• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Fener Aragones'in ipini çekti

Fener Aragonesin ipini çekti
Fener'de kafalar karıştı! Yıldırım, dün akşam gönderdi denildi, kulubün resmi sitesinden gece yarısı bildiri yayınlandı.

Başkan Aziz Yıldırım yarın yapacağı toplantıda Aragones'in görevine son verildiğini resmen açıklayacağı iddia edilmişti ancak gecenin ilerleyen saatlerinde bu haber yönetim tarafından yalanlandı. İşte gündeme bomba gibi düşen o açıklama;

Fener'de sular bir türlü durulmuyor. Aziz Yıldırım, muhalefetin de tepkisini çekeceğini düşünerek acı sonu geçiktiriyor iddiaları, gündeme bomba gibi düştü. Aragones'in gönderileceği yönündeki haberlerin çıkması üzerine kulüpten dün gece yarısı resmi web sitesinden bildiri yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bazı medya organlarında bugün yapılan yönetim kurulunda teknik direktörümüz Luis Aragones'in gönderildiğine dair haberler çıkmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugünkü toplantısında bu konu görüşülmemiştir. Son yıllarda olduğu gibi bu ve benzeri konular sezon sonunda değerlendirilip karar verilecektir" ifadelerine yer verildi.

. Sarı-lacivertliler, İspanyol teknik adama 3 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Bu gece olağanüstü toplanması beklenilen Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve yöneticilerin oybirliğiyle İspanyol teknik adamın görevine son vermesi bekleniyor. İspanyol çalıştırıcının ligin kalan 3 maçında takımın başında olmayacağı, sarı-lacivertlileri sahaya antrenör Zafer Önder Özen'in süreceği öğrenildi. Başkan Yıldırım'ın İspanyol'la masaya oturup tazminat konusunu en ekonomik şekilde halletmesi görüşünde birleşildi. Aragones'e en az 3 milyon Euro ödeneceği bildirildi. Öte yandan yönetim, final sonrası hocadan habersiz takıma izin verdi.

GİDENE 'GÜLE GÜLE' DENECEK

Teknik direktörün yanı sıra futbolcular da Fenerbahçe'deki 'temizlik operasyonu'ndan nasibini alacak. Takımdan ayrılmak isteyen hiç kimseye zorluk çıkarılmayacak. Sözleşmesi sona eren Lugano, Volkan ve Selçuk'a da yapılan son teklifler baz alınacak. Volkan ve Selçuk'un tekliflere prensipte 'evet' dediği, bu nedenle sözleşmelerinde sorun çıkmayacağı belirtiliyor.

Takımdan Josico, Maldonado, Can, Burak, Gürhan ve Volkan Babacan'ın da gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarının başında Brezilyalı Scolari geliyor. İtalyan Mancini ve Trabzonspor'dan istifa eden Ersun Yanal da sarı-lacivertlilerin gündemindeki diğer isimler.

METİN ŞENTÜRK GÖRÜR, FENER GÖREMEZ!

Fortis Türkiye Kupası finali sonrası Beşiktaşlılar'ın internette yaptıkları espriler Fenerbahçeliler'i çok kızdıracak cinsten Fenerbahçe'nin 26 yıldır her Türkiye Kupası finalinden sonra klasikleşen geyikler, yine internetin en çok okunan sayfaları oldu. Taraftarlar kupa coşkusunu sokaklara çıkarak yaşarken, internette de Beşiktaşlılar esprilerle Fenerliler'i kızdırdı.

İşte o geyikler:

* Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede!

* Bu kupayı Metin Şentürk görür, Fener göremez

* Kupa yaz 1907'ye gönder Kayahan'dan 'Bana yine hüsran' cebine gelsin!

* Fenerbahçeliler Türkiye Kupası'nı neden gri hatırlıyor? Çünkü en son gördüklerinde TV siyah-beyazdı!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141