• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Mhp den Marmarislilere Açık Davet

Mhp den Marmarislilere Açık Davet
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, "Hepimize kutlu olsun. 1969 yılının 8-9 Şubat'ında başlayan faziletli yolculuğun üzerinden 46 uzun yıl geçmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, "Hepimize kutlu olsun. 1969 yılının 8-9 Şubat'ında başlayan faziletli yolculuğun üzerinden 46 uzun yıl geçmiştir. Türkiye'ye sevdalı ve İslam'a bağlı gönüllerle milletimizin kucaklaşması sonsuza kadar yüreklerde yanacak millet aşkını alevlendirmiştir" dedi.
 
İlçe Başkanı Kalemci: "MHP, meşruiyeti milli irade olan, insan odaklı, seviyeli, ilkeli, dürüst bir siyaset anlayışı ile adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis etmek; toplumsal barış ve huzuru hakim kılmak, Yüce Türk Milletinin milli ve manevi değerleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkmak, devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, hak ve menfaatlerini korumak ama ve ilkelerini, çizgisini değiştirmeden günümüze kadar koruyarak devam ettiren yegane partidir" dedi.
İstikbalde de varlığını, ilkelerini ve ülküsünü devam ettireceğini belirten Kalemci, şunları söyledi: 
"Bizi bilenler bilir, biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, dilemeyiz ama milletimiz mevzubahis olursa kararlılığımızın, ülkülerimizin, arayışlarımızın sınırı yoktur. Bu yüzden MHP gözlerini ufkun ötesine sonsuzluğa dikmiştir. MHP, Türklüğün kucakladığı hakkaniyetli bir küresel dengenin tesisine imkan sağlamak için mücadele vermektedir. İnançsa aranan, heyecansa istenen, kadro, şuur, uzmanlık, cesaretse dilenen MHP, burada, Marmaris'in huzurunda, Türk milletinin hizmetindedir"
 
“Partimizin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in  kurulduğu günkü heyecan ve inançla hizmet etmek, davamızın bugünlere kadar gelmesinde canlarını hiçe sayan şehitlerimize karşı boynumuzun borcu olduğu kadar, bizden sonra da bu emaneti, bizden daha ileri götüreceğine inandığımız leke düşürmeyeceğine en az kendimiz kadar emin olduğumuz kişilere emanet etmekte boynumuzun borcudur. Genel başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde; partimizin yarım asra yakın bir süredir savunduğu ilke ve amaçların, günümüz ülke siyasetinin geldiği noktada ne kadar önemli olduğu ve partimizin ülke siyasetindeki üstlendiği görevi, partimiz üyeleri dışında da vatandaşlarımız görmekte ve inanmaktadır. Halkımızın büyük bir çoğunluğu ülkemizin geleceğinin teminatı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni gördüklerini her türlü ortamda ifade etmektedir. Bu vesileyle bütün Marmarislileri partimizin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141