• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Erkeklerin yatakta sıkça yaptığı 23 hata

Erkeklerin yatakta sıkça yaptığı 23 hata
Herkes yatakta başarılı olmanın formüllerinden bahseder durur. Peki ya başarısız olmamak için yapmamanız gerekenler neler?

 

 

 

 

 

Aslında, sizi yatakta mutluluğa götüren en doğru yol, partnerinizi tanımaktan ve onu nelerin mutlu ettiğini öğrenmekten geçiyor. 

Ancak kadınlar üzerinde yapılan çeşitli anketler sonucu, erkeklerin doğru bildiği yanlışların ve yatakta sıkça yaptığı hataların ortak bir listesi çıkarılabilmiş. Uplifers olarak, bu hataları sizler için derledik.

1. Orgazm olmasını beklemek: Partneriniz de onu tatmin edebilmenizi, en az sizin kadar istiyor. Ancak bu konuda ona baskı yapmamalısınız. İlişki sırasında soracağınız “Geldin mi?”, “Devam edeyim mi?” gibi sorular, partnerinizin konsantrasyonunu bozacak ve onu strese sokacaktır .

2. Orgazm olmasını beklememek: Aklınızda tutmanız gereken en önemli kurallardan biri; “önden bayanlar”. Sizden beklenen, yapamayacağınız bir şey değil. Taktiklerinizi uygularken; her hareketin keyfine varmak ve partnerinizi memnun edebilmek için dikkat etmeniz gereken tek şey, hızınızı doğru ayarlamak.

3. Yeteneklerinizle onu etkilemeye çalışmak: Yatakta birlikte geçirdiğiniz sayısız dakikalar; iltifat toplamak ve egonuzu tatmin etmek için kullandığınız bir araçsa, bu hiç seksi değil. Fiziksel yeteneklerinizle birilerini etkilemek istiyorsanız, spor yapmayı deneyebilirsiniz.

4. Patron olmaya çalışmak: Eğer bu, oynadığınız bir seks oyunu değilse, çok fazla emir vermekten kaçının.

5. Tıraş olmak ya da olmamak: Bu konuda  kararsızsanız, partneriniz sizi nasıl görmek istiyorsa öyle olmaya çalışın. Tercihlerini sormaktan çekinmeyin. Rahat konuşamıyorsanız, yatakta nasıl rahat olacaksınız?

6. Korkmak: Yeni bir şeyler denemekten ya da alacağınız tepkilerden çekinmeyin. Utangaçlığınızı yenin. Rahat olun ve kendinize güvenin, bu sizi olduğunuzdan daha seksi gösterecektir.

7. Performans kaygısı: Kaygılanmak, performansınızın daha da düşmesine sebep olacaktır. Endişelenmeyin, sorunlarınızı beraber çözmeyi deneyin. İşe yaramıyorsa, profesyonellerden destek alın.

8. Seksi filmlerdeki gibi sanmak: Filmlerdeki sevişme sahneleri çok ateşli olabilir. Kıyafetlerinizi çıkarmadan, ya da basamaklarda sevişmek,  gerçek hayatta, sandığınız kadar ateşli değildir. Eğer yeterince rahat değilseniz, beklediğiniz kadar tutkulu da olamazsınız.

9. Ön sevişmeyi atlamak: Ön sevişme güzeldir, ancak gerçekten öyle olduğunu düşünüyorsanız. Bunu sadece ortamı ısıtmak için, bir görev gibi yaparsanız, yapmanızın hiç bir anlamı yoktur.

10. İlişki sonrası: Ön sevişme önemlidir, seviştikten sonrası daha da önemli. Kadınlar, seks sonrası tatlı bir söz ya da küçük bir öpücük beklerler. Bunu atlamayın.

11. Prezervatif kullanmayı reddetmek: Bahaneler üreterek kurtulamazsınız, sağlıklı olan budur. Tercih meselesi diyorsanız, buna karar veren partneriniz olmalı. Ayrıca prezervatif kullanmak, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da korunmanızı sağlar.

Erkeklerin Yatakta Yaptığı Hatalar Erkeklerin Yatakta Yaptığı Hatalar

12. Boyut konusunda endişelenmek: Penisiniz büyük ya da kalın olmak zorunda değil. Yeterince sertleşip, doğru hareketleri yapmanız yeterli olacaktır.

13. Partnerinize yoğunlaşmak: Sadece partnerinizi tatmin etmeye çalışmak, en az bencil olmanız kadar kötüdür. Eğer onun mutlu olmasını istiyorsanız, onun da sizin mutlu olmanızı istediğini aklınızdan çıkarmayın. Rahatlayın ve her yaptığınız hakkında endişelenmek yerine keyfini çıkarmaya bakın.

 

14. Yeterince temiz olmamak: Doğal kokuların baştan çıkarıcı olduğu söylense de, bu durum ter kokusu için geçerli olamayabiliyor. Sevişmeden önce bir kaç dakikanızı ayırıp duş almak, ikinizi de daha rahat hissettirir.

15. Çok temiz olmak: Eğer temizlik konusunda takıntılıysanız, kendiniz gibi birini bulmadıkça, bu partneriniz tarafından iyi karşılanmayacaktır. Seks sonrasında tek düşündüğünüz; duş almak, temizlenmek, çarşafları değiştirmek ve seksin bütün kalıntılarını ortadan kaldırmaksa, bu sizin seksi, kirli gördüğünüz anlamına gelir. Psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz.

16. Çok konuşmak: Bazı kadınlar açık seçik konuşmaktan hoşlansalar da, doğru kelimeleri seçtiğinizden emin olmalı ve ayarını kaçırmamalısınız.

17. Hemen arkasından uyuyakalmak: Evet, seviştikten sonra yorgun düşüyorsunuz ve bu kadar rahatlamışken uyumak istiyorsunuz. Sadece, uykuya dalmadan önce ona bir öpücük daha verin. Ya da uyuma isteğinizi ona tatlı sözlerle anlatın; “Karnı doymuş bir bebek kadar mutluyum ve yanında uyumak istiyorum” gibi.

Erkeklerin Yatakta Yaptığı Hatalar Erkeklerin Yatakta Yaptığı Hatalar

18. Sabahları uyandırmak: Sabahları sevişerek uyanmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz. Ancak partneriniz hala uykudaysa ve sizin kadar heyecanlanmadıysa, aşırı tepki göstermeyin.

19. Partnerinizi zorlamak: Yeni veya farklı birşeyler denemek istiyorsanız, partnerinizi buna zorlamak yerine, isteklerinizi öneriler olarak sunun. Unutmayın, zorla güzellik olmaz.

20. Bütün kadınların aynı olduğunu düşünmek: Önce ilişkilerinizde edindiğiniz tecrübeler büyük önem taşır. Ancak partnerinizi sadece bu tecrübelere dayanarak tatmin edebileceğiniz yanılgısına düşmeyin. Unutmayın, her kadın farklıdır, bu yüzden istek ve ihtiyaçları da farklıdır.

21. Daha sertin daha iyi olduğunu düşünmek: Bazen erkekler, yeterince hızlı ya da sert olmazlarsa, kadınların onları hissetmeyeceğini ya da zevk almayacağını düşünürler. Evet, sert iyidir, ancak yavaş olmanızdan daha çok zevk alan bir kadına sert oynamayın.

22. Teşekkür beklemek: Eğer partnerinize daha fazla zevk vermek için, masaj yapıyorsanız ya da onu okşuyorsanız, bunları sadece onun için yaptığınız izlenimini vermeyin. Sizin de bundan zevk  aldığınızı düşündüğü için, teşekkür etmesini beklemeyin.

23. Herşeyi bilmesini beklemek: Partnerinizin isteklerini önceden bilmeniz ne kadar zorsa, onun da sizinkileri bilmesi o kadar zor. Doğru şeyleri yapmasını beklemek yerine, beraber hareket ederek birbirinizin vücudunu keşfedin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141