• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Skibbe'nin sözü ne anlama geliyor

Skibbenin sözü ne anlama geliyor
Skibbe, maçtan sonra yaptığı sezonun ikinci yarısında oynanacak Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşurken bir konuyu da gündeme getirdi.

'Ligin ikinci yarısında oynayacağımız rövanş maçında Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyetle bu üzüntümüzü gidereceğiz.'' diyen Skibbe, anlaşılan sezonu Galatasaray'da tamamlamaya kararlı.

Ancak Galatasaray'a yakın isimler son günlerde takımın başına her ne kadar Lucescu yalanlasa da Ocak'ta göreve getirilecek iddiasını Skibbe pek de umursamamış.

Fortis Türkiye Kupası B Grubu maçında Kayserispor'u 1 - 0 yenerek 3 puanın sahibi olan Galatasaray'da son dakika golü büyük sevince yol açtı. Kayserispor'da ise son dakikada yenilen gol büyük üzüntüye neden olurken, oyuncular ve teknik heyet haketmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söylediler.

Galatasaray'da Teknik Direktör Michael Skibbe, maçtan sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmanın çok zor geçtiğini; Kayserispor'un önemli bir takım olduğunu belirtti.

Skibbe, ''Şanslı bir galibiyet aldık. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuz ve bulduğumuz pozisyonlara bakınca da şanslı da olsa haklı bir galibeyet aldığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe maçında aldığımız 4-1'lik yenilginin şokunu iyi atlattığımızı söyleyebilirim. Bugün ilk 11'de başlayan Ferdi, Mehmet Topal ve Aydın'ın performanslarından memnunum. Devre arasına kadar inşaallah böyle devam ederiz. Çünkü sakatlıklardan çıkan ve aramıza dönen arkadaşlarla daha iyi duruma geleriz.'' dedi.

Alman teknik adam, alınan galibiyetin gruptaki durumlarını da netleştirdiğini belirterek, ''Grubumuzda önemli bir pozisyondayız. Dört puanla Ankaraspor ile birlikte avantajlıyız. Malatyaspor ve Altay ile iki önemli maç daha oynayacağız. Onlarıda kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Alınan yenilgiler ve sonrasında yapılan konuşmalardan etkilenmediğini de belirten Skibbe, ''Hakkımda söylenen ve yazılanlardan etkilenmiyorum. Olsaydı, yapılsaydı gibi söylemlerden etkilenmiyorum. Taraftarlarımızda en az bizim kadar Fenerbahçe mağlubiyetinden dolayı üzüldüler. Bugün maça fazla ilgi göstermemeleri ve karşılaşmanın başında sessiz kalmaları normal. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız rövanş maçında Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyetle bu üzüntümüzü gidereceğiz.'' dedi.

ÜMİT KARAN VE MEHMET TOPAL'DAN GALİBİYET YORUMU

Bu arada, Alman teknik adamdan sonra basın toplantısına gelen Kaptan Ümit Karan ve Mehmet Topal ise, alınan galibiyetin gruptan çıkmaları için kendilerine önemli bir avantaj sağladığını söylediler.

Kaptan Ümit Karan, yaptığı açıklamada, Kayserispor'un önemli bir takım olduğunu ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ''Bizim için çok zor bir maç oldu. Çok iyi ve disiplinli bir takıma karşı oynadık. Bir de psikolojik olarak bizim de sıkıntılarımız vardı. Bu yüzden Kayserispor maçı önemliydi ve çok zor bir maçı kazandık. Her maçta 4-5 gol atamazsın, Kayserispor çok iyi bir takım. Biz iyi oynamadık, Kayserispor'un gol pozisyonları daha fazlaydı; ama biz kazandık. Bundan sonra ligde de devam etmek istiyoruz.'' dedi.

Kaptan Ümit, maçın son dakikalarında yaşanan sertlik ve maçtan sonraki olaylarla ilgili olarak ise, ''Maç sert geçti özellikle son 15-20 dakikasında sertlik oldu. Rakip buraya hiç değilse bir puan gol atarlarsa da kazanmak için geldi. Son dakikada golü yiyince de çok üzüldüler moralleri bozuldu. Belki de bunlar ne şanslıymış demiş olabilirler. Maç sonrasında yaşanan olayların nedeni de son dakikada gelen gol oldu. Yaşananlar iyi değil ama, son dakika golü ve moral bozukluğu nedeniyle yaşandı.'' yorumunu yaptı.

Uzun bir aradan sonra yeniden sahalara dönen Mehmet Topal ise, ''Yaklaşık 1,5 ay sonra ilk resmi maçım. Fazla idman yapamadım. 5-6 idman sonrasında ciddi bir maça çıktım. Biraz tedirginlik vardı, bundan sonra daha iyi olacağım. Çalışmalarımı sürdürüp, hocam görev verirse bundan sonra oynamaya çalışacağım. Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında oynamak isterdim ama tam olarak iyileşmediğim ve antrenman eksiğim olduğu için oynamadım. Fakat arkadaşlarım da ellerinden geleni yaptılar.'' dedi.

KAFKAS: ''İKİ TARAF İÇİN DE İYİ MAÇ OLDU''

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki takım için de iyi bir maç olduğunu, ancak şanssız bir gol yediklerini söyledi.

Maçın hakemi hakkında eleştiri yapmak istemediğini belirten Kafkas, ''İki taraf içinde iyi maç oldu. Özellikle bizim açımızdan oyunu kontrol edip hızlı çıkışlarla gol aradık, pozisyonlar da bulduk ama gol atamadık. Galatasaray son dakikada bulduğu golle kazanmasını bildi. Ben oyuncularımın mücadelesinden memnunum.'' dedi.

Kafkas, bir basın mensubunun maç içinde sinirli olduğunu hatırlatarak, hakemin kararlarını sorması üzerine ise, ''Hakemlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Ne görüyorlarsa onu çalsınlar. Cesur olsunlar, bu ülkede insanlar ne düşünüyorlarsa onu söylesinler, dürüst olsunlar. Hakemler de kararlarında dürüst olsunlar adaletli olsunlar.'' dedi.

Kafkas, maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili olara ise isim vermeden, ''Ben o oyuncuyu tanıyorum. Milli Takım'dan da benim oyuncumdu, nasıl biri olduğunu, karakterini tanıyorum. O öyle biri, öyle olmaya da devam edecek. Söyleyecek bir şeyim yok.'' diyerek isim vermeden Sabri'yi suçladı.

MAÇ SONRASINDA SAHA İÇİ KARIŞTI

Bu arada, maçtan sonra saha içinde Kayserisporlu oyuncularla Galatasaraylı oyuncular arasında tartışma yaşanırken, Aydın ve Ragıp arasında başlayan itiş-kakış ve tartışmaya daha sonra Sabri de karıştı. Araya Galatasaraylı ve Kayserisporlu diğer oyuncular ile güvenlik güçleri girdi ve oyuncuları yatıştırdı.

Kayserispor teknik heyetindeki yardımcı antrenörler ve sağlıkçıların da araya girmesiyle yeniden alevlenen tartışmada Galatasaray'dan Servet Çetin, araya girip Sabri'yi oradan uzaklaştırırken, Mehmet Topuz da Ragıp'ı kolundan tutarak soyunma odasına götürdü. Tartışmalar da büyümeden önlendi.

Kayserisporlu Ragıp ile Galatasaraylı Aydın arasındaki tartışmanın Galatasaray'ın 1 - 0 öne geçtiği dakikadan sonra basın tribünü önünde yaşanan bir ikili mücadelede Aydın'ın Ragıp'a sert girmesi ve yapılan harekete hakemin faul çalmaması nedeniyle yaşandığı belirtildi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141