• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Nefis Yemek Tariflerini Bulabileceğiniz İnternet Sitesi

Nefis Yemek Tariflerini Bulabileceğiniz İnternet Sitesi
Yemek, şüphesiz insan hayatının devam etmesini sağlayan en önemli faktörlerden birisidir. Çoğu insanın en büyük zaafı olmuştur yemek.

Yemek, şüphesiz insan hayatının devam etmesini sağlayan en önemli faktörlerden birisidir. Çoğu insanın en büyük zaafı olmuştur yemek. Birde nefis yemekler olunca, tok olsa bile yemek yiyesi gelir insanın. Ama bir gerçek var ki, insanların hepsi yemek yapma konusunda yemek yeme kadar usta değildir. Özellikle erkekler yemek yapma konusunda çok başarılı değildir. Evlerde yemek işlerini bayanlar üstlenir. Elbette bu herkes için aynı değildir. Bayanlardan daha iyi yemek yapan erkeklerde yok diyemeyiz. Aslında içinde bulunmadan yemek yapma konusunda ön yargıda bulunulmamalıdır. Çünkü yemek yapmak aslında dışarıdan göründüğü kadar da zor sayılmaz. İnternet artık herkesin evine girdi diyebiliriz. Yemek yapma konusunda birçok bilgiyi internet üzerinden ulaşmak da mümkün. Nefis yemek tarifleri bulabileceğimiz çok sayıda internet sitesi mevcut. Bu internet siteleri özellikle bayanların ilgi odağı haline gelmiştir. Yapmak istediği ama nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olmayanlar, bu sitelere girip istediği yemek tariflerini bulabilirler. Bir başka husus özellikle öğrenci ve bekâr evlerinde yaşayanlar yemek yapma konusunda başarısız oldukları bilinse de, yemek tarifleri üzerinden yemek yapabilirler. Birçok kişi önüne konulan nefis yemeklerin yapımının zor olduğunu düşünse de aslında göründüğü gibi zor değildir o yemeği yapmak. Mesela kimsenin hayır diyemeyeceği bir yemek olan karışık kızartma yemeğinin yapımı düşünüldüğü kadar da zor değildir.

Kısaca yapılmasını özetlersek, iş sadece mutfağa girmeye karar vermekten öte değildir. Bu yemeği yapmak için gerekli malzemeler; iki adet kereviz, beş altı tane patates, iki tane havuç, bir kâse taze fasulye, dört beş tane yeşil biber, biraz kırmızı pul biber, (Bunun miktarını kendi isteğimize göre ayarlayabiliriz) tuz, karabiber, bir kahve fincanı zeytin yağı. Hazırlanışına gelecek olursak; fasulyeleri temizleyip tencereye koyuyoruz. On beş dakika boyunca haşlayıp süzüyoruz. Patatesleri halka şeklinde kesip, havuç, biber ve kerevizlerle birlikte haşlanmış fasulyelerin bulunduğu tencereye ilave ediyoruz. Daha sonra zeytinyağı ve baharatları da ilave ederek karıştırıyoruz. Fırın tepsisi içerisine yağlı bir kağıt serip malzemeleri tepsiye yayıyoruz. Fırını önceden yüz doksan derecede ısıtıp pişirmeye veriyoruz. Ve karışık kızartmamız servise hazır. Afiyetle yiyebilirsiniz.  Evet örnekte gördüğünüz gibi çok zor değil bu yemeği yapmak. Buna benzer birçok www.ennefisyemektarifleri.com internet siteleri üzerinde mevcuttur. Gerisi sadece sizin yemek yapma isteğinize kalmış. Yemek yapma isteğimizi daha da kabartan bir etken bu yemeklerin yapılmış halini yemek tarifleri veren siteler fotoğraflanmış şekilde göstermektedir. Bu kadar güzel yemeklerin ardından bir tatlıya kimse hayır demez umarım. Tatlı yapmak isteyen kişiler burada tatlı yapımını da görebilirler. Özellikle bekâr ve öğrenci evleri başata olmak üzere yemek konusunda başarılı olmak isteyenler, ev yemekleri yapan hanımlar daha güzel nefis yemekler yapmak ve bu konuda başarılıyım diyenler, nefis yemek tarifleriyle çok daha başarılı olmaları işte bu kadar kolay.

Yemek yapmayı seven ya da yemek yapmayı bilmek istiyorum diyen erkekler için de bu yöntem gayet iyi ve başarılı bir yöntemdir. Canınızın çektiği bir yemeği neden kendiniz yapmayasınız ki? Hem şöyle bir gerçek vardır insan kendi yaptığı yemeği daha rahat ve daha iştahlı yer. Sonuçta o yemekte kendi emeğiniz ve sevginiz vardır. Bir yemeği yapabiliyor olmanız ne zaman canınız çekse o yemeğe ulaşabileceğiniz anlamına gelir. Çünkü anneniz, eşiniz ya da bir başkası her istediğinizde size istediğiniz yemeği yapmayabilir. Yapmak istese bile sizin her istediğinizde onlar yanınızda olmayabilir. Bu nedenle yemek yapabilmek güzeldir. Aynı zamanda zevkli bir iştir. Hadi şimdi canınızın çektiği yemeği yapamaya başlayın.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141