• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Aroma’dan yüzme sporuna destek

Aroma’dan yüzme sporuna destek
Spora verdiği destek ile öne çıkan Aroma, Uluslar arası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın içecek sponsoru da oldu..

Spora verdiği destek ile öne çıkan Türkiye’nin meyve suyu markası Aroma, Uluslar arası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na içecek sponsoru oldu. Bu kapsamda, bu yılın Mayıs ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek olan iki şampiyonada sporcuların, hakemlerin ve görevlilerin içecek ihtiyaçları Aroma Su ve Aroma meyve suları ile karşılanacak.

Aquamasters ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliği Marmaris Belediyesi'nin destekleriyle 18-22 Mayıs tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan 'Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası' geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzme sporunun efsane ismini ağırlayacak. Türkiye’nin meyve suyu markası Aroma, ana sponsoru olduğu Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na içecek sponsoru da oldu. Sponsorluk kapsamında, bu yılın Mayıs ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek olan iki şampiyonada sporcuların, hakemlerin ve görevlilerin içecek ihtiyaçları Aroma Su ve Aroma meyve suları ile karşılanacak.

Aroma olarak daha önce offroad, voleybol ve koşu sporlarına destekleyen çalışmaları ile spora sporcuları desteklemeye önem verdiklerine dikkat çeken Aroma Yönetim Kurulu Başkan Ali Metin Duruk, “Aroma olarak glisemik indeksi düşük meyve sularımız ve 8,15’lik doğal PH değere sahip Aroma Su ile sektörümüzde öne çıkıyoruz. Spora verdiğimiz desteğin bir kanıtı olarak ana sponsoru olduğumuz Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na içecek sponsoru da olduk” dedi.

İki kategoride düzenleniyor

18-22 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleşecek şampiyona, dünyada örneğine rastlanmayan şekilde; 18-21 Mayıs tarihleri arasındaki Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve 22 Mayıs'taki Açık Su Martı Hotel Maratonu olmak üzere, iki ayrı kategoride düzenleniyor.

Sporcuları eğitecek

Dünyanın en zorlu 7 açık denizini yüzerek geçmeyi başaran İngiliz açık su yüzücüsü 'Man vs Ocean' isimli kitabı en çok satanlar listesinde yer alan Adam Walker, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ve profesyonel yüzücülerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyona öncesi, Açık Su Martı Hotel Maratonu'na katılacak sporculara Açık Su Yüzme Eğitimi de verecek.

Aquamasters nedir ?

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonaları (3 veya 4 gün) ve Uluslararası Martı Hotels Açık Su Yüzme Maratonu ( 1 gün) 4 + 1 gün şeklinde birbiri ardı sıra yapılan Şampiyonlar bütünüdür. Türkiye Yüzme Federasyonun resmi partneri olan Aquamasters Spor Organizasyonları dünyada da örneği olmayan uniqe bir projedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141