• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

FTSO’da ‘Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi’nin 2’nci Fazı Başladı

FTSO’da ‘Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi’nin 2’nci Fazı Başladı
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) hibe destek alarak gerçekleştirdiği ‘Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi’nin 2’nci fazı başladı.

 

 

 

 

 

Bölgedeki firmaların dijital mecralarda tanıtım ve pazarlama çalışmalarına hız vermesini amaçlayan 5 günlük eğitime, 22 sektör temsilcisi katıldı.

GEKA ‘2020 Yılı Teknik Destek Programı’ kapsamında organize edilen eğitim, FTSO Likya Salonu’nda 13 Eylül 2021 tarihinde başladı. Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Güzel tarafından verilen eğitimde imalat, perakende satış, e-ticaret ve turizm sektörüne yönelik sosyal medya hedeflemelerine ağırlık veriliyor. Teorik bilgilerin ardından uygulamalı çalışmaların da yapılacağı eğitim, dijital pazarlama ekosistemi, dijital pazarlama kanallarına genel bakış, sosyal medya yönetimi, arama motoru optimizasyonu, google reklamları, facebook reklamları, google analtics ve raporlama, konu başlıkları altında yürütülüyor. 5 günlük eğitimi, başarıyla tamamlayan katılımcılar ise sertifika almaya hak kazanıyor.

 

Eğitimin ilk gününde dijital pazarlama ve sosyal medya yönetime ilişkin teorik bilgiler veren Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Güzel, uygulamalı faaliyetlerle süreci pekiştirerek verimli bir eğitim süreci gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Verilerin analiz sürecine özel önem vereceklerini anlatan Güzel, sosyal medya ve dijital pazarlamada analiz süreçlerinin istenilen hedeflere ulaşmada çok önemli olduğunu kaydetti. Dijital pazarlama da sosyal medyanın önemine de değinen Güzel, “Türkiye’de halkımızın her gün ortalama 4 saatlik sosyal medya kullanım süresine ulaştığını görüyoruz. Bu süre zaman zaman 8 saati bulabiliyor. Rakamlar gösteriyor ki pandemi sonrası sosyal medya, satış ve pazarlama kanallarının olmazsa olmazı haline geldi. Örneğin kargo taşımacılığı sektöründe yaşanan yoğunluğun bu veriyi tamamen destekler nitelikte olduğunu görüyoruz. Günümüzde dijital medya, firmalarımız için diğer reklam araçlarından çok daha verimli olarak kullanılıyor. Dijital pazarlamaya yapılan yatırımların geri dönüş oranı giderek yükseliyor. Bu fırsatları kaçırmamak adına dijital medyaya yönelik yapacağımız kapsamlı eğitimin tüm katılımcılarımız için verimli geçmesini diliyorum. Tüm soru ve taleplere yanıt vererek 5 günlük süremizi dolu dolu kullanacağız. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum.” dedi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141