• BIST 9926.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

PENELOPE’DEN BAMBOO SERİSİNE ÖZEL BAHAR KAMPANYASI

PENELOPE’DEN BAMBOO SERİSİNE ÖZEL BAHAR KAMPANYASI
PENELOPE Doğal Ürün Koleksiyonu’nun en sevilen parçası Bamboo Serisi, bambu liflerinin doğallığını yatak odanıza taşıyor.
Bu bahar PENELOPE Mağazaları’ndan Bamboo serisi yastık ve yorgan alan herkes Bamboo şal, gecelik ve sabahlığa yüzde 40, Bamboo battaniyeye yüzde 30, Bamboo nevresime ise yüzde 20 indirimle sahip oluyor. 
 
 
Sağlıklı uyku dostu PENELOPE, organik Bamboo Serisi yorgan ve yastıklar ile bahar coşkusunu evinize getiriyor. Uzakdoğu'da yetişen bir ağaç çeşidi olan bambu liflerinden üretilen PENELOPE Bamboo Serisi doğal yapısı sayesinde bahar aylarında sıklıkla yaşanan uyku bölünmelerinin önüne geçiyor. Özel lifli yapısı sayesinde insan terini emen ve hızlıca buharlaştıran Bamboo yastık ve yorganlar, "Anti-statik" özelliği ile cilde de yapışmıyor.
 
Bamboo serisi için özel bir bahar kampanyası düzenleyen PENELOPE, PENELOPE Mağazaları’ndan Bamboo serisi yastık ve yorgan alan herkese Bamboo şal, gecelik ve sabahlığa yüzde 40, Bamboo battaniyeye yüzde 30, Bamboo nevresime ise yüzde 20 indirimle sahip olma imkanı tanıyor.
 
Serinin en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan PENELOPE Bamboo Yorganlar bambu yaprağının yapısındaki küçük boşluklar sayesinde vücudun gece boyunca ürettiği nemi kolaylıkla havaya transfer ediyor. Oda ısısı ile vücudunuz aranızda mükemmel bir denge kuran PENELOPE Bamboo yaz günlerinde dahi rahatça kullanılabiliyor. Fermuarlı kılıfı ile çamaşır makinesinde 30 dereceye kadar yıkanabilen ve yüzde 60 bambu, yüzde 40 pamuktan oluşan Bamboo yorganların battal boyu 645 TL, çift kişiliği 518 TL, tek kişiliği ise 425 TL’den satışa çıkıyor.
penelope_bamboo_yastik_gorsel.jpg
 
Her ihtiyaca uygun Bamboo yastıklar…
Sağlıklı, organik ve ter kokusunu engelleyici özelliği ile dikkat çeken bambu kumaşından üretilen PENELOE Bamboo yastıklar ise verdiği serinlik hissi ile uyku kalitenizi arttırıyor. İpek kadar yumuşak dokuya sahip PENELOPE Bamboo yastık 50x70 boyutları ile 155 TL’den tüketicilerle buluşuyor.
 
Bamboo serisinin diğer bir üyesi "PENELOPE Medi Bamboo Visko Yastık" ise boyun destekli yapısı ve bambu kumaşından üretilen kılıfı ile normal seviyede yastık sevenlerin ağrısız ve ferah bir güne uyanmalarını sağlıyor. Ortopedik özelliğe sahip Medi Bamboo yastık, nemi emerek, hızlı bir şekilde kuruyabiliyor. Isıyla şekil kazanma yeteneğine sahip bir malzeme olan “Visco” dolgusu ile Medi Bamboo Visko yastıklar başınızı koyduğunuzda, hızlıca şekil alarak her noktaya eşit basınç uyguluyor. Bu sayede uyku konforunuzu yükseltiyor. PENELOPE Medi Bamboo Visko Yastık(B1) PENELOPE Mağazaları’nda ve uykumgeldi.com adresinde 130 TL’ye tüketicilerle buluşuyor.
 
Maya Tekstil’in en büyük markası PENELOPE’nin uyku ürünleri, mağazaları ve satış noktaları hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.com, www.pnlp.com ve uykumgeldi.com internet adresini ziyaret edilebilir ya da (216) 561 20 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141