• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Hasan Sancak,400 Sayfalık Bayrak Şiirlerine Destek Bekliyor!

Hasan Sancak,400 Sayfalık Bayrak Şiirlerine Destek Bekliyor!
Samsunlu Vatan Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteci Hasan Sancak (65) dünya ve Türkiye’de ilk olan, yazdığı 400 sayfalık AL BAYRAK GÖKTEN İNMEZ

 

 

 

 

 

 

 

Samsunlu Vatan Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteci Hasan Sancak (65) dünya ve Türkiye’de ilk olan, yazdığı 400 sayfalık AL BAYRAK GÖKTEN İNMEZ şiir kitabına belediye başkanlarından, iş adamlarından, milli kültüre destek vermek isteyenlerden ve yayınevlerinden destek bekliyor.

https://www.antoloji.com/bayrak-siirleri-hasan-sancak.../

 

https://www.antoloji.com/hasan-sancak-400-sayfalik-siir.../

 

https://www.antoloji.com/hasan-sancak-2/siirleri/

 

http://www.xn--iirsitesi-z2b.com/Hasan-SANCAK-Siirleri...

 

https://www.dersimiz.com/.../Bayragin-Degerini-Anlamaz...

Konu ile ilgili görüşünü dile getiren Sancak:’ O’ dur Atatürk Şiirleri, Onlar Analarımız ve merhum annem Emine Sancak için kaleme aldığım Benim Annem Melekti isimli 3 tanesi çıkan 50 şiir kitabım ve 50 tanesi noter onaylı 1500 senaryom vardır.

 

AL BAYRAK GÖKTEN İNMEZ,

bir şairin yazdığı bayrak şiirlerinden oluşan dünya ve Türkiye’de ki ilk ve tek şiir kitabıdır. Şiir kitabımın özellikle çocuklar, gençler ve öğrenciler tarafından dikkatlice okunmasını istiyorum. Basımı yapıldığında belediye başkanları ve iş adamları tarafından bu şiir kitabımın alınarak kütüphanelere, okullara, maddi durumu yerinde olmayanlara bağışlanmasını rica ediyorum. Şiirlerimi okuyanlar, bayrağımızın büyüklüğünü ve önemini bir kez daha anlayacak ve öğreneceklerdir. Bayrak ve vatan için canlarını seve seve veren, kanlarını döken şehitlerimizi bir kez daha hatırlamış olacaklardır. Üzerinde yaşadığımız kutsal toprak parçasının ne kadar değerli ve önemli olduğunun bir kez daha farkına varacaklardır. Şehitlerimiz, kara toprakta olduğu için biz varlığımızı devam ettirmekteyiz. Türk Milleti olarak vatanda hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, bunun tek sebebi bize yurdu emanet eden Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizdir. Dün kazmalarla ve küreklerle vatanımızı terk edenlerin tohumları tekrar geri geldiler. Dünün taktiği aynen devam etmektedir. Böl, parçala ve yut sürmektedir. Türkiye’miz dün olduğu gibi içimizde ki hainlerle, düşmanların iş birliğiyle kuşatılmıştır. Bunun için Türk Bayrağı ve vatanı hedeftedir. Atatürk’ün Gençliğe Hitabını iyice okunduğumda bugünleri anlattığının farkına varırız. Bu konuda da Türk Milleti’ne ve onun dinamik unsuru olan çocuklarımıza ve gençlerimize çok büyük görevler ve sorumluluklar düşmektedir. Türkiye’de yaşayan, emek veren, okuyan, bayrak ve vatan için canımı veririm diyenlerin memleketidir. Bu düşüncede olanların hepsi birinci sınıf vatandaşımızdır. Asla ve asla dini ve etnik açıdan bölünmemeliyiz.

 

Sen, şu soydansın. Yaşama hakkın yoktur. Bu gibi düşüncelerde olanların sözlerine inanmamalıyız. Çevremizde meydana gelen çatışmalara dikkat etmeliyiz. Dini ve etnik olarak Müslüman’ım diyen insanlar, birbirlerini tavuk gibi boğazlamakta ve doğramaktadırlar. Biz, millet olarak bu filmi daha önce seyrettik. Herkes, evladına sahip çıkmalıdır. Sokaklar, karanlık ve tenhadır. Bizler evlatlarımıza sahip çıkmazsak, onları salyalı ağızlarla bekleyenler vardır. Terör, uyuşturucu baronları ağızlarını açmış beklemektedirler. Lütfen alçakların, düşmanların oyunlarına gelmeyelim. Vatanımızın ekmeğini yiyorsak, suyunu içiyorsak, havasını kokluyorsak, ülkeye sahip çıkmak, korumak ve sevmek mecburiyetindeyiz. Bağımsızlığımızın sembolü şanlı bayrağımıza göz bebeğimiz gibi sahip çıkmalıyız. Hainler tarafından bayrağımız hançerlenmektedir. Müslüman Türk Milleti bu alçaklığı hiçbir zaman asla unutmamalıdır. Şimdiye kadar topraklarımızı hep masa başında kaybettik. Vatana kötülük düşünenleri Yüce Allah, ıslah etsin. Islah olmuyorsalar, bomba ve mayın yerleştiriyorsalar, Rabbim fırsat vermesin. 2015-2016, 2016-2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı 7. Sınıf Türkçe Kitabında Atatürk ve Türk Dili Şiirim yayınlanmıştır. Anadolu'da hele de ilçelerde bulunup da maddi problem çeken insanların kitapları, ne yazık ki okuyuculara ulaşmamaktadır. Bu konuda her hangi bir yetkili de bir çözüm yolu aramamaktadır. Türkiye'de benim durumumda olan ve kitap çıkartamayan binlerce insan bulunmaktadır. Bir şiir kitabını kalemle deftere yazmak, bilgisayara geçmek, sayfa düzenini yapmak, yanlışları düzeltmek, kelimeleri yerli yerine yerleştirmek…

Büyük bir sabır ve çaba gerektirmektedir. Bunlar yapıldıktan sonra şiir kitabının okuyucuya ulaşması için paraya ihtiyaç vardır. Benim gibi maddi gücün yerinde değilse, beklemek zorundasın. Ben, milli kültüre destek vermek istiyorum diyenler çağrıma ses vermelidirler. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yüzyıllarca yaşamasını Yüce Mevlâ'mızdan diliyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum' dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141