• BIST 9079.97
  • Altın 2324.319
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9486
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Marmarisli Tiyatrocu Hakan Kutlay Kutlu 'Arada' oyunuyla karşımıza çıkıyor

Marmarisli Tiyatrocu Hakan Kutlay Kutlu Arada oyunuyla karşımıza çıkıyor
Marmarisli Tiyatrocu Hakan Kutlay Kutlu 'Arada' oyunuyla karşımıza çıkıyor

Kutlu gazetemize yaptığı açıklamada; "İlk defa Marmaris'te sahneye çıkacağım için çok heyecanlıyım. Hemşehrilerimin bizleri yalnız bırakmayacağımı düşünüyor. Benim için Marmaris'te sahneye çıkmak onur olacak. Bütün sanat severleri oyumuzu izlemeye bekliyorum" dedi.

ea29999d-d72f-4b20-9d1f-b5bdf25d07d7.jpg

Tiyatrocu Hakan Kutlay Kutlu, senaryosunu yazdığı 'arada' adlı oyunuyla, Marmarisli hemşehrilerinin karşına çıkıyor. 11 Nisan 2018 Çarşamba saat:20'de Armutalan Kültür Merkezinde sahnelenecek. Başta Hakan Kutlay Kutlu, Yelda Alp'ın rol aldığı tiyatro oyununu İsmail Can Törtop yönetiyor. Genel Sanat Danışmanı Göksel Kortay, Müzik Didem Sökmen, Tuğba Özay ve Ertan Özkan, Ses ve Işık Eda Karagedik ve Seslendirme Hülya Şen.

arada111.jpg

 

5e9c776a-96a9-41e1-b25a-df8fe3707503.jpg

 

807ac0fa-fb19-4cd0-be83-5518364cbfbc.jpg

yelda-alp-8899.jpg

, Yelda Alp

 

Kısaca ~arada~
Aynı yerde doğmuş aynı kültürle büyümüş iki kişi... ozan ve canan...
Ozan lise çağında doğduğu yeri terkederek (Izmirde küçük bir ege kasabası) okumak için Istanbul'a gelir... Lise bittikten sonra üniversite ve iş hayatını da Istanbulda sürdürür... Daha çocuk yaşta babasını kaybeden Ozan'ın tek varlığı ona her daim destek olan ailesindeki tek kişi annesidir... Ozan istanbul'da hayatına devam ederken annesine kanser teşhisi konulur... doktarlar az bir ömrü kaldığını söylediğin de herşey farklı bir hal alır... Annesinin sayılı günleri kala tek evladı olan Ozandan son bir isteği vardır... Mürüvvetini görmek... Ömrü yeterse de torun sahibi olmak... Fakat Ozan hayatındaki bu radikal karar ve değişiklik için hazır değildir... Annesinin ise kafasında çoktan biri vardır... Kasabanın kendini geliştirmiş temiz ve güzel kızı Canan... Canan Ozan'ı küçüklüğünden beri tanıyan ve belki de onun yaşadığı hayata imrenen bir kızdır... Canan kasabadaki diğer kızlar gibi değil kendi ayakları üzerinde duran başarılı bir kadın olmak istemiştir... Bir elin parmağını geçmeyecek üniversite mezunu kızlardan biridir... Belkide Ozan'ın annesinin Cananı Ozana uygun görmesinin en büyük nedeni budur... Annesinin bulduğu kıza iyi kötü tanıdığı Canan'a tamam der Ozan...
Şimdi iki taraf içinde yenibir hayat başlamaktadır... Annenin tahmin edilemeyen kalan ömrü sebebiyle olaylar çok çabuk gelişir... Tanışma nişan düğün derken 3 ay içinde Ozan ve Canan artık karı koca olmuştur...
Peki iki tarafta buna hazır mıdır???Günümüzde iyice azalmış olan görücü usulü evlilik bu gençleri mutlu edecek mi???
Evlilik denizinde mutluluk limanına ulaşmak mı olacak kaderleri???
Yoksa fırtınalı denizde alabora mı olacak iki hayat???sonsuza kadar saklanması gereken bir sır bir gün ortaya çıkarsa kac hayatı mahvedebilir???

can-tortop-3899.jpg

ISMAIL CAN TÖRTOP (yönetmen)

 

goksel-kortay-869.jpg

GÖKSEL KORTAY (genel sanat danışmanı)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141