• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Kıvanç'la yeniden Hayattan Biraz!

Kıvançla yeniden Hayattan Biraz!
Yeni Nesil Yazar anlayışının dijital basındaki adı, ödüllü yazar, Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF onaylı kişisel gelişim ve değişim koçu Ares Kıvanç Dönmez, ara verdiği yazı hayatına yeniden Gündem Gazetesi'nde devam ediyor.
Dün Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak ile yaklaşık iki buçuk saat süren toplantının sonucunda el sıkışan Dönmez, yaz sezonunda bazı önemli oyun ve konserleri yazmak için sanat alışık bir Hayattan Biraz ile konsept işi köşe  yapmak üzere www.gundemgazetesi.net'de, takipçileriyle!
 
Çağdaş Sanat Projecisi!
 
Çağdaş sanata getirmek istediği katkı nedeniyle yaratıcısı olduğu 'ArasCan Dönmez:Bir Performans Projesi' ile büyük topluluklara adını duyuran ve gösteri sanatları alanında çok genç yaşta elde ettiği büyük başarılarla uluslararası arenada ülkemizi temsil eden Ares Kıvanç Dönmez, yürütücü koordinatörlüğünü Cenk Alyanak'ın yaptığı 'Hayattan Biraz' adlı köşe ile çağdaş yazar anlayışını resmi bir haber portalında ilk oturtan yazar olmuştu.
 
Ödüle aday!
 
Gündem Gazetesi tarafından yerel basına ve dijital gazeteciliğe getirdiği katkı nedeniyle 'gurur veren yazar ödülü'ne laik görülen Dönmez, İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından da 'En iyi Yeni Nesil Yazar' ödülüne laik görülmüştü. Dönmez İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iletişim Ödülleri'nin 16.sında da ödüle aday!
 
Gerçek'te başladı!
 
18 yaşında Ali Tarakçı ile Gerçek Medya Kuruluşları'nda köşe yazarlığa başlayan Dönmez, Hakan Kuyucu ile Metrosfer adlı haber portal?nda adını duyurduktan sonra 'Hayattan Biraz' ile Gündem Gazetesi'ne geçti ve dört tam bir yarım sezon boyunca 'yercilik', 'kişicilik', 'sistemcilik' ve 'adamsendecilik' yapmadan  hemen her konuda yazdı.
 
Toplumun ve insanların değerler sistemine uygun bir şekilde desteklediği kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini bunun için geliştirdiği köşe sabitleri üzerinden her yazıda güncel tuttu ve bunu da yapan tek yazar oldu. Doğal Hayatı Koruma Vakfı, Green Peace, Ulusslararası Af Örgütü ve Tema örnekse Hayattan Biraz'da hergün kendine düzenli olarak yer buldu.
 
Konsept işi bir köşe bu kez!
 
Önceki dönemlerde çok geniş bir konu aralığında yazan Dönmez, köşenin bazı nedenlerle sorgulanmasından rahatsız olmuş ve ülke genelinde yaşanan birtakım sıkıntı verici olayların fazla etkisinde kaldığı için ayrılmak istemişti. 'Kanıt Kesiği' adlı son yazısı ile o dönem bunu duyuran Dönmez şimdi 'Kanıdın Kestiği Yerden' diyerek kısıtlı bir konu aralığındanda okuyucusuna merhaba diyecek. Yaz sezonu boyunca konser değerlendirme yazıları ile Gündem Gazetesi'nde olan Dönmez bir konseri baştan sona ele alıp yazan tek yazar olduğu ve bu konuda kalemi tek görüldüğü için okuyucuya daha fazla saygısızlık yapmak istemediğini söylüyor.
 
Siyaset ve ülke yazmayacak olan ve Irmak'la yaptığı anlaşmasında bir madde olarak bunu en üst sıraya alan Dönmez 'bir konser üzerinden de neler anlatığı eğer istenirse, tabi o konser konser gibi bir konserse ve buna malzeme verirse' diyerek de şaşırttı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141