• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

‘ŞİŞECAM YILDIZLAR GEÇİDİ’NDE 13 ÜLKE ÇALIŞANININ 44 PROJESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

‘ŞİŞECAM YILDIZLAR GEÇİDİ’NDE 13 ÜLKE ÇALIŞANININ 44 PROJESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Şişecam Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının başarılı proje ve çalışmalarının ödüllendirildiği ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni, İş Sanat’ta düzenlendi. Topluluğun üretim faaliyetlerini yürüttüğü 13 ülkedeki çalışanlarının katılımıyla

Şişecam Topluluğu’nun çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla bu yıl beşincisini düzenlediği ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni İş Sanat’ta gerçekleştirildi. Şişecam Topluluğu’nu daha ileriye taşıyan büyük başarılara imza atan çalışanların ödüllendirildiği organizasyonda, “Senenin Yıldızları”, “Topluluk Ödülleri”, “İş Sağlığı ve Güvenliği Ödülleri” ve “Özel Ödüller” olmak üzere 4 kategoride 13 ülkedeki başarılı 44 proje ve çalışma ödüle layık görüldü.

 

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda dünyada ilk üçe girme hedef ve vizyonuyla hareket eden Şişecam’ın bugün geldiği noktada “Yıldızlarının” büyük rolü olduğunu dile getirdi. İyi bir lideri “değişimin tek bir liderle gerçekleşmeyeceğini bilen kişi” olarak tanımlayan Prof. Dr. Ahmet Kırman “Kurum içi ve dışı değişim liderlerine fırsat vermek, yaratıcılığı teşvik etmek, başkalarının da farklı alanlarda liderlik etmesine fırsat tanımak değişimin benimsemesini sağlayan yegâne unsurlardır. Dolayısıyla değişimi ve gelişimi ilke edinen liderler yetiştirmek öncelikli hedeflerimizdendir” dedi.

 

“Yeni liderler yetiştiriyoruz”

 

Prof. Dr. Ahmet Kırman konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün dünyada 44 üretim tesisi ve 13 ülkede 21 bini aşan çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Şişecam Topluluğu, bu bilinçle, hem liderlerin gelişimini sağlamak ve yeni liderler yetiştirebilmek, hem de eğitim ve gelişim faaliyetlerine yenilikçi yöntemler ve yatırımlarla farklı bir boyut kazandırmak için önemli çalışmalara imza atmaktadır. Bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz Atlas Global Liderlik Modeli ve Şişecam Akademi gibi projelerin hedeflerimize ulaşmamıza önemli katkılar sağlayacağına gönülden inanıyorum.”

 

‘Yıldızlar Geçidi’ ödüllerine bu yıl Şişecam Topluluğu çalışanları tarafından 151 proje başvurusu yapıldı. ‘Senenin Yıldızları’ kategorisinde 15 yurt içi ve 7 yurt dışı olmak üzere toplam 22 proje ödül almaya hak kazanırken ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ kategorisinde 14 işyeri ve fabrika ödüle layık görüldü. Ödül töreninde bu yıl 8 çalışan da ‘Özel Ödül’ verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141