• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

Lider Sivasspor, hesap peşinde

Lider Sivasspor, hesap peşinde
Lider Sivasspor, Kalan Maçlardan 6'sını Kazanması Halinde Şampiyonluğunu İlan Edecek.

Lider Sivasspor, Kalan Maçlardan 6'sını Kazanması Halinde Şampiyonluğunu İlan Edecek.

Lider Sivasspor, kalan maçlardan 6'sını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. 8 karşılaşmanın 6'sını kazanmaları halinde ligi zirvede bitirebileceklerini ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, rakiplerinin birbirleriyle oynayacakları maçların kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Turkcell Süper Lig'inin 27. haftasında lider Sivasspor, Antalyaspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen Yiğidolar, Antalyaspor'u yenmenin planlarını yapıyor. Takım, cumartesi günü oynanacak bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bugün de teknik direktör Uygun gözetiminde futbolcular Antalyaspor karşılaşmasının provasını yaptı. Galibiyete şartlanan oyuncuların idmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Hafif sakatlığı bulunan Sedat, takımdan ayrı çalışırke, diğer futbolcular, pas ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

İdmanda gazetecilerin sorularını cevaplayan teknik direktör Bülent Uygun, kalan 8 karşılaşmanın 6'sını kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Her maçın artık final havasında geçeceğini belirten Uygun, şampiyonluk iddiasındaki takımların kendi aralarında maç oynayacak olmalarının Sivas için avantaj olduğunu anlattı.

Antalyaspor'un özellikle son haftalarda ivme kazandığını belirten Uygun, cumartesi günkü maçın çok zor olacağını ancak kazanarak hedefe doğru ilerlemeyi istediklerini kaydetti. Uygun, "Seyircimizin desteğiyle ve liderliğimizi sürdürmek için kazanmak istiyoruz. Bu haftaki derbi maçtaki çıkacak her türlü sonuç bize avantaj sağlayacak." dedi.

Şampiyonluk yarışı içindeki takımların birbiriyle maçları olduğunu da hatırlatan Uygun şöyle devam etti;

"Bütün rakiplerimizin birbiriyle maçları var. Biz ise önümüzdeki haftalarda Trabzon ve Galatasaray ile oynayacağız. Rakiplerimizin birbiriyle oynayacağı maçlardan çıkacak sonuçlar bize yarayacaktır. Bu nedenle kalan 8 karşılaşmadan 6'sını kazanmamız bizi şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum. İnşaallah düşündüğümüz gibi olur ve sezon sonunda şampiyon biz oluruz."

Bir soru üzerine Sivasspor'un Türkiye Fortis Kupası'nda avantajını kaybettiğini belirten Uygun, dolayısıyla lige önem vereceklerini ancak Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçından da kendilerine yakışır bir skor alacaklarına inandıklarını söyledi. Başarılı teknik adam, önümüzdeki sezon için de Sivasspor'un başında olacağını ifade etti.

Yeni sezonun planlamalarını yaptıklarını açıklayan Uygun, "Önümüzdeki sezon da burdayım. Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda en iyisi yapacağım." dedi.

Bu arada İstikbal Grubu Bellona Mobilya Firması da, Sivasspor'un yeni yapılan hizmet binasının mobiyalarını ücretsiz olarak karşılama kararı aldı. Bir tır dolusu mobilya eşyası, bugün tesislere getirildi. Futbolcu ve teknik heyet, tır önünde fotoğraf çektirirken, yetkililer Sivasspor'a bağışlanan mobilyaların 70 bin TL değerinde olduğunu açıkladılar.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141