• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Geometry’nin, ilk Global İş Geliştirme Başkanı Will Good

Geometry’nin, ilk Global İş Geliştirme Başkanı Will Good
WPP’nin uçtan uca Kreatif Ticaret ajansı Geometry, Will Good’un doğrudan Global CEO Beth Ann Kaminkow’a bağlı olacak, yeni oluşturulan Global İş Geliştirme Başkanlığı görevine terfi edildiğini duyurdu.

 

 

 

 

 

 

Bu yeni görevde, Will kurumun stratejik önceliklerini yerine getirmek için daha sağlam ve yeni bir global şirket altyapısı kurmaktan sorumlu olacak. Sonuçları güçlendirmek için global ve yerel pazar geliştirme stratejisi ile uyum sağlayarak yeni şirket satın alımlarını tüm yönleriyle inceleyecek.

 

Will Good, “Geometry, 2019 yılında Beth Ann ve Stacey Ryan-Cornelius’un göreve getirilmelerinden beri heyecanlı bir dönüşüm içinde. Bu yolculuğun en önemli kısımlarından biri de, hem yeni hem de mevcut müşteriler için daha hızlı ve daha anlamlı büyüme sağlamak amacıyla çözümlerimizi yeniden konumlandırmak oldu. Ticaret stratejilerinde yaratıcılığın rolünü yeniden tasarlayarak Geometry’i pazardakiler için daha da değerli kılmak için oluşturulan güçlü liderlik ekibi ile birlikte çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum.”

 

Bu görevin önemine değinen Global CEO Beth Ann Kaminkow “Günümüzde, ticaretin hem pazarlama hem de medya olarak yalnızca marka satışları ile değil, marka keşifleri ile de ön plana çıktığına şahit oluyoruz. Will, pazarlamada gelecekte karşımıza çıkacak yenilikçi formlar konusunda çok tutkulu ve söz konusu büyüme sağlayarak ortaklıklar kurmak olduğunda gerçek bir öncü.

Ajansın kuruluşundan bu yana Coca-Cola’da Geometry’nin direktörü ve bizim korkusuz EMEA yeni iş liderimiz olarak görev alan Will, ticareti odak noktasına alarak küresel düzeyde işletme yönetme, büyütme ve hizmet sağlama konusunda kendini ispatladı. Will, ekiplerimizi doğru yöne yönlendirerek sürdürülebilir iş sonuçları sağlayacak o fırsatları belirleyip yakalayabilmemizi sağlayacak.” dedi.

 

Bu duyuru, Beth Ann Kaminkow’un şirketin faaliyet gösterdiği 40’ın üzerinde pazarı tek bir ağ olarak birbirine yakınlaştırmak amacıyla duyurduğu bir dizi global liderlik görevlendirmeleri ve terfilerin sonuncusu oldu. Kaminkow’un liderliğinde, Geometry yeni bir fırsatın kapılarını araladı ve “ticareti yeniden tasarlamak” şeklinde sunduğu teklifi basitleştirdi, küresel düzeyde yaşanan pandemik salgın nedeniyle hızını artırarak yeni bir teknoloji temelli iş birliği platformu ve yaklaşımı olan Living CommerceTM’i geliştirdi ve liderlik anlayışını, tüm tüketici yolculuğu boyunca tüketici içgörülerini stratejik ve yaratıcı bir yönetime derinden bağlayan yeni bir üçlü yönetime odaklanarak yeniden yapılandırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141