• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Sami Yen'deki maçta gol var

Sami Yendeki maçta gol var
UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ilk maçında Galatasaray, Olympiakos karşısında ilk yarıyı 1-0 galip kapattı.

Sami Yen'deki maçta gol var


Galatasaray UEFA Kupası'nda grubundaki ilk maçta Ali Sami Yen'de Yunan ekibi Olympiakos'u konuk ediyor...

G.SARAY: 1-0 :OLYMPİAKOS

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ilk maçında Galatasaray, Olympiakos karşısında ilk yarıyı 1-0 galip kapattı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Galatasaray, ilk dakikalarda orta sahada yaptığı top kayıplarıyla hücuma çıkmakta zorluklar yaşadı. Özellikle 20. dakikadan sonra Olympiakos kalesinde baskısını artıran ve kanatlardan geliştirilen ataklarla gol arayan sarı-kırmızılı takım, Kewell'ın şık golüyle öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı da 1-0 önde tamamlamayı bildi.

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Eduardo Iturralde Gonzalez, Juan Carlos Yuste Jimenez, Jon Nunez Fernandez (İspanya)

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Meira, Kewell, Lincoln, Baros

Olympiakos: Nikopolidis, Pantos, Zewlakow, Papadopoulos, Domi, Torosidis, Patsatzoğlou, Antzas, Galletti, Diogo, Belluschi

Gol: Dk. 25 Kewell (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 11 Patsatzoğlou, Dk. 14 Antzas (Olympiakos), Dk. 16 Lincoln (Galatasaray)

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya G.Saray başladı... Temsilcimize başarılar...

1. dakika. G.Saray rakip savunmanın arkasına uzun bir topla gitti. Milan Baros ceza sahasına girdiği anda topla elle oynadı. Hakem golcü futbolcuyu uyardı...

2. dakika. Domi savunmasından çıkarken topu kaptırdı. Sabri ortaladı sağ kanattan Nikopolidis kontrol etti topu..

4. dakika. Olympiakos ceza sahasının dışından serbest vuruş kazandı. G.Saray savunması 4 kişilik bir baraj kurdu. Topun gerisine geçen Galletti'nin vuruşunda meşin yuvarlak baraja takıldı.

6. dakika. Konuk ekip etkili olabilecek bir noktadan Galletti ile bir kez daha serbest vuruş kullandı. Arka direğe inen topa Torosidis kötü vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

8. dakika. Hakan Balta Kewell ile ver kaç yaptı, orta Baros topa yükseldi.. İyi bir kafa vuruşu olmadı. Baros'un arkasında top bekleyen Arda daha müsayitti bu pozisyonda..

11. dakika. Olympiakos savunmasında Patsatzoglou Lincoln'ü indirince sarı kartı gördü.

13. dakika. Yunan ekibi çok sert bir futbol ortaya koyuyor. Bu anda Olympiakos'ta Antzas sarı kart gören isim oldu.

15. dakika. Karşılaşmada golsüz eşitlik devam ediyor. Bu dakikada hızlı gelişen G.Saray atağında ceza sahası dışında Lincoln sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

16. dakika. G.Saray'da Lincoln sarı kart gördü.

20. dakika. G.Saray gole Arda ile yaklaştı... Lincoln'ün kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında Arda yakın mesafeden kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

22. dakika. G.Saray bu kez gole Kewell ile yaklaştı. Lincoln sol kanattan ceza sahasına sokulan Kewell'a harika bir pas çıkarttı. Bu futbolcu uygun durumda kötü vurarak meşin yuvarlağı yandan auta attı.

24. dakika. G.Saray bu bölümlerde gol için baskısını artırdı. Sağ kanattan Sabri ceza sahasına girmeden çarprazdan sert vurdu. Kaleci Nikopolidis, son anda direğin dibinden meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

GOL... 25. dakika. G.Saray Kewell ile golü buldu. Lincoln sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu ön direğe kullandı. Kewell bu noktaya harika hareketlenerek kafayı vurdu. Kaleci Nikopolidis meşin yuvarlağı ağlarında gördü.

G.Saray Kewell'ın kafa golüyle Olympiakos karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

28. dakika. Olympiakos atağı tehlikeli gelişti. Diogo Luis Santo topla ceza sahasına çok rahat girdi. Sabri zamanında kademeye girerek büyük bir gol tehlikesini son anda ayak koyarak önledi.

32. dakika. Lincoln sağındaki Ayhan'ı gördü, Ayhan Sabri'ye çıkardı pasını. Sabri kontrol etti topu, sert vurdu. Meşin yuvarlak Nikopolidis'in kontrolünde auta çıktı.

35. dakika. G.Saray atağında ceza sahası dışında topla buluşan Lincoln uzaktan şansını denedi. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

39. dakika. Antzas Diogo Luis Santo'ya ara pası attı ceza sahası içine girerken Sabri kaydı ayağına penaltı bekledi Olympiakos. Ama hakem Gonzales korneri gösterdi.

40. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son 5 dakika. G.Saray'ın Olympiakos karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

45. dakika. Maçta ilk 45 dakika için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika ekledi...

45+1. dakika. Olympiakos uzatmalarda kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. G.Saray 8 kişilik bir baraj kurdu. Galletti'nin vuruşu baraja takıldı.

Uzatmalarda başka gol olmadı. G.Saray ilk yarıyı Olympiakos karşısında 1-0 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Olympiakos başladı...

48. dakika. G.Saray sağ kanattan Lincoln ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topu Olympiakos savunması kafa ile karşıladı.

49. dakika. G.Saray atağı sağ kanattan etkili gelişti. Rakibinden sıyrılan Lincoln Domi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Brezilyalı yıldızın kullandığı atışta Olympiakos savunması topu karşıladı.

50. dakika. G.Saray sol kanattan köşe vuruşu kazandı. Lincoln topun gerisine geçti. Ceza sahasına inen top bir anda boşta kaldı. Olympiakos savunmasında Galletti son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

51. dakika. G.Saray rakip yarıda baskısını artırdı. Meira'nın topuk pasıyla ceza sahasında topla buluşan Lincoln ağır davranınca Olympiakos savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

54. dakika. G.Saray Lincoln ile mutlak bir gol fırsatından sonuç alamadı. Sol kanattan Ayhan ceza sahasına pasını çıkarttı. Arda'nın şutu savunmadan döndü. Altıpas üzerinde boşta kalan meşin yuvarlağı Lincoln kale yerine üstten auta attı. İnanılmaz bir fırsattan sonuç çıkmadı.

55. dakika. G.Saray sağllı sollu ataklarla Olympiakos kalesini ablukaya aldı. Bu kez gole Sabri ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Sabri sert vurdu. Kaleci Nikopolidis son anda kaparak meşin yuvarlağı kontrol etti.

58. dakika. Olympikos'ta Pantos yerini Leto'ya bıraktı.

59. dakika. G.Saray'da rakibine sert giren Emre Aşık sarı kart gördü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141