• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yeni Yıl Tanıtım Şenliği Konserle Sona Erdi

Yeni Yıl Tanıtım Şenliği Konserle Sona Erdi
Kalimerhaba Derneği ve ENABİRDER  işbirliği ile Marmaris Belediyesi  Perşembe Pazarı kapalı alanında Marmaris Belediyesi katkılarıyla

Marmaris Belediyesi katkılarıyla hayata geçirilen Yeni Yıl Tanıtım Şenliği, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonda halka açık ücretsiz olarak verilen konserle son buldu.
Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat “Etkinliğe katılarak bu yılın en büyük sosyal buluşmasına destek vererek katkı koyan katılımcılara, kendi alanlarında son derece başarılı çalışmalar yapan katılımcı Sivil Toplum Kuruluşlarına, etkinlikte 2500 adet fidan dağıtarak Marmaris’in yeniden yeşil dokusuna kavuşması için çaba gösteren Marmaris Orman İşletme Müdürlüğüne, bu fidanları alıp diken çevreye doğaya duyarlı ziyaretçilere, etkinlik boyunca kurulan sahnede program alarak şenliğe renk katan Sihirli Aile Grubuna, Mandrake Kemal , DJ Selçun , Müzisyen Nejat Türkay ‘a, Yüksel Bağcı ve Engel Tanımayan Çocuklar Ritim ve Perküsyon Ekibine,   gala gecesi için Köyceğiz’den gelen Hakan Koparan Sığla Ritim ve Perküsyon Ekibine, Müzisyen ve etkinliğin doğa danışmanı  Hakkı Çopuroğlu’na,  etkinliğin onur konuğu Kültür Kentleri Birliği kurucusu Yazar Hakkı Gümüştaş ile şenliğe emek veren başta Marmaris Belediyesi personeli olmak üzere katkı koyan herkese, açılışımızı bizzat gelerek onurlandıran Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk ve CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı’ya  teşekkür ederim” dedi.
Selma Sonat 2022 Kalimerhaba Derneği Kültür Sanat Etkinlikleri  programını yakında açıklayacaklarını her yıl olduğu gibi 08 – 28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek, 17. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali’nin hazırlıklarının şimdiden başladığını belirterek, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dilediğini söyledi.
ENABİRDER Başkanı Tulgay Hasar yaşama engelleri koyan düşünce yapısını ortadan kaldırmak, hayatı her alanda herkesin insanca yaşaması adına düzenlemek için çıktıkları yolda verdikleri mücadelenin kenti yönetenler tarafından da benimsenmesi ile engelli vatandaşlarımızın önüne konan engelleri bir bir aştıklarını belirterek Yeni Yıl Tanıtım Şenliği hem çalışmalarımızı halka aktarmak, hem de engelli üyelerimize moral vermek, SMA Hastası Defne, Destan  ve  Ela Bebek başta olmak üzere bir çok yardım kampanyasına bağış desteği sağlamak  açısından çok önemli bir etkinlik olmuştur. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve ekibine Marmaris İlçe Milli Eğitim Md. Sibel Kısa ve Marmaris Kaymakamlığı Yazı İşleri Md. Esma Doğan Candan’a,  Sivil Toplum İlçe Sivil Toplum İlişkiler Şefi Eyüp Fırat’a her zaman yanımızda olan bağışlarını esirgemeyen derneğimiz sponsorlarına  teşekkür ederek Engelsiz bir Marmaris’te hep birlikte mutlu yaşamanın keyfini çıkaracağımız bir yeni yıl dilerim dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141