• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Galatasaray'ın yeni transferi Veysel Sarı

Galatasarayın yeni transferi Veysel Sarı
Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan transferi Veysel Sarı, sarı-kırmızılı kulüpte kalıcı olmak istediğini söyledi.

GSTV'ye açıklamada bulunan Veysel Sarı, "Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağım ikinci kulüp. İnşallah da son kulübüm olur. Burada nice 100 maçlar oynamak istiyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı takıma katıldığı için duyduğu mutluluğu dile getiren savunma oyuncusu, "Son 1 ayda zorlu bir süreç geçirdim. Her işte bir hayır vardır, hayırlısı böyleymiş. Bundan sonra daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Çok çalışkan bir futbolcuyum. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Hem kendim hem de Galatasaray için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burası çok büyük bir camia. Kendimi kabul ettirmek için çok çalışmam gerektiğini biliyorum"şeklinde konuştu.

"Mancini, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi"

Teknik direktör Roberto Mancini'den övgü dolu sözlerle bahseden Veysel Sarı, İtalyan teknik adamdan öğrenecek çok şey olduğunu kaydetti.

Veysel, Mancini ve takımdaki yıldız futbolcuların, genç oyuncular için önemine vurgu yaparak, şunları ifade etti:

"Roberto Mancini, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi. Ondan öğrenecek çok şeyim var. Kendisi bana nerede görev verirse elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyorum. Galatasaray'da birçok dünya yıldızı var. Onlardan da çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum. Onlarla oynayıp, tecrübesinden faydalanmak, bizim gibi gençler için çok önemli."

Transferinin gerçekleşmesinin ardından eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş ile görüştüğünü anlatan 25 yaşındaki futbolcu, "Necati ağabeyi çok seviyorum. Hem saha içinde hem de saha dışında bana çok yardımları olmuştu. Çok iyi bir camiaya geldiğimi ve sorumluluklarımın arttığını söyledi. Ben de kendisine bunların bilincinde olduğumu söyledim" diye konuştu.

Veysel, son 2-3 sezona bakıldığında Eskişehirspor'un en fazla maç oynayan futbolcusu olduğunu aktararak, "Hayatımı profesyonelce yaşıyorum. İyi bir profesyonel olduğumu söyleyebilirim. Her sen 40 maç oynuyordum. İnşallah burada da bu performansı gösteririm" dedi.

"Şans geldiğinde aldığım formayı kimseye vermek istemiyorum"

Birçok pozisyonda oynayabildiğini belirten Veysel Sarı, forma şansını yakaladığında kimseye bırakmayacağı iddiasında bulundu.

Çok yönlü bir futbolcu olmasının kendisi açısında avantaj olduğunu vurgulayan Veysel, şöyle konuştu:

"Elimden gelen her şeyi veriyorum. Son 1,5 senedir sağ bek oynuyorum ve Galatasaray'da da bu pozisyonda rekabet olacağının farkındayım. Rekabetin olduğu yerde başarı gelir. Kim başarılıysa o oynar. Sürekli forma giymek çok önemli ama her zaman hazır durumda olacağım. Bir şans geldiğinde ise aldığım formayı kimseye vermek istemiyorum."

Veysel, teknik direktör Mancini'nin şans vermesi durumunda Galatasaray formasıyla ligde ilk kez eski takımı Eskişehirspor'a karşı oynayacağının hatırlatılması üzerine, 8 Şubat Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da yapılacak maçı heyecanla beklediğini söyledi.,

Muhabir: Emrah Oktay - Bülent Aslan

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141