Kerimcan Durmaz

Beni yanlışı destekliyormuş gibi gösterdiniz. Linç girişiminde bulundunuz. Ama yaşanan olayı desteklemediğimi söyledim. Sadece " ülkeyi terk etsin " , "en ağır cezayı alsın" diyenlere hitaben sarf ettiğim sözlere cevap olarak yazdım.
 
"Bu ülkede kimlerin kimlerin ifşaları porno filmleri var ve hâlâ onları alkışlamaya devam ediyoruz." dedim. Genç bir arkadaşı yanlışlıkla paylaştığı video yüzünden linç etmek, psikolojisini bozmak ve hatta bitirmeye çalışmak haksızlık ! Bunu anlamak istediğiniz yere çekebilirsiniz. Ucu açık bir cümle... Ama daha yapıcı olun. Hemen kaldırmış olması, o video bana ait değildir demesi de utancındandır. Bu kadar linç girişiminde bulunan insanların ne kadar AK olduğunu bir tartışmak gerekiyor bence. Evet özür dilemesi gerekiyor, o konuda hem fikiriz. Ama ölsün, bitsin, gitsin demek boş gazel okumak gibi bir şey... Böyle haberler daha popüler yapıp , fiyatını daha çok arttırıyor.
 
Ayrıca;
O gün Google 'de en çok arananlar listesinde ilk sıralarda "Kerimcan Durmaz 31 videosu" oldu. Siz ahlak bekçileri, peki neden bu videoyu arattınız? Nasıl olduğunu mu merak ettiniz? Ben aratmadım, sen aratmadın kim arattı bu videoyu Google'da ve kardeşim. Cahil değiliz hiç birimiz, eğitim seviyesi yükselişte olan bir ülkedeyiz, birbirimizi kabdirmayalım lütfen..!
 
Bakın! Destekliyorum demiyorum! Hayata küstürmeyin, yok etmeye çalışmayın diyorum. Beğenmiyorsan takip etme diyorum. Ben ediyorum da demiyorum. Konuları çarpıtmaya bayiliyorsunuz. Bu olay kapanır. Kerimcan Durmaz işine gücüne bir kaç hafta sonra devam eder. Ne olacak sanıyorsunuz? Nokta! 
 
Söylediklerimi de bir yerlere çekmeye çalışmayın. Gerceklerle yüzleşin istiyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emir Keşan Arşivi

SORU İŞARETİ

13 Haziran 2023 Salı 08:30

İKİLEM

27 Nisan 2023 Perşembe 10:37

Kalbinde yükle yaşamak

01 Mart 2023 Çarşamba 14:39

Evli, Mutsuz, Çapkın!

05 Ekim 2022 Çarşamba 12:29

Türkiye Emlak Piyasası

12 Kasım 2020 Perşembe 18:36

Nokta Kadarsın!

13 Ekim 2020 Salı 18:56

PAU - Biyografisi

27 Mayıs 2020 Çarşamba 11:58

Yine bir okumuş Cahil Sendromu.

04 Mayıs 2020 Pazartesi 17:19

İyi ki Doğdun Doruk

03 Ekim 2019 Perşembe 13:07