 19.044 oy alarak seçimden ikinci çıkmıştı. Daha önce bir makalem de, “Sayın Yazıcı 2024’de tekrar aday olabilir, çünkü daha önceki belediye başkan adaylarının iki kez aday olduklarını ve Yazıcı’nın da bu hakkını kullanıp kullanmamak kendisine kalmıştır.” Diye fikrimi belirmiştim.

Mahalli seçimler 5 yılda bir yapılıyor. Bir önceki seçimler 31 Mart 2019 tarihinde yapılmıştı. Dolayısıyla bir sonraki yerel seçim tarihi 31 Mart 2024 (Pazar gününe denk geliyor yine) tarihinde yapılacaktır. Bu tarihi de hatırlattıktan sonra asıl meseleye geleyim.

Yukarıda söz ettiğim partililer gece gündüz demeden çalışırken bir kısım AKP’liler ise Ak Partinin ekmeğini yemeğe devam ediyor. Yani Ülkücüden geçinen Ülkücüler gibi. Samimi partililer içlerindeki bu çıbanbaşı olanları biliyor. Onlarla aralarına mesela koymalı. Maalesef dik duruş göremiyorum. Yukarıda bahsettiğim çalışmalar birden sıfıra iniyor. İş öz Ak Partililere kalıyor. Temizleyin içini. Zaten oylar partinizi de oy vermiyor.   

Mahalli seçimlerden önce genel seçimler yapılacak. Şuan ki görünen tabloda Cumhur İttifakı seçimleri kazanıyor. Ama her an şey olabilir de. Kazanıyoruz diye gevşememek lazım. Çalışmalara tam gaz devam edilmeli. Marmaris’te Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan oyları baz alarak yine düşüncelerimi kaleme alırım.  Ama şuan Ak Parti Marmaris ilçe başkanlığı iyi gidiyor. Aferin demek lazım.  

2024 Mahalli seçimlerinde Serkan Yazıcı, Ayşegül Mungan ve Osman Ülgen’in isimlerin ortaya çıktığını çalışma ofisimden görebiliyorum.  

“Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler”

Ramazan ayında şeytanlar zincire vurulurken İsrail polisi azdı. İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa'da cemaate saldırmasını kınıyorum. Bu zulme Müslüman ülkelerin de sessiz kalması da ayrı bir olay.

Sevgili Gönül dostlarım Mübarek Ramazan Bayramını candan yürekten kutluyorum.

“Allah’a Emanet Olunuz”

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141