• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

MASKELİ KONSERE ALKIŞ 

MASKELİ KONSERE ALKIŞ 
Korona Kahramanları Moral Konseri Ayakta Alkışlandı

 

 

 

 

 

 


Kalimerhaba Derneği tarafından Marmaris Belediyesi & Halk AŞ iş birliği ile Pandemi döneminde özveri ile çalışan Sağlık ve Kamu Personeli Onuruna/Anısına düzenlenen Korona Kahramanları Moral Konserinde solist Serap Yenici ve Grubu ayakta alkışlandı.

dsc-5416.JPG


Kalimerhaba Derneği Proje Koordinatörü Umur Özlüer, konser açılış konuşmasında “Altı aydır ülkemiz ve dünyada sürdürülen Kovit 19 mücadelesinde T.C. Marmaris Kaymakamlığı ve T.C. Marmaris Belediyesi sağlık kurumları ile el ele vererek özveri ile çalışmışlar, Pandemi kurallarını titizlikle uygulamasını sağlamışlar ve toplum sağlığını korumaya çalışmışlardır.
Kovit 19 artık hayatımızın bir parçası olmuş, onunla, ondan zarar görmeden yaşamasını öğrenme sürecine girilmiştir.


Bu süreç içerisinde, biz de uluslararası etkinlikler gerçekleştiren bir  kültür, sanat, derneği olarak üzerimize düşen sorumluluk gereği, sanatçı ve sanatsever dostlarımızın katkısı ile 01 Eylül Dünya Barış Günü Başlayan, 21 Eylül Dünya Barış Günü sona eren  Korona Savaşı Kahramanları Onuruna/ Anısına Sonsuz Şükran ve Teşekkürler etkinliklerini düzenledik.


Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde açılan Maskeli Karma Güzel Sanatlar Sergisi , Ünlü Karikatürist Mehmet Selçuk katılımı ile düzenlen Korona Karikatürleri Sergisi, Yazarların Kitap İmza Günü ile toplumu bilinçlendiren söyleşiler bir hafta boyunca devam etmiş ve etkinlikler bugünkü Sonsuz Şükran ve Teşekkürler Konseri ile sona erme aşamasına gelmiştir.
Bu çalışmalar, hem bu süreçte hayatını hiçe sayarak kaybettiğimiz sağlık çalışanlarını anma, hem halen sahada özveri ile mücadele edenlere moral verme, hem de altı aydır kapalı olan kültür sanat mekanlarının etkinliklerle hayata dönerek, sanatın sağaltıcı gücü ile topluma yaşama sevinci vermesi adına programlanmıştır.
Emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

120016397-331113094833554-6040753172361222278-n.jpg
Etkinliğe katılan Muğla Tabib Odası Başkanı Cafer Şahin kendisine sunulan şükran plaketini alırken yaptığı konuşmasında -Onlarca hekim arkadaşımız kendi hayatlarını hiçe sayarak toplum sağlığı için görev yaparken Kovit 19 a yakalanarak en verimli çağlarında yaşamlarını yitirmişlerdir.

cafer-sahin-umur-ozluer.JPG
Son sözleri “Üzerimde her türlü araştırmayı yapabilirsiniz” ya da “çocuklarım sizlere emanet” olan bu hakkı ödenemez hekimlerimiz, tüm sağlık çalışanları ve “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyen Aziz Ata’mız Mustafa Kemal Atatürk için sizleri bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaya davet ediyorum. Dedi.

dsc-5413.JPG
Saygı duruşunun ardından sahneye davet edilen Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, kendine sunulan teşekkür plaketini alırken yaptığı konuşmasında “Asıl bizler sizlere ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz, Belediyemiz toplum adına yararlı her etkinliğin destekçisidir” Dedi.

img-0010.JPG
Konuşmaların ardından Serap Yenici ve Orkestrası’nın birbirinden güzel müzikler sunduğu konser sonunda izleyenler sanatçıları ayakta alkışladı.
Konser sonunda hayranları tarafından çiçeklere boğulan Solist Serap Yenici’yi muhteşem yorumları için kutlayan Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat, izleyenlere ve etkinliğe katkı koyanlara teşekkür ederek, sağlık ve sanat dolu günler diledi. Haber Merkezi 

Haberin Videosu... 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141